!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Ρε τι βροχή έριξε το μεσημέρι.Μιλάμε για πολύ μεγάλη ποσότητα νερού.
Έχει ξεφύγει η κλιματική αλλαγή.
-
mec
Α αυτός είναι ο Φαφάσης, που έκανε συνέχεια παπαριές. Είχε πληρώσει δικηγόρο για κάτι που έβρισκες μέσω google και μετά ζητούσε από τα μέλη του φόρουμ να μοιραστουν μαζί του τα έξοδα «αναζήτησης». Μιλάμε για το γαλλικο φόρουμ που συντόνιζα. Ναι, αυτός είχε βάλει στο προφιλ του λινκ προς το δικό μου προφίλ και μου έστελνε άτομα που του κάναν διαφορες ερωτήσεις, αδυνατώντας να αξιολογήσει ότι ήταν πιθανοί πελάτες για τον ίδιο. Αυτός πράγματι με είχε πρήξει. Έκανε δημοσιεύσεις και μετά τις αναιρούσε.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:50mec_ έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:48κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:15
ποιος αυτός που σε έπρηζε με τους πελάτες και τελικά σου έστελνε κι άλλους;Μου έστελνε πολλούς καινουργιους πελάτες, γιατί ήθελε να ξεκόψει σιγά σιγά και συντηρούσε μονο παλιά πελατεία, αλλά δεν θυμάμαι να έχω πει ότι με έπρηζε.
Μιλάω για έναν τύπο με ηλεκτρικό πατίνι που είχε και φλασάκια που πρότεινε συνέχεια τον αντίχειρα στους πελάτες κι αναφωνούσε «Like!!!» όταν του άρεσε κάτι που έλεγαν.
Ανεβαινα προχτές απο το σταθμό προς κεντρική πλατεία και τον βλέπω να έρχεται φουριόζος απο την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά δεν με πρόσεξε γιατί είχε πολύ κοσμο και πέρασε σαν βολίδα. Ήταν ο Fabrice πάνω στο πατίνι και με κουστούμι μες στον καύσωνα. Προφανώς θα είχε τελειώσει από κάποιο σοβαρό meeting για να είναι ντυμένος έτσι. Η εικόνα ήταν τοσο γραφική που έβγαλα το σμαρτφον να απαθανατίσω τη στιγμή, αλλά δεν τον πρόλαβα, γιατί χάθηκε στο πλήθος.![]()
δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος.
μάλλον όχι.
το θυμαμαι αυτό με το πατίνι πάντως.
λέω για έναν που είχες πει ''χαζό παιδί αλλά καλό'' κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
και σου έλεγαν οι πελάτες σου ''πως το σκέφτηκες'' κτλ..
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αυτόν!!mec_ έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:17Α αυτός είναι ο Φαφάσης, που έκανε συνέχεια παπαριές. Είχε πληρώσει δικηγόρο για κάτι που έβρισκες μέσω google και μετά ζητούσε από τα μέλη του φόρουμ να μοιραστουν μαζί του τα έξοδα «αναζήτησης». Μιλάμε για το γαλλικο φόρουμ που συντόνιζα. Ναι, αυτός είχε βάλει στο προφιλ του λινκ προς το δικό μου προφίλ και μου έστελνε άτομα που του κάναν διαφορες ερωτήσεις, αδυνατώντας να αξιολογήσει ότι ήταν πιθανοί πελάτες για τον ίδιο. Αυτός πράγματι με είχε πρήξει. Έκανε δημοσιεύσεις και μετά τις αναιρούσε.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:50mec_ έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:48
Μου έστελνε πολλούς καινουργιους πελάτες, γιατί ήθελε να ξεκόψει σιγά σιγά και συντηρούσε μονο παλιά πελατεία, αλλά δεν θυμάμαι να έχω πει ότι με έπρηζε.
Μιλάω για έναν τύπο με ηλεκτρικό πατίνι που είχε και φλασάκια που πρότεινε συνέχεια τον αντίχειρα στους πελάτες κι αναφωνούσε «Like!!!» όταν του άρεσε κάτι που έλεγαν.
Ανεβαινα προχτές απο το σταθμό προς κεντρική πλατεία και τον βλέπω να έρχεται φουριόζος απο την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά δεν με πρόσεξε γιατί είχε πολύ κοσμο και πέρασε σαν βολίδα. Ήταν ο Fabrice πάνω στο πατίνι και με κουστούμι μες στον καύσωνα. Προφανώς θα είχε τελειώσει από κάποιο σοβαρό meeting για να είναι ντυμένος έτσι. Η εικόνα ήταν τοσο γραφική που έβγαλα το σμαρτφον να απαθανατίσω τη στιγμή, αλλά δεν τον πρόλαβα, γιατί χάθηκε στο πλήθος.![]()
δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος.
