!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Photo History: Το πρώτο κατάστημα McDonald’s στη Σοβιετική Ένωση

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Photo History: Το πρώτο κατάστημα McDonald’s στη Σοβιετική Ένωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Τρομερη επιτυχια της Δυσης να προβαλλει ως πολιτιστικο/πολιτισμικο τεκμηριο ανωτεροτητας τα Μακντοναλντς. :lol:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cavaliere έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:46 Στην Ελλάδα τα McDonald´s βαρούσαν μύιγες τα πρώτα χρόνια. Τα πληρώναν για να περιμένουν μπας και μπερδευτεί κανείς και μπει για κατούρημα. Υπήρχαν τα Goody´s που κάναν χρυσές δουλειές, τα γούσταραν όλοι, νέοι, γέροι, συντηρητικοί και προοδευτικοί. Φυσικά σέρβιραν εξ ίσου σκουπίδια όπως και τα αμερικάνικα συναδελφάκια τους.
Ποιοτικά δεν ξέρω, γευστικά πάντως δεν είχαν καμμιά σχέση. Τα McDonalds πάντα βαρούσαν μύγες. Ας πούμε, από άποψης κερδών, να ένα μίνι ιστορικό:

2014: μέσα 206.000
2015: κέρδη 13.000
2016: μέσα 573.000
2017: κέρδη 94.000
2018: κέρδη 213.000
2019: κέρδη 966.000

Συνολικά η εταιρεία είναι ακόμα μέσα κοντά στις 900.000, αν και τα τρία προηγούμενα χρόνια έβγαλε κέρδη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Nostalgia έγραψε: 01 Απρ 2021, 00:13 Τρομερη επιτυχια της Δυσης να προβαλλει ως πολιτιστικο/πολιτισμικο τεκμηριο ανωτεροτητας τα Μακντοναλντς. :lol:
Την αποτυχία του κουμουνισμου προβάλλει. Εγω κατάγομαι από κουμουνιστικη οικογένεια. Όταν την κάναν για ρωσσια .... ξέρεις τι έλεγε αντάρτης αυτοκόλλητος του αδερφού της τότε εφηβης γιαγιάς μου ... " Έλα στην ρωσσια θα χεις φουστάνια ,παπούτσια"...Η παιδεία ή το φρόνημα; Φτώχεια ρε
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Nostalgia έγραψε: 01 Απρ 2021, 00:13 Τρομερη επιτυχια της Δυσης να προβαλλει ως πολιτιστικο/πολιτισμικο τεκμηριο ανωτεροτητας τα Μακντοναλντς. :lol:
Αυτές τις μαλακίες κάνανε οι Σοβιετικοί, αντί να αφήσουν τον κόσμο να φάει τη μαλακία να δει τι είναι, τον άφησαν να νομίζει ότι η ζωή χωρίς ΜακΝτόναλντς είναι μια μοίρα χειρότερη απ το θάνατο :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Κόκκορας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:09
Cavaliere έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:46 Στην Ελλάδα τα McDonald´s βαρούσαν μύιγες τα πρώτα χρόνια. Τα πληρώναν για να περιμένουν μπας και μπερδευτεί κανείς και μπει για κατούρημα. Υπήρχαν τα Goody´s που κάναν χρυσές δουλειές, τα γούσταραν όλοι, νέοι, γέροι, συντηρητικοί και προοδευτικοί. Φυσικά σέρβιραν εξ ίσου σκουπίδια όπως και τα αμερικάνικα συναδελφάκια τους.
πιο νοστιμα ηταν τα goody's :lol:
τωρα για το εξισου δεν ξερω,μου φαινονταν λιγοτερο πλαστικα,αλλα ισως ηταν κ ιδεα μου,σιγουρα δεν ηταν μια φορα και προταση καρδιολογων :003:

θυμαμαι ο πατερας μου μια φορα στο τοσο οταν ερχοταν απο την δουλεια μας εφερνε goody's και γλυκα απο τον χατζη στην βενιζελου(Το πρωτο καταστημα,που επαιζε πολυ στριμωξιδι , θυμουνται οι παλιοι)πανηγυρι ειχαμε σπιτι :lol: ωραια αναμνηση
O logos poy patvsan ta μακντοναλντς την ελλαδα ηταν φυσικα τα γκουντις τα οποια θα μπορουτσαν να κανουν παγκοσμια καριερα αλλα πασοκοβλαχια, τι να πεις...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Απρ 2021, 00:23
Αυτές τις μαλακίες κάνανε οι Σοβιετικοί, αντί να αφήσουν τον κόσμο να φάει τη μαλακία να δει τι είναι, τον άφησαν να νομίζει ότι η ζωή χωρίς ΜακΝτόναλντς είναι μια μοίρα χειρότερη απ το θάνατο :lol:
Μιλαμε για αρχες του 90 τυποι σε κομμουνιστο παραδεισο . Οχι για το τωρα και δυτικο κρατος που εχει μπεργκεραδικο και το τελευταιο κατσικοχωρι .

μπαραζ πολιτισμικου σοκ απο παντου ηταν για τους ρωσσους που το κοντινοτερο σε χαμπουργκερ μεχρι τοτε ηταν η κονσερβα με ψωμι .
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

:smt023
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Kiki mat

Nostalgia έγραψε: 01 Απρ 2021, 00:42
Η στέρηση ή η απαγόρευση ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής, οδηγησαν τις μάζες να στήνουν ουρές στα Μακ ντοναλτς.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Kiki mat έγραψε: 01 Απρ 2021, 00:53
Η στέρηση ή η απαγόρευση ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής, οδηγησαν τις μάζες να στήνουν ουρές στα Μακ ντοναλτς.
Kαι στην Ελλάδα όπου πρωτοάνοιγαν Μακντόναλντς ή η τοπική αντιγραφή των Γκούντις στηνόταν ουρές, νέοι, γέροι και παιδιά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Kiki mat

Δημοκρατικός έγραψε: 01 Απρ 2021, 01:04
Kiki mat έγραψε: 01 Απρ 2021, 00:53

Kαι στην Ελλάδα όπου πρωτοάνοιγαν Μακντόναλντς ή η τοπική αντιγραφή των Γκούντις στηνόταν ουρές, νέοι, γέροι και παιδιά.
Τα παιδιά ορισμένων κουμουνιστων στην Ελλαδα πηγαίναν κρυφά ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”