Εσύ τι να λες; δεν κόβεις τον άλλο από το στυλ του πάνω-κάτω το γούστο του; οχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα είναι εξαιρέσεις, πόσο τυχερή να είμαι πχια;Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 09:33τι εννοεις;
απο την εξωτερικη του εμφανιση, καταλαβαινεις αν του αρεσουν οι παχουλες η οι αδυνατες, οι νυκοκυρες η οι σκυλουδες, οι δραστηριες η οι σπιτογατες, μικρουλες η μιλφ, για να μην πω ακομη κι αν του αρεσουν γυναικες η αντρες;
ελα τωρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εγω οχι. εγω πραγματικα δεν ξερω καν τι σημαινει η λεξη "στυλ"Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 09:51Εσύ τι να λες; δεν κόβεις τον άλλο από το στυλ του πάνω-κάτω το γούστο του; οχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα είναι εξαιρέσεις, πόσο τυχερή να είμαι πχια;Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 09:33τι εννοεις;
απο την εξωτερικη του εμφανιση, καταλαβαινεις αν του αρεσουν οι παχουλες η οι αδυνατες, οι νυκοκυρες η οι σκυλουδες, οι δραστηριες η οι σπιτογατες, μικρουλες η μιλφ, για να μην πω ακομη κι αν του αρεσουν γυναικες η αντρες;
ελα τωρα.
μου φαινεται παντως ακρως αδιανοητο να μπορεις να τα καταλαβεις αυτα απο την εξωτερικη εμφανιση. ειδικα στους αντρες. να πεις οτο βλεπεις γυναικα καραβαμμενη με γοβες κλπ το πρωι στη δουλεια να πω κατι μαντευεις, και παλι δυσκολο.
να ξες, ολες αυτες οι κοντες, χοντρες, στραβοκανες η οτι που βλεπεις να κυκλοφορουν με κουκλους, απλως ειχαν το θαρρος να κανουν κινηση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όχι, όταν βλέπεις κούκλο με κάποια με άλλα δεδομένα από της κούκλας, ο κούκλος είναι η εξαίρεση που σου λέω. Ή αυτή πολύ πλούσιαΑσέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 10:34εγω οχι. εγω πραγματικα δεν ξερω καν τι σημαινει η λεξη "στυλ"Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 09:51Εσύ τι να λες; δεν κόβεις τον άλλο από το στυλ του πάνω-κάτω το γούστο του; οχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα είναι εξαιρέσεις, πόσο τυχερή να είμαι πχια;Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 09:33
τι εννοεις;
ελα τωρα.
μου φαινεται παντως ακρως αδιανοητο να μπορεις να τα καταλαβεις αυτα απο την εξωτερικη εμφανιση. ειδικα στους αντρες. να πεις οτο βλεπεις γυναικα καραβαμμενη με γοβες κλπ το πρωι στη δουλεια να πω κατι μαντευεις, και παλι δυσκολο.
να ξες, ολες αυτες οι κοντες, χοντρες, στραβοκανες η οτι που βλεπεις να κυκλοφορουν με κουκλους, απλως ειχαν το θαρρος να κανουν κινηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 10:36Όχι, όταν βλέπεις κούκλο με κάποια με άλλα δεδομένα από της κούκλας, ο κούκλος είναι η εξαίρεση που σου λέω. Ή αυτή πολύ πλούσιαΑσέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 10:34εγω οχι. εγω πραγματικα δεν ξερω καν τι σημαινει η λεξη "στυλ"Naida έγραψε: 31 Μαρ 2021, 09:51
Εσύ τι να λες; δεν κόβεις τον άλλο από το στυλ του πάνω-κάτω το γούστο του; οχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα είναι εξαιρέσεις, πόσο τυχερή να είμαι πχια;
να ξες, ολες αυτες οι κοντες, χοντρες, στραβοκανες η οτι που βλεπεις να κυκλοφορουν με κουκλους, απλως ειχαν το θαρρος να κανουν κινηση.![]()
Μάλλον είναι το ανάποδο. Ο λεφτάς με την κούκλα πιο συνηθισμένο.
Πιο συνηθισμένο είναι γιατί υπάρχουν περισσότερες ωραίες γυναίκες και περισσότεροι πλούσιοι άνδρες από ότι το αντίθετο. Φυσικά και οι άνδρες έχουν το οικονομικό στο μυαλό τους και μπορούν να συμβιβαστούν με κάποια που δεν είναι του γούστου τους προκειμένου να εξασφαλίσουν να περνάνε καλά.nyxtovios έγραψε: 31 Μαρ 2021, 10:58
![]()
Μάλλον είναι το ανάποδο. Ο λεφτάς με την κούκλα πιο συνηθισμένο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποτέ κανένας άντρας δεν είπε, α να μια με λεφτά, αυτήν θέλω.
Πλάκα κάνεις έτσι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτά τα κάνουν οι γυναίκες, οπότε μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Casper -
Ε ναι. Από το στόμα μου το πήρες. Όλα τα στραβά οι γυναίκες τα κάνουν. Δεν το ξέρατε;
(εμοτικον μούτζας)
Δεν κατάλαβα νεε μου, τι εννοείς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στραβό είναι να κοιτάζεις το συμφέρον σου;- Casper - έγραψε: 31 Μαρ 2021, 11:32Ε ναι. Από το στόμα μου το πήρες. Όλα τα στραβά οι γυναίκες τα κάνουν. Δεν το ξέρατε;
(εμοτικον μούτζας)
Και ποια όλα;
Occasio facit furem
Α ναι το ξέχασα. Εσείς είστε τα συναισθηματικά πλάσματακια που σας εκμεταλλεύονται οι άτιμες οι γυναίκες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εννοοώ ότι μπορεί παλιότερα οι άντρες να διάλεγαν νύφη βάσει της περιουσίας της.
Σήμερα δεν γίνεται. Βασικά σήμερα δεν διαλέγουν οι άντρες.
Καλά δεν μιλάω για γάμο και πανηγύρια απαραίτητα. Μιλάω για σχέση. Σαφώς και είναι πολλοί αυτοί που θα συμβιβαστούν με κάποια που δεν γουσταρουν αν θα εξασφαλίσουν να περνούν καλά. Μη τρελαθούμε τώρα.nyxtovios έγραψε: 31 Μαρ 2021, 12:29Εννοοώ ότι μπορεί παλιότερα οι άντρες να διάλεγαν νύφη βάσει της περιουσίας της.
Σήμερα δεν γίνεται. Βασικά σήμερα δεν διαλέγουν οι άντρες.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...