Τα πάντα. Πρώτα απ' όλα λιγότερους θανάτους. Δεύτερον, πιο άνετη ζωή. Τρίτον, πιο υγιεινή ζωή. Τέταρτον, πιο διασκεδαστική ζωή.sympathy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 12:19Γιατί τι προσφέρει η πρόοδος της επιστήμης στους συγκεκριμένους δείκτες που καθορίζουν το βιοτικό επίπεδο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Chad σοσιαλιστής Supreme Leader ξεφτιλίζει virgin κνίτη
- hellegennes
Re: Chad σοσιαλιστής Supreme Leader ξεφτιλίζει virgin κνίτη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και τι έγινε και πέσαμε σε αυτή την κατάσταση;Ο γιος του φταίει που έφερε τα μνημόνια;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 08:04EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Μαρ 2021, 12:47 Το ΠΑΣΟΚ του Αντρεα έκανε την Ελλάδα υπερήφανη, σήμερα ντρέπεσαι να πεις οτι είσαι Έλληνας![]()
![]()
Εμεις οι ΑΙΝΕΙΑΝ ομως φαγαμε ηπιαμε γαμ_σαμε και στειλαμε τον λογαριασμο στις μελλοντικες γεννεες (την κορη μου παντως την εχω βολεψει οικονομικα )πατησιωτης έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:34Και τι έγινε και πέσαμε σε αυτή την κατάσταση;Ο γιος του φταίει που έφερε τα μνημόνια;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 08:04EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Μαρ 2021, 12:47 Το ΠΑΣΟΚ του Αντρεα έκανε την Ελλάδα υπερήφανη, σήμερα ντρέπεσαι να πεις οτι είσαι Έλληνας![]()
![]()
![]()
- EKPLIKTIKOS
Σωστός, έτσι κάνει ο κάθε πατέρας που νοιάζεται για το παιδι του
EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:09Σωστός, έτσι κάνει ο κάθε πατέρας που νοιάζεται για το παιδι του![]()
καποιος απο τη γενια της κορης σου, θα της τα φαει, οπως τα εφαγες εσυ απο τον πατερα της. κυκλος ειναι αυτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:44Εμεις οι ΑΙΝΕΙΑΝ ομως φαγαμε ηπιαμε γαμ_σαμε και στειλαμε τον λογαριασμο στις μελλοντικες γεννεες (την κορη μου παντως την εχω βολεψει οικονομικα )πατησιωτης έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:34Και τι έγινε και πέσαμε σε αυτή την κατάσταση;Ο γιος του φταίει που έφερε τα μνημόνια;![]()
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
...και η ζωη συνεχιζεται ...Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:52καποιος απο τη γενια της κορης σου, θα της τα φαει, οπως τα εφαγες εσυ απο τον πατερα της. κυκλος ειναι αυτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:44Εμεις οι ΑΙΝΕΙΑΝ ομως φαγαμε ηπιαμε γαμ_σαμε και στειλαμε τον λογαριασμο στις μελλοντικες γεννεες (την κορη μου παντως την εχω βολεψει οικονομικα )πατησιωτης έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:34
Και τι έγινε και πέσαμε σε αυτή την κατάσταση;Ο γιος του φταίει που έφερε τα μνημόνια;![]()
![]()
![]()
Καποτε ημασταν εμεις ισχυροι δυνατοι πλουσιοι ομορφοι πολιτισμενοι κλπ κλπ κλπ ..ακμασαμε παρακμασαμε ηρθαν αλλοι στην θεση μας ..μεχρι να παρακμασουν κι αυτοι και να αντικατασταθουν απο αλλους ..
Μετα απο καθε ακμη ερχεται η παρακμη ...
Μετα τον Χρυσουν Αιωνα της Νεωτερης Ελλαδας της Μεταπολιτευσης και του Παπανδρεικου ΠΑΣΟΚ ...οπου εμεις οι ΑΙΝΕΙΑΝ τρωγαμε με χρυσα κουταλια λογω θαλασσοδανειων της ΕΟΚ και απο την εκμεταλευση των παρανομων μεταναστων , ηρθε η ωρα της παρακμης. ..
Νιωθω προσωπικα ως ΑΙΝΕΙΑΝ ..σαν τον αρχαιο εκεινον Αθηναιο πολιτη μετα τον Χρυσο Αιωνα του Περικλεους ( Παπαδρεου και ΠΑΣΟΚ της εποχης του ) που θα επρεπε να επιβιωσει μετα την παρακμη που ειχε ακολουθησει.
- Dwarven Blacksmith
Οι Μπουμερς/ΑΙΝΕΙΑΝ, είναι πιο σπάνιο φαινόμενο. Άμα ήταν κάθε 2 γενιές δε θα υπήρχε ούτε όρθιο ξύλο.
Οι ΑΙΝΕΙΑΝ υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν σε καθε λαο , τοπο και χρονο ..Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:30 Οι Μπουμερς/ΑΙΝΕΙΑΝ, είναι πιο σπάνιο φαινόμενο. Άμα ήταν κάθε 2 γενιές δε θα υπήρχε ούτε όρθιο ξύλο.
Σε καθε συμφεροντολογο ατομικιστη καιροσκοπο λαμογιο που καταφερνει να επιβιωνει σε καθε πολιτικο κοινωνικο καθεστως φροντιζοντας το προσωπικο συμφερον του ..
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:09Σωστός, έτσι κάνει ο κάθε πατέρας που νοιάζεται για το παιδι του![]()
Για τον Αινείαν μιλάμε. Πιστεύεις πραγματικά ότι έκανε οικονομίες για να τα αφήσει για το κορίτσι; Πιθανότερο είναι να της έχει συμφωνήσει κανεναν γιδοβοσκο στα απάτητα βουνά της Ρούμελης που θα πίνει και θα την χτυπάει αλλά έχει 200 αιγοπρόβατα οπότε είναι προς το ΣΥΜΦΈΡΟΝ της να κάτσει
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Αινειάν δεν πίστευε όλα όσα γράφει όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως παλαιοπασόκος.Εχει να χειρισθεί ΤΩΡΑ και όχι το 1980 την πραγματικότητα μιας επιτυχημένης επιχείρησης απάτης στο όνομα του σοσιαλισμού που εξαπέλυσε ο συγκεκριμένος chad σοσιαλιστής και στην οποία μετείχε με τα ανάλογα ωφέλη.Τότε πιθανότατα πίστευε και ο ίδιος στα οράματα του σοσιαλισμού και τώρα πρέπει να έλθει σε λογαριασμό με την πραγματικότητα ότι ήσαν απάτη που όμως δούλεψε και τον ωφέλησε.
Για να ανακτήσει το ηθικό πλεονέκτημα
που υπήρχε το 1981 πρέπει να χαρακτηρίσει ΟΛΗ την πολιτική από κτίσεως κόσμου ως ένα κόλπο.
Για να ανακτήσει το ηθικό πλεονέκτημα
πατησιωτης έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:57 Ο Αινειάν δεν πίστευε όλα όσα γράφει όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως παλαιοπασόκος.Εχει να χειρισθεί ΤΩΡΑ και όχι το 1980 την πραγματικότητα μιας επιτυχημένης επιχείρησης απάτης στο όνομα του σοσιαλισμού που εξαπέλυσε ο συγκεκριμένος chad σοσιαλιστής και στην οποία μετείχε με τα ανάλογα ωφέλη.Τότε πιθανότατα πίστευε και ο ίδιος στα οράματα του σοσιαλισμού και τώρα πρέπει να έλθει σε λογαριασμό με την πραγματικότητα ότι ήσαν απάτη που όμως δούλεψε και τον ωφέλησε.
Για να ανακτήσει το ηθικό πλεονέκτημαπου υπήρχε το 1981 πρέπει να χαρακτηρίσει ΟΛΗ την πολιτική από κτίσεως κόσμου ως ένα κόλπο.
...δεν με απασχολει το ηθικο πλεονεκτημα
Gewponos90 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 14:44EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:09Σωστός, έτσι κάνει ο κάθε πατέρας που νοιάζεται για το παιδι του![]()
Για τον Αινείαν μιλάμε. Πιστεύεις πραγματικά ότι έκανε οικονομίες για να τα αφήσει για το κορίτσι; Πιθανότερο είναι να της έχει συμφωνήσει κανεναν γιδοβοσκο στα απάτητα βουνά της Ρούμελης που θα πίνει και θα την χτυπάει αλλά έχει 200 αιγοπρόβατα οπότε είναι προς το ΣΥΜΦΈΡΟΝ της να κάτσει![]()
Εαν καποιος εχει 200 αιγοπροβατα σημερα ειναι ελληνας επιχειρηματιας που οταν μπαινει στα μπουζουκια του στρωνουν κοκκινο χαλι , καθεται στο πρωτο τραπεζι και ανοιγει μπουκαλια ουισκι και ραινει με λουλουδια τις τραγουδιστριες ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
-
- 2 Απαντήσεις