Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:43
εχω την εικονα οτι η καλη μας η δαναη (οπως και πολλες αλλες, δυστυχως) χρησιμοποιει το σεξ για να χειριζεται καταστασεις.
του λεει του ανθρωπου δεν σου καθομαι για 3 βδομαδες, οπως θα ελεγες σε ενα παιδι σου παιρνω το ταμπλετ. για τιμωρια. με δικαιολογια δηθεν τον κοβιντ, που δεν στεκει αφου εχει κανει τεστ.
αυτα τα τερτιπια, σοβαρος ανθρωπος δεν τα δεχεται. οποτε, ειτε ειναι ασοβαρος, ειτε ξενοπηδαει και δεν τρεχει τιποτα, ειτε δεν βρισκει να ξενοπηδαει και αναγκαστικα υπομενει.
Λάθος εικόνα έχεις. Εδώ δεν βλέπω άλλον άνθρωπο χωρίς μάσκα κα απόσταση για να μην ρισκάρω και θα μου πάει αυτός με την παρεουλα του να περάσει την Τσικνοπέμπτη και θα ρισκάρω εγώ την υγεία μου; σε καμία περίπτωση. Του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή αρχή ότι εφόσον θέλει να βρισκόμαστε δεν θα συναντάει αλλά άτομα. Δεν το σεβάστηκε, έπρεπε και εγώ να με προστατεύσω.
Μα αυτά λύνονται βρε μάνα μου. Δίδονται επαρκείς εξηγήσεις εξ'αρχής, πως πέραν της σχέσης σας, υπάρχουν και οι φίλοι, οι συγγενείς, το περιβάλλον μας, κλπ κλπ. Κάντε κει χάμω ακόμη μια κουβέντα, κρίμα είναι. Βρειτε τα. Λίγο σεξάκι, αγαπούλες, κάτι τις..
Κοίτα που συμπάθησα ΚΑΙ τον γκόμενο της Ναϊδας, μαζί με την παλαβιάρα.
Δεν νιωθει μωρέ, όλο παράλογη με λέει. Μάλλον φεύγει και για δουλειά τώρα οπότε δεν τραβάει άλλο. Τον καταλαβαίνω κι αυτόν δηλαδή ότι είναι αλλιώς.
Πού πήγαν οι αγάπες, τα γλυκόλογα, οι τσακωμοί για τα κλειδιά, ο χαμούλης;
Ξύλο που θέτε λέω γω. Βρείτε τα.
Φεύγει βρε για δουλειά, από ότι έχω καταλάβει. Δεν έχει νόημα αφού το αποφάσισε.
Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:22
Κι εσύ καταθέτεις έτσι εύκολα τα όπλα; Εκτός κι αν η σχέσις σας ήταν περιστασιακή. Κάπως έτσι ή κάνω λάθος;
Περιστασιακή για μένα δεν ήταν. Για αυτόν δεν ξέρω τελικά. Μάλλον γιατί είναι αυτό που λέει και ο ασέβαστος, και σαν άντρας έχει άλλη οπτική, μόλις του είπα να κρατήσουμε απόσταση άρα no σεξ ενοχλήθηκε.
Σαφώς με αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να του πω κάτσε. Άσε που περυσι ήταν πάλι να φύγει και του έλεγα συνέχεια μακάρι να γίνει κάτι να μην φύγεις και έσκασε το θέμα του ιού και τα λοκνταουν, μετά βρήκε κάτι εδώ με πολύ λιγότερα λεφτά . Ακόμα με λέει μαυρογατα
Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:22
Κι εσύ καταθέτεις έτσι εύκολα τα όπλα; Εκτός κι αν η σχέσις σας ήταν περιστασιακή. Κάπως έτσι ή κάνω λάθος;
Περιστασιακή για μένα δεν ήταν. Για αυτόν δεν ξέρω τελικά. Μάλλον γιατί είναι αυτό που λέει και ο ασέβαστος, και σαν άντρας έχει άλλη οπτική, μόλις του είπα να κρατήσουμε απόσταση άρα no σεξ ενοχλήθηκε.
Σαφώς με αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να του πω κάτσε. Άσε που περυσι ήταν πάλι να φύγει και του έλεγα συνέχεια μακάρι να γίνει κάτι να μην φύγεις και έσκασε το θέμα του ιού και τα λοκνταουν, μετά βρήκε κάτι εδώ με πολύ λιγότερα λεφτά . Ακόμα με λέει μαυρογατα
Ψιτ. Εμένα κάτι μου μυρίζει στην όλη φάση. Κάτι δε μας λες. Πολλά μπορώ να φανταστώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό είπα και εγώ στην αρχή. Οι πλούσιοι άνδρες είναι περισσότεροι από τις πλούσιες γυναίκες. Και αντίστοιχα οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους ωραίους άνδρες.
Εεεππ. Έλα δω εσύ μικρή. Πού είναι το παλληκάρι που του έκρυψες τα κλειδιά για να μην φύγει νύχτα απ'το σπίτι; Σχόλασε ''ο γάμος'';
Δεν σχόλασε ακόμα εντελώς στις τελικές διαδικασίες είμαστε να πέσουν οι υπογραφές.
Άντε και καλή λευτεριά...
Υ.Γ να σου απαντήσω και για το επόμενο: τρόπος του λεγειν