πλακα κανω ... αλλα αν κανει κανενα ντου η αστυνομια να εισαι σιγουρος οτι θα εχουμε και πορειες συμπαραστασης στους καταπιεσμενους των γυφτογκετοNostalgia έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:40Δεν ειναι θεμα ρατσισμου, η αληθεια ειναι, εαν δεν το εκαναν αυτοι θα το εκαναν καποιοι αλλοι και τοτε το κρατος για αυτους θα επρεπε να βρει τροπους απογκετοποιησης, για την ωρα ειναι win-win situation. Βολευονται και οι δυο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
85 γραμμάρια κάνναβης
Re: 85 γραμμάρια κάνναβης
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν είναι όλα φράγκα. Η κοινωνία έχει υποχρέωση να προστατεύσει τον πολίτη, ακόμη κι από τον εαυτό του.ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:41Αρκεί να μη χρειάζεται να χρησιμοποιεί την δωρεάν υγεία που πληρώνουν όλοι οι άλλοι. Αλλά και πάλι δεν το βρίσκω σωστό. Η κοινωνία επενδύει τεράστια ποσά στον κάθε νέο άνθρωπο.1451 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:33 Ο καθένας θα έπρεπε να είναι ελεύθερος να καταστρέφει την υγεία του αρκεί να το κάνει νόμιμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 31 Μαρ 2021, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θέμα με την υγεία το σκέφτηκα κι εγώ αλλά τότε δεν θα έπρεπε να δέχονται ούτε και τους καπνιστές.
Φυσικά. Εγώ απάντησα στο επίπεδο του δικαιούται-δεν δικαιούται.sharp έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:45 Δεν είναι όλα φράγκα. Η κοινωνία έχει υποχρέωση να προστατεύσει τον πολίτη, ακόμη κι από τον εαυτό του.
- John Brown Gun Club
Ju-87 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:25 Ένας Αδόλφος εμφανίστηκε και έβαλε μια τάξη και έκανε την Γερμανία κούκλα.

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Λοιπον ενας φιλος μου εχει ενα παλιο αυτοκινητο για να πηγαινοερχεται στην δουλεια του να μην γραφει χιλιομετρα στο αλλο αυτοκινητο. Του το εκλεψαν, ο πατερας του πρωην οδηγος στα ΜΑΤ, πηρε τηλεφωνο εναν φιλο του εν ενεργεια, περασε πηρε τον φιλο μου και πηγαν μαζι να βρουν το αυτοκινητο που αλλου, στα γυφτικα. Μπηκαν στον καταυλισμο (ο φιλος μου χεστηκε) μιλησε με καποιον του εφεραν σε 5 λεπτα το αυτοκινητο και εφυγαν. Το κρατος οχι απλα ξερει τι γινεται αλλα ειναι αυτο που συντηρει την κατασταση, διοτι οπως ειπα και πριν τους βολευει, αλλιως θα επρεπε να λυσουν ενα πολυ δυσκολο προβλημα. Εαν ακουσεις για ντου, θα ειναι για το θεαθηναι ή επειδη αλλαξαν τα κοζια εσωτερικα στα γυφτικα (καποιος δεν κανει "σωστα" την δουλεια και θελουν αλλον στην θεση του). Ντου για αλλαγη καταστασης για την ωρα το θεωρω απιθανο, μελλοντικα επειδη πλεον εχουμε και μια νεα γκετοποιημενη ομαδα (προσφυγες), θα δουμε τι θα γινει.nostromos έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:42πλακα κανω ... αλλα αν κανει κανενα ντου η αστυνομια να εισαι σιγουρος οτι θα εχουμε και πορειες συμπαραστασης στους καταπιεσμενους των γυφτογκετοNostalgia έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:40Δεν ειναι θεμα ρατσισμου, η αληθεια ειναι, εαν δεν το εκαναν αυτοι θα το εκαναν καποιοι αλλοι και τοτε το κρατος για αυτους θα επρεπε να βρει τροπους απογκετοποιησης, για την ωρα ειναι win-win situation. Βολευονται και οι δυο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ειναι γνωστο οτι το κρατος θελει το κεντρο καθαρο γιατι ειναι βιτρινα ... οποτε στελνει το λιανεμποριο πιο εξω ... οχι ομως οτι οι γυφτοι ειναι θυματα ... απο το εμποριο πατατας μια χαρα περασανε στα αλλαNostalgia έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:59Λοιπον ενας φιλος μου εχει ενα παλιο αυτοκινητο για να πηγαινοερχεται στην δουλεια του να μην γραφει χιλιομετρα στο αλλο αυτοκινητο. Του το εκλεψαν, ο πατερας του πρωην οδηγος στα ΜΑΤ, πηρε τηλεφωνο εναν φιλο του εν ενεργεια, περασε πηρε τον φιλο μου και πηγαν μαζι να βρουν το αυτοκινητο που αλλου, στα γυφτικα. Μπηκαν στον καταυλισμο (ο φιλος μου χεστηκε) μιλησε με καποιον του εφεραν σε 5 λεπτα το αυτοκινητο και εφυγαν. Το κρατος οχι απλα ξερει τι γινεται αλλα ειναι αυτο που συντηρει την κατασταση, διοτι οπως ειπα και πριν τους βολευει, αλλιως θα επρεπε να λυσουν ενα πολυ δυσκολο προβλημα. Εαν ακουσεις για ντου, θα ειναι για το θεαθηναι ή επειδη αλλαξαν τα κοζια εσωτερικα στα γυφτικα (καποιος δεν κανει "σωστα" την δουλεια και θελουν αλλον στην θεση του). Ντου για αλλαγη καταστασης για την ωρα το θεωρω απιθανο, μελλοντικα επειδη πλεον εχουμε και μια νεα γκετοποιημενη ομαδα (προσφυγες), θα δουμε τι θα γινει.nostromos έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:42πλακα κανω ... αλλα αν κανει κανενα ντου η αστυνομια να εισαι σιγουρος οτι θα εχουμε και πορειες συμπαραστασης στους καταπιεσμενους των γυφτογκετοNostalgia έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:40
Δεν ειναι θεμα ρατσισμου, η αληθεια ειναι, εαν δεν το εκαναν αυτοι θα το εκαναν καποιοι αλλοι και τοτε το κρατος για αυτους θα επρεπε να βρει τροπους απογκετοποιησης, για την ωρα ειναι win-win situation. Βολευονται και οι δυο.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Το εγραψα οτι βολευονται και οι δυο.nostromos έγραψε: 31 Μαρ 2021, 16:04ειναι γνωστο οτι το κρατος θελει το κεντρο καθαρο γιατι ειναι βιτρινα ... οποτε στελνει το λιανεμποριο πιο εξω ... οχι ομως οτι οι γυφτοι ειναι θυματα ... απο το εμποριο πατατας μια χαρα περασανε στα αλλαNostalgia έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:59Λοιπον ενας φιλος μου εχει ενα παλιο αυτοκινητο για να πηγαινοερχεται στην δουλεια του να μην γραφει χιλιομετρα στο αλλο αυτοκινητο. Του το εκλεψαν, ο πατερας του πρωην οδηγος στα ΜΑΤ, πηρε τηλεφωνο εναν φιλο του εν ενεργεια, περασε πηρε τον φιλο μου και πηγαν μαζι να βρουν το αυτοκινητο που αλλου, στα γυφτικα. Μπηκαν στον καταυλισμο (ο φιλος μου χεστηκε) μιλησε με καποιον του εφεραν σε 5 λεπτα το αυτοκινητο και εφυγαν. Το κρατος οχι απλα ξερει τι γινεται αλλα ειναι αυτο που συντηρει την κατασταση, διοτι οπως ειπα και πριν τους βολευει, αλλιως θα επρεπε να λυσουν ενα πολυ δυσκολο προβλημα. Εαν ακουσεις για ντου, θα ειναι για το θεαθηναι ή επειδη αλλαξαν τα κοζια εσωτερικα στα γυφτικα (καποιος δεν κανει "σωστα" την δουλεια και θελουν αλλον στην θεση του). Ντου για αλλαγη καταστασης για την ωρα το θεωρω απιθανο, μελλοντικα επειδη πλεον εχουμε και μια νεα γκετοποιημενη ομαδα (προσφυγες), θα δουμε τι θα γινει.nostromos έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:42
πλακα κανω ... αλλα αν κανει κανενα ντου η αστυνομια να εισαι σιγουρος οτι θα εχουμε και πορειες συμπαραστασης στους καταπιεσμενους των γυφτογκετο
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
ακριβώς όπως δεν έχει γίνει πουθενά δηλαδήΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 11:10 Αν νομιμοποιηθουν τελειως αυτες οι ουσιες θα αυξηθει κατακορυφα η χρηση τους
Αν ειναι τελειως απαγορευμενες θα οργιαζει η παρανομη μαυρη αγορα ..
και δεν είναι νομιμοποίηση, είναι αποποινικοποίηση
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Bill Hicks
τουλάχιστον ψάξτο λίγο αφού πετάς την μαλακία και σε ρωτάει ο άλλος, ρε Αινείαν!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 11:38Στην Ολανδια απο οτι θυμαμαι ειχε γινει ενα τετοιο πειραμα ..Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μαρ 2021, 11:32Πηγή;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 11:10 Αν νομιμοποιηθουν τελειως αυτες οι ουσιες θα αυξηθει κατακορυφα η χρηση τους
Since it decriminalised all drugs in 2001, Portugal has seen dramatic drops in overdoses, HIV infection and drug-related crime
Bill Hicks έγραψε: 31 Μαρ 2021, 17:19τουλάχιστον ψάξτο λίγο αφού πετάς την μαλακία και σε ρωτάει ο άλλος, ρε Αινείαν!
Since it decriminalised all drugs in 2001, Portugal has seen dramatic drops in overdoses, HIV infection and drug-related crime