Ω ναι. Είναι ΠΟΛΎ ωραίος. ΠΑΡΆ ΠΟΛΥ ωραίος. Δεν είναι μόνο η ομορφιά που έχει, είναι όλο το πακέτο που έχει.ksk έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:23Γιατί χάνεις τα λόγια σου; Απο το θάμπωμα της ομορφιάς του; Αχαχαχαχαχα τι διαβάζουν τα ματάκια μουNaida έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:25Όχι καλέ τι να μιλήσω. Εδώ τον βλέπω και χάνω τα λόγια μου. Ας μην είναι έξυπνος, το αντέχωksk έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:16
Μίλησες καθόλου μαζί του;
Ο άνδρας πρέπει να ειναι έξυπνος και οχι όμορφος ετσι όπως μας έφτιαξαν τα πρότυπα...
Ομορφιά ειναι να μπορει να σε εξιτάρει και να σε ανεβάζει διανοητικά...και αντικειμενικά ειμαι μεσα στα πρότυπα σας ...![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ποιο πακέτο δλδ;Naida έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:26Ω ναι. Είναι ΠΟΛΎ ωραίος. ΠΑΡΆ ΠΟΛΥ ωραίος. Δεν είναι μόνο η ομορφιά που έχει, είναι όλο το πακέτο που έχει.
Παρατηρητής...
-
the comet the course the tail
πιστεύεις όσα λέει; φανταστικές ιστορίες είναι για να περνάει η ώρα στο πχορουμ και να μας ιντριγκαρει.
Είναι ΠΟΛΎ ΩΡΑΙΟΣ. Καλά είναι και ψηλός (που έχω αδυναