Μπορείς να πας σε άλλο ποστ του και να το πιστοποιήσεις.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:38 Απο την λίστα που μου έδωσες Σπύρο, ο Μπίστης πρέπει να είναι κομπλέ, πηγα να πιστοποιήσω αλλά έβγαλε μήνυμα οτι η αναφορά έχει ήδη αναφερθεί (εκτός και αν κάνω κατι λαθος)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Re: Επαλήθευση username!
απλά έκαμε ήδη αναφορά κάποιος στο ίδιο συγκεκριμένο ποστ που έκαμες κι εσύ, εσύ έχεις αποστολή τώρα, τον Πολ.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:38 Απο την λίστα που μου έδωσες Σπύρο, ο Μπίστης πρέπει να είναι κομπλέ, πηγα να πιστοποιήσω αλλά έβγαλε μήνυμα οτι η αναφορά έχει ήδη αναφερθεί (εκτός και αν κάνω κατι λαθος)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τελικα πώς γινεται η πιστοποιηση ρε παιδια
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το 
Ποιον θες να πιστοποιήσεις, θα τον πιστοποιήσω εγώ.
.
.
talaipwros έγραψε: 31 Μαρ 2018, 00:59οριστε, οποια αλλης επαληθευσης χρεια εχομεν;

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
είσαι ηλίθια!!!!Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:44![]()
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Μπίστης και Πολ θα λάβουν κι εκείνοι τις λαμπαδίτσες τους μαζί με όλο το πασχαλινό κιτ του χρόνου.
Για τους υπόλοιπους ούτε τους έχω δει εδώ μέσα ούτε τους έχω μιλήσει εδώ μέσα.
Δεν θέλω να κάνω καμιά ζημιά στο μαγαζί και να φορτωθώ την αμαρτία (κουβαλάω ήδη πολλές!) :P
Δεν θέλω να κάνω καμιά ζημιά στο μαγαζί και να φορτωθώ την αμαρτία (κουβαλάω ήδη πολλές!) :P
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:34 Πρώτη μου πιστοποίηση ο Orion22
Το άλλο Πάσχα θα του πάρω και λαμπάδα με σοκολατένιο αυγό![]()
(αν έχουμε πάρει την Πόλη θα του φτιάξω και στολή τσολιαδακι!)
Και εγώ άρα και οι τρεις θέλουν άλλη μία. Πες μας για τις αμαρτίες σου....Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:45 Μπίστης και Πολ θα λάβουν κι εκείνοι τις λαμπαδίτσες τους μαζί με όλο το πασχαλινό κιτ του χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 13 Απρ 2018, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
αυτό το μημ στάνταρ είναι απευθείας μετάφραση από Ελληνικά.Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:44![]()
.
.
Καλέ εγώ με τον tal συμφωνώ, σαρκασμός ήταν. Και ο tal και ο Μερκούρης κατάλαβαν.
Δεν το έγραψα εγώ.
θα άφησε καμιά γάτα ατάιστη.Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:46Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:34 Πρώτη μου πιστοποίηση ο Orion22
Το άλλο Πάσχα θα του πάρω και λαμπάδα με σοκολατένιο αυγό![]()
(αν έχουμε πάρει την Πόλη θα του φτιάξω και στολή τσολιαδακι!)Και εγώ άρα και οι τρεις θέλουν άλλη μία. Πες μας για τις αμαρτίες σου....Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:45 Μπίστης και Πολ θα λάβουν κι εκείνοι τις λαμπαδίτσες τους μαζί με όλο το πασχαλινό κιτ του χρόνου.
(:
.
.
Μια φορά έβρισα (δικαίως) άγρια έναν χρήστη του πχόρουμJuno έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:46 Και εγώ άρα και οι τρεις θέλουν άλλη μία. Πες μας για τις αμαρτίες σου....
Τις άλλες δεν θα τις αντέξεις...
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Πιστοποία και τον κλινο, είναι σιγουράκι λόγω φβ (και τρόπου γραφής φυσικάΣουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:45 Μπίστης και Πολ θα λάβουν κι εκείνοι τις λαμπαδίτσες τους μαζί με όλο το πασχαλινό κιτ του χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την 13 Απρ 2018, 02:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:51
Μια φορά έβρισα (δικαίως) άγρια έναν χρήστη του πχόρουμ
Τις άλλες δεν θα τις αντέξεις...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 13 Απρ 2018, 02:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.