*boomerism intensifies*
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μα γιατί;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Μα γιατί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 02 Απρ 2021, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Συγγνώμη, για να καταλάβω.stella έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:25Μου έχει πει φίλη ότι γι' αυτό σταμάτησε να ξυρίζει μασχάλη, άρεσε στον πρώην (ευτυχώς) να χώνει μύτη εκεί και να χαϊδεύει παιχνιδιάρικα. Κι ωραίος γκόμενος, γμτ. Τέσπα, δυο μήνες άντεξε η έρμη.
ΥΓ: Ναύτη, έναν!!!
Ο μπόιφρεντ της φίλης σου χώνει την μύτη του μέσα στην αξούριστη μασχάλη της και χαϊδεύει παιχνιδιάρικα τον θάμνο;
Και για να τού κάνει το χατήρι (!) κάθισε εκείνη με τον θάμνο δυο μήνες;
Μήπως τού άρεσε επίσης να βγάζει και τις μυξούλες από τη μύτη του και το κεχράκι από τ' αυτάκια του, με το μακρύ νυχάκι που είχε αφήσει στο μικρό του δαχτυλάκι, να τα κάνει μπαλίτσες και μετά να τις της πετάει -παιχνιδιάρικα- στα μούτρα της;
Ρε τι γίνεται στον κόσμο τούτο...
απ ό,τι αντιλαμβάνομαι, σας είναι αποκρουστικές οι τρίχες γενικά,Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:30 Φοβάμαι ότι παρεξηγήσατε, κυρία.
Εγώ δεν μίλησα για κυρίες που από έλλειψη χρόνου τυχαίνει κάποιες φορές να είναι απεριποίητες.
Ασφαλώς κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και ασφαλώς δεν εμπίπτει η περίπτωση αυτή στα γέτι.
Βεβαίως, προσωπικά ενδεχομένως θα επισήμαινα το ατυχές γεγονός, ομολογουμένως με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτότητα.
Εδώ μιλάμε για γυναίκες που επιλέγουν να περιφέρονται μονίμως σαν γέτι από άποψη.
Δικαίωμά τους βεβαίως, για να μην έχουμε άσκοπες παρεξηγήσεις, δικαίωμά μου κι εμένα -ελπίζω μού το αναγνωρίζετε- να τις θεωρώ αισθητικά αποκρουστικές.
αφού τις συγκρίνετε με μύξες και ακαθαρσίες
και άρα προφανώς γνωρίζετε πόσο επίπονη και χρονοβόραΝαύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:37 Συγγνώμη, για να καταλάβω.
Ο μπόιφρεντ της φίλης σου χώνει την μύτη του μέσα στην αξούριστη μασχάλη της και χαϊδεύει παιχνιδιάρικα τον θάμνο;![]()
Και για να τού κάνει το χατήρι (!) κάθισε εκείνη με τον θάμνο δυο μήνες;![]()
Μήπως τού άρεσε επίσης να βγάζει και τις μυξούλες από τη μύτη του και το κεχράκι από τ' αυτάκια του, με το μακρύ νυχάκι που είχε αφήσει στο μικρό του δαχτυλάκι, να τα κάνει μπαλίτσες και μετά να τις της πετάει -παιχνιδιάρικα- στα μούτρα της;
διαδικασία είναι η ολική αποτρίχωση και για ποιους λόγους
ένας άνθρωπος θα αποφάσιζε να αποδεχτεί τη φύση του και
να ασχοληθεί με σημαντικότερα πραγματάκια
[πόσο τυχερές που δεν φυτρώνουν τρίχες ΚΑΊ στ αυτιά μας μετά τα 40]
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Υπαρχει και λειζερ μανδαμ, δεν ειμαστε στο 1970.νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:50απ ό,τι αντιλαμβάνομαι, σας είναι αποκρουστικές οι τρίχες γενικά,Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:30 Φοβάμαι ότι παρεξηγήσατε, κυρία.
Εγώ δεν μίλησα για κυρίες που από έλλειψη χρόνου τυχαίνει κάποιες φορές να είναι απεριποίητες.
Ασφαλώς κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και ασφαλώς δεν εμπίπτει η περίπτωση αυτή στα γέτι.
Βεβαίως, προσωπικά ενδεχομένως θα επισήμαινα το ατυχές γεγονός, ομολογουμένως με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτότητα.
Εδώ μιλάμε για γυναίκες που επιλέγουν να περιφέρονται μονίμως σαν γέτι από άποψη.
Δικαίωμά τους βεβαίως, για να μην έχουμε άσκοπες παρεξηγήσεις, δικαίωμά μου κι εμένα -ελπίζω μού το αναγνωρίζετε- να τις θεωρώ αισθητικά αποκρουστικές.
και άρα προφανώς γνωρίζετε πόσο επίπονη και χρονοβόραΝαύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:37 Συγγνώμη, για να καταλάβω.
Ο μπόιφρεντ της φίλης σου χώνει την μύτη του μέσα στην αξούριστη μασχάλη της και χαϊδεύει παιχνιδιάρικα τον θάμνο;![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Η τριχοφυία συνδέεται με την τεστοστερόνη. Ναι, και το γυναικείο σώμα παράγει τεστοστερόνη αλλά γενικώς συνδέεται με τον ανδρισμό. Για την μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων ισχύει ότι οι άντρες έλκονται από θυληπρεπείς γυναίκες και οι γυναίκες από αντροπρεπείς άντρες.
Οι γυναίκες ξυρίζονται γιατί θέλουν να γίνουν πιο ελκυστικές όχι γιατί τους το επιβάλει κάποιος.
Οι γυναίκες ξυρίζονται γιατί θέλουν να γίνουν πιο ελκυστικές όχι γιατί τους το επιβάλει κάποιος.
σαφώς, πονάει, δεν είναι δωρεάν, και δεν μπορεί να εφαρμοστεί
τους καλοκαιρινούς μήνες
έχεις δοκιμάσει ο ίδιος;
αν όχι, απλά δοκίμασε να τραβήξεις μια τρίχα από τα φρύδια* σου με τσιμπιδάκι
*ή αλλού
για να αποφύγουμε τις περαιτέρω γραφικότητες, σαφώς
είναι δικαίωμα του καθενός να αρέσκεται σε οτιδήποτε, μα
οι χαρακτηρισμοί ας λείπουν, σας παρακαλώ
σας γλυκοφιλώ
είναι δικαίωμα του καθενός να αρέσκεται σε οτιδήποτε, μα
οι χαρακτηρισμοί ας λείπουν, σας παρακαλώ
σας γλυκοφιλώ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εφερες τον χρονο ως δικαιολογια και σου απαντησα οτι με λειζερ ξεμπερδευεις. Εναλλακτικα σιλκ επιλ οπου μετα απο ορισμενες χρησεις η τριχα αδυνατει, βγαινει πιο αργα και πιο λεπτη.νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:56σαφώς, πονάει, δεν είναι δωρεάν, και δεν μπορεί να εφαρμοστεί
τους καλοκαιρινούς μήνες
έχεις δοκιμάσει ο ίδιος;
αν όχι, απλά δοκίμασε να τραβήξεις μια τρίχα από τα φρύδια* σου με τσιμπιδάκι
*ή αλλού![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Νομίζω ότι παραποιείτε -και αρχίζω να υποπτεύομαι σκοπίμως- όσα γράφω.νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:50απ ό,τι αντιλαμβάνομαι, σας είναι αποκρουστικές οι τρίχες γενικά,Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:30 Φοβάμαι ότι παρεξηγήσατε, κυρία.
Δεν συνέκρινα γενικώς τις τρίχες με τις μυξούλες και τις ακαθαρσίες, αλλά την μάλλον περίεργη (και για μένα αηδιαστική) συνήθεια ενός τύπου, όπως μάς την περιέγραψε πιο πάνω άλλη συμφορουμίτισσα, να χώνει τη μύτη του στη θαμνώδη μασχάλη της κοπέλας του και να της χαϊδεύει παιχνιδιάρικα τον ακούρευτο μασχαλιαίο θάμνο.
Τώρα εσείς μπορεί να βρίσκετε συναρπαστική μια τέτοια εμπειρία, αλλά θα τολμήσω να μην συμμεριστώ τη γνώμη σας και να εξακολουθήσω να βρίσκω το όλο σκηνικό αηδιαστικό. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βεβαίως.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που "αποφασίζουν να αποδεχτούν την φύση τους", αλλά φαντάζομαι -το λέω για πολλοστή φορά- να αναγνωρίζετε και σ' εμένα το δικαίωμα, όταν μιλάμε για γυναίκες που "ανακαλύπτουν τη φύση τους" με το να διατηρούν από άποψη τα πόδια και τις μασχάλες τους μονίμως αξύριστα, να βρίσκω την επιλογή αυτή ως αισθητικά αποκρουστική και εντελώς αντιερωτική.νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:50και άρα προφανώς γνωρίζετε πόσο επίπονη και χρονοβόραΝαύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:37 Συγγνώμη, για να καταλάβω.
Ασφαλώς είναι σχετικά επώδυνες κάποιες μέθοδοι αποτρίχωσης, αλλά καθώς λένε μπρος στα κάλλη τί 'ν' ο πόνος.
Όσο για τις τρίχες στ' αυτιά (αλλά και στη μύτη), θέλω να σάς πληροφορήσω ότι κυκλοφορούν ειδικά αποτριχωτικά μηχανήματα και γι' αυτό το σημείο του σώματος και, κατά τη γνώμη μου, κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του -και την σύντροφό του- οφείλει να τα χρησιμοποιεί τακτικά, αν έχει τέτοιο πρόβλημα τριχοφυΐας στ' αυτιά (ή στη μύτη).
Βλέπετε, οι γυναίκες που τουλάχιστον εγώ έτυχε να συναντήσω εγώ στη ζωή μου, δεν θεωρούσαν ούτε μπρουτάλ, ούτε ελκυστική την τριχοφυΐα στ' αυτιά και στη μύτη (μερικές μάλιστα ούτε καν σε άλλα, ας πούμε πιο ευαίσθητα, σημεία του ανδρικού σώματος, κυρίως για λόγους καθαριότητας και υγιεινής).
Καθώς είπαμε, ωστόσο, τα πάντα είναι θέμα γούστου στη ζωή αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 02 Απρ 2021, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπέσα σου λέω!!!
Πρώην μπόιφρεντ. Το κόλλημα το είχε με μασχάλες, όχι πόδια ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει τριχοφυία τέλος πάντων. Για άλλες γκουρμεδιές που αναφέρεις, δε γνωρίζω!!!Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:37Συγγνώμη, για να καταλάβω.stella έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:25Μου έχει πει φίλη ότι γι' αυτό σταμάτησε να ξυρίζει μασχάλη, άρεσε στον πρώην (ευτυχώς) να χώνει μύτη εκεί και να χαϊδεύει παιχνιδιάρικα. Κι ωραίος γκόμενος, γμτ. Τέσπα, δυο μήνες άντεξε η έρμη.
ΥΓ: Ναύτη, έναν!!!
Πρώην, σόρι.stella έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:21 Πρώην μπόιφρεντ. Το κόλλημα το είχε με μασχάλες, όχι πόδια ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει τριχοφυία τέλος πάντων. Για άλλες γκουρμεδιές που αναφέρεις, δε γνωρίζω!!!
Δεν ξέρω τι να πω, νομίζω είναι σιχαμένο το σκηνικό αυτό (εξ' ου και τα άλλα καθ' υπερβολήν παραδείγματα). Και μού κάνει εντύπωση που το αποδέχτηκε η κοπέλα, έστω και για 2 μήνες.
Τέλος πάντων, εγώ δεν έτυχε ποτέ να συναντήσω τέτοιους τύπους. Ξέρω πολλούς που δεν θέλουν να υπάρχει ούτε υποψία τρίχας πάνω στο γυναικείο κορμί (πλην της κεφαλής βεβαίως). Πιο "φυσιολογικό" το βρίσκω αυτό, εφόσον δεν έχει πρόβλημα η κοπέλα και το αποδέχεται.
Ξέρω, επίσης, αρκετές περιπτώσεις (έχει τύχει και σ' εμένα) γυναικών που επιθυμούν να είναι ξυρισμένη η ευαίσθητη περιοχή του άνδρα (για διάφορους λόγους). Κι αυτό "φυσιολογικό" και αποδεκτό το βρίσκω.