Μπορεί. Δεν το έχω δει ποτέ όμως ούτε εγώ θα το έκανα.Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:31Καλά δεν μιλάω για γάμο και πανηγύρια απαραίτητα. Μιλάω για σχέση. Σαφώς και είναι πολλοί αυτοί που θα συμβιβαστούν με κάποια που δεν γουσταρουν αν θα εξασφαλίσουν να περνούν καλά. Μη τρελαθούμε τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Ούτε εγώ θα το έκανα να επιλέξω κάποιον βάσει οικονομικής του κατάστασης, αλλά δεν θα αρνηθώ ότι δεν συμβαίνει γενικά.nyxtovios έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:34Μπορεί. Δεν το έχω δει ποτέ όμως ούτε εγώ θα το έκανα.Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:31Καλά δεν μιλάω για γάμο και πανηγύρια απαραίτητα. Μιλάω για σχέση. Σαφώς και είναι πολλοί αυτοί που θα συμβιβαστούν με κάποια που δεν γουσταρουν αν θα εξασφαλίσουν να περνούν καλά. Μη τρελαθούμε τώρα.nyxtovios έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:29
Εννοοώ ότι μπορεί παλιότερα οι άντρες να διάλεγαν νύφη βάσει της περιουσίας της.
Σήμερα δεν γίνεται. Βασικά σήμερα δεν διαλέγουν οι άντρες.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κοιτά αν τα λεφτά είναι πολλά μπορεί να το έκανα, δεν παίρνω και όρκοNaida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:40Ούτε εγώ θα το έκανα να επιλέξω κάποιον βάσει οικονομικής του κατάστασης, αλλά δεν θα αρνηθώ ότι δεν συμβαίνει γενικά.nyxtovios έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:34Μπορεί. Δεν το έχω δει ποτέ όμως ούτε εγώ θα το έκανα.Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:31
Καλά δεν μιλάω για γάμο και πανηγύρια απαραίτητα. Μιλάω για σχέση. Σαφώς και είναι πολλοί αυτοί που θα συμβιβαστούν με κάποια που δεν γουσταρουν αν θα εξασφαλίσουν να περνούν καλά. Μη τρελαθούμε τώρα.
Εμ είδες που στα λέωnyxtovios έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:44
Κοιτά αν τα λεφτά είναι πολλά μπορεί να το έκανα, δεν παίρνω και όρκο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό είπα και εγώ στην αρχή. Οι πλούσιοι άνδρες είναι περισσότεροι από τις πλούσιες γυναίκες. Και αντίστοιχα οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους ωραίους άνδρες.nyxtovios έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:53![]()
Απλά ας πούμε δεν δίνεται η ευκαιρία τόσο σε συχνά σε άντρες να το κάνουν αυτό, ώστε να βγάλουμε συμπέρασμα.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εεεππ. Έλα δω εσύ μικρή. Πού είναι το παλληκάρι που του έκρυψες τα κλειδιά για να μην φύγει νύχτα απ'το σπίτι; Σχόλασε ''ο γάμος'';Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:01Αυτό είπα και εγώ στην αρχή. Οι πλούσιοι άνδρες είναι περισσότεροι από τις πλούσιες γυναίκες. Και αντίστοιχα οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους ωραίους άνδρες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν σχόλασε ακόμα εντελώςΠασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:06Εεεππ. Έλα δω εσύ μικρή. Πού είναι το παλληκάρι που του έκρυψες τα κλειδιά για να μην φύγει νύχτα απ'το σπίτι; Σχόλασε ''ο γάμος'';Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:01Αυτό είπα και εγώ στην αρχή. Οι πλούσιοι άνδρες είναι περισσότεροι από τις πλούσιες γυναίκες. Και αντίστοιχα οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους ωραίους άνδρες.nyxtovios έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:53
![]()
Απλά ας πούμε δεν δίνεται η ευκαιρία τόσο σε συχνά σε άντρες να το κάνουν αυτό, ώστε να βγάλουμε συμπέρασμα.
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλώς κατάλαβα λοιπόν. Τί έκανε το έρμο;Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:10Δεν σχόλασε ακόμα εντελώςΠασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:06Εεεππ. Έλα δω εσύ μικρή. Πού είναι το παλληκάρι που του έκρυψες τα κλειδιά για να μην φύγει νύχτα απ'το σπίτι; Σχόλασε ''ο γάμος'';Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:01
Αυτό είπα και εγώ στην αρχή. Οι πλούσιοι άνδρες είναι περισσότεροι από τις πλούσιες γυναίκες. Και αντίστοιχα οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους ωραίους άνδρες.![]()
στις τελικές διαδικασίες είμαστε να πέσουν οι υπογραφές.
Νευρίασε που είπα ότι θα πάω στον κολλητό μου όταν λήξει όλο αυτό με την καραντίνα γιατί δεν ήθελα να έρθει κι αυτός, την επόμενη ήταν Τσικνοπέμπτη αποφάσισε να την περάσει με ένα φιλικό του ζευγάρι και μου το παιζε βαρύς και ιστορία, εγώ μετά φυσικά δεν μπορούσα να ρισκάρω να βρεθώ μαζί του και του είπα 3 εβδομάδες να μην με πλησιάσει και επειδή έκανε τεστ και του έβγαιναν αρνητικά θεώρησε ότι το έκανα ως αντίποινα και κάτι τρέχει άλλο κτλ κτλ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα αυτά λύνονται βρε μάνα μου. Δίδονται επαρκείς εξηγήσεις εξ'αρχής, πως πέραν της σχέσης σας, υπάρχουν και οι φίλοι, οι συγγενείς, το περιβάλλον μας, κλπ κλπ. Κάντε κει χάμω ακόμη μια κουβέντα, κρίμα είναι. Βρειτε τα. Λίγο σεξάκι, αγαπούλες, κάτι τις..Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:21Νευρίασε που είπα ότι θα πάω στον κολλητό μου όταν λήξει όλο αυτό με την καραντίνα γιατί δεν ήθελα να έρθει κι αυτός, την επόμενη ήταν Τσικνοπέμπτη αποφάσισε να την περάσει με ένα φιλικό του ζευγάρι και μου το παιζε βαρύς και ιστορία, εγώ μετά φυσικά δεν μπορούσα να ρισκάρω να βρεθώ μαζί του και του είπα 3 εβδομάδες να μην με πλησιάσει και επειδή έκανε τεστ και του έβγαιναν αρνητικά θεώρησε ότι το έκανα ως αντίποινα και κάτι τρέχει άλλο κτλ κτλ
Κοίτα που συμπάθησα ΚΑΙ τον γκόμενο της Ναϊδας, μαζί με την παλαβιάρα.
Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:31
Μα αυτά λύνονται βρε μάνα μου. Δίδονται επαρκείς εξηγήσεις εξ'αρχής, πως πέραν της σχέσης σας, υπάρχουν και οι φίλοι, οι συγγενείς, το περιβάλλον μας, κλπ κλπ. Κάντε κει χάμω ακόμη μια κουβέντα, κρίμα είναι. Βρειτε τα. Λίγο σεξάκι, αγαπούλες, κάτι τις..
Κοίτα που συμπάθησα ΚΑΙ τον γκόμενο της Ναϊδας, μαζί με την παλαβιάρα.![]()
Δεν νιωθει μωρέ, όλο παράλογη με λέει. Μάλλον φεύγει και για δουλειά τώρα οπότε δεν τραβάει άλλο. Τον καταλαβαίνω κι αυτόν δηλαδή ότι είναι αλλιώς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εχω την εικονα οτι η καλη μας η δαναη (οπως και πολλες αλλες, δυστυχως) χρησιμοποιει το σεξ για να χειριζεται καταστασεις.Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:31Μα αυτά λύνονται βρε μάνα μου. Δίδονται επαρκείς εξηγήσεις εξ'αρχής, πως πέραν της σχέσης σας, υπάρχουν και οι φίλοι, οι συγγενείς, το περιβάλλον μας, κλπ κλπ. Κάντε κει χάμω ακόμη μια κουβέντα, κρίμα είναι. Βρειτε τα. Λίγο σεξάκι, αγαπούλες, κάτι τις..Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:21Νευρίασε που είπα ότι θα πάω στον κολλητό μου όταν λήξει όλο αυτό με την καραντίνα γιατί δεν ήθελα να έρθει κι αυτός, την επόμενη ήταν Τσικνοπέμπτη αποφάσισε να την περάσει με ένα φιλικό του ζευγάρι και μου το παιζε βαρύς και ιστορία, εγώ μετά φυσικά δεν μπορούσα να ρισκάρω να βρεθώ μαζί του και του είπα 3 εβδομάδες να μην με πλησιάσει και επειδή έκανε τεστ και του έβγαιναν αρνητικά θεώρησε ότι το έκανα ως αντίποινα και κάτι τρέχει άλλο κτλ κτλ
του λεει του ανθρωπου δεν σου καθομαι για 3 βδομαδες, οπως θα ελεγες σε ενα παιδι σου παιρνω το ταμπλετ. για τιμωρια. με δικαιολογια δηθεν τον κοβιντ, που δεν στεκει αφου εχει κανει τεστ.
αυτα τα τερτιπια, σοβαρος ανθρωπος δεν τα δεχεται. οποτε, ειτε ειναι ασοβαρος, ειτε ξενοπηδαει και δεν τρεχει τιποτα, ειτε δεν βρισκει να ξενοπηδαει και αναγκαστικα υπομενει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πού πήγαν οι αγάπες, τα γλυκόλογα, οι τσακωμοί για τα κλειδιά, ο χαμούλης;Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:39Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:31
Μα αυτά λύνονται βρε μάνα μου. Δίδονται επαρκείς εξηγήσεις εξ'αρχής, πως πέραν της σχέσης σας, υπάρχουν και οι φίλοι, οι συγγενείς, το περιβάλλον μας, κλπ κλπ. Κάντε κει χάμω ακόμη μια κουβέντα, κρίμα είναι. Βρειτε τα. Λίγο σεξάκι, αγαπούλες, κάτι τις..
![]()
![]()
Δεν νιωθει μωρέ, όλο παράλογη με λέει. Μάλλον φεύγει και για δουλειά τώρα οπότε δεν τραβάει άλλο. Τον καταλαβαίνω κι αυτόν δηλαδή ότι είναι αλλιώς.
Ξύλο που θέτε λέω γω. Βρείτε τα.
Εγώ νομίζω πως τη νοιάζεται ο φουκαράς, κι αυτή η τρελλή επίσης. Απλά παίζουν σαν παιδάκια στην τσουλήθρα.Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:43εχω την εικονα οτι η καλη μας η δαναη (οπως και πολλες αλλες, δυστυχως) χρησιμοποιει το σεξ για να χειριζεται καταστασεις.Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:31Μα αυτά λύνονται βρε μάνα μου. Δίδονται επαρκείς εξηγήσεις εξ'αρχής, πως πέραν της σχέσης σας, υπάρχουν και οι φίλοι, οι συγγενείς, το περιβάλλον μας, κλπ κλπ. Κάντε κει χάμω ακόμη μια κουβέντα, κρίμα είναι. Βρειτε τα. Λίγο σεξάκι, αγαπούλες, κάτι τις..Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:21
Νευρίασε που είπα ότι θα πάω στον κολλητό μου όταν λήξει όλο αυτό με την καραντίνα γιατί δεν ήθελα να έρθει κι αυτός, την επόμενη ήταν Τσικνοπέμπτη αποφάσισε να την περάσει με ένα φιλικό του ζευγάρι και μου το παιζε βαρύς και ιστορία, εγώ μετά φυσικά δεν μπορούσα να ρισκάρω να βρεθώ μαζί του και του είπα 3 εβδομάδες να μην με πλησιάσει και επειδή έκανε τεστ και του έβγαιναν αρνητικά θεώρησε ότι το έκανα ως αντίποινα και κάτι τρέχει άλλο κτλ κτλ
του λεει του ανθρωπου δεν σου καθομαι για 3 βδομαδες, οπως θα ελεγες σε ενα παιδι σου παιρνω το ταμπλετ. για τιμωρια. με δικαιολογια δηθεν τον κοβιντ, που δεν στεκει αφου εχει κανει τεστ.
αυτα τα τερτιπια, σοβαρος ανθρωπος δεν τα δεχεται. οποτε, ειτε ειναι ασοβαρος, ειτε ξενοπηδαει και δεν τρεχει τιποτα, ειτε δεν βρισκει να ξενοπηδαει και αναγκαστικα υπομενει.