μάλλον όχι.
το θυμαμαι αυτό με το πατίνι πάντως.
λέω για έναν που είχες πει ''χαζό παιδί αλλά καλό'' κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
και σου έλεγαν οι πελάτες σου ''πως το σκέφτηκες'' κτλ..
τελικά απο την βλακεια/βαρεμάρα δούλεψε για σένα!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ναι και σε μικρο χρονικο διάστημαΛευκός Λύκος έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:08 Ρε τι βροχή έριξε το μεσημέρι.Μιλάμε για πολύ μεγάλη ποσότητα νερού.
Δλ αρχίζει απο δω 1 τεταρτο αφηνει συννεφιά η ενιοτε ήλιο και παει παρακάτω επίσης κανένα τεταρτο
Αφηνει λίμνες και αν εχει και αερα ξεριζώνει δεντρα
Κατι που γινόταν 1 φορά το καλοκαίρι γίνετε εφέτος καθε μερα
2 φορές πλημμύρισαν στο Σταυρο σπίτια αλλα δε τα δείχνουν. Αν πετύχεις φρεατιο που δε προλαβαίνει να συλλέξει τα νερα απλα περπατας μαζι με τα νερα. Αρχιζει κι απότομα ολο αυτο δε ξερεις
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Επ, αργά το είδα αυτό, σόρυ. Αύριο ή μεθαύριο επιστρέφω...Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Αύγ 2018, 19:17Ξέρεις για φαι ή να σε προτείνω 2 ταβερνάκια;shrike έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 14:08 Πρώτη μέρα μετά από μια βδομάδα διακοπών, που δεν έχει σύννεφα ή/και μπουμπουνητά ή/και βροχή (έως νεροποντή).
Είναι νωρίς ακόμα βέβαια, δύο το μεσημέρι. Έχουμε καιρό μέχρι το βράδυ.
Κασσάνδρα.![]()
Στην περιοχή που βρίσκομαι ξέρω αρκετά μέρη, αν και βγαίνουμε έξω πολύ σπάνια πλέον.
Συνήθως όταν έχουμε παρέα μαζί μας (εκτός οικογενείας εννοώ) οργανώνουμε καταστάσεις "εντός" (έχω αρκετά καλές εγκαταστάσεις για τέτοια πράματα) οπότε δεν πάμε σε ταβέρνες κλπ. Και τις υπόλοιπες μέρες που δεν έχουμε ψησίματα κλπ πάλι μέσα τρώμε συνήθως. Σκέψου ότι κοντά δυο βδομάδες που είμαι εδώ, μόλις μια φορά μόνο πήραμε κάτι πίτσες επειδή θέλανε τα πιτσιρίκια (όχι τα δικά μου, εγώ δεν έχω πιτσιρίκια πια...
Αλλά πες, γιατί όχι; Ιδέες θέλουμε.
Ζέστη δυστυχώς. 
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Πολύ ζέστη και έριξε τώρα το απόγευμα μια δυνατή απότομη βροχή.
Βρέχει στη φτωχογειτονιά, βρέχει και στην καρδιά μου (νοτ).
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Από το μπροστά μπαλκόνι βλέπω ήλιο.από το πίσω μια μαυριλα άλλο πράμα.
Εγώ λέω θα βρέξει σημερα.
Εγώ λέω θα βρέξει σημερα.
Σε όλες τις χώρες με πολλή ζέστη πίνουν ζεστά ροφήματαYouOnlyLiveOnce έγραψε: 02 Αύγ 2018, 13:01![]()
Τι φαση με τον ζεστο καφε ;
Και νομιζω δεν ειναι μονο στην Γαλλια αλλα και αλλου.
Τοσοι Ελληνες εφτιαξαν γυραδικα κτλ γιατι δεν κανουν
κατι και με τον κρυο καφε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Υπέροχο καιρό, δροσιά και αεράκι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Ο καθενας με τις διαστροφες του.Beria έγραψε: 04 Αύγ 2018, 17:47Σε όλες τις χώρες με πολλή ζέστη πίνουν ζεστά ροφήματαYouOnlyLiveOnce έγραψε: 02 Αύγ 2018, 13:01![]()
- YouOnlyLiveOnce
Επιτελους δροσια , 26°C

-
stergiosbik
Τελειος καιρος!!!
Δράμα!Beria έγραψε: 04 Αύγ 2018, 17:47Σε όλες τις χώρες με πολλή ζέστη πίνουν ζεστά ροφήματαYouOnlyLiveOnce έγραψε: 02 Αύγ 2018, 13:01![]()
Ναι να κάνουν κατι με τον κρύο καφέ! Άμεσα!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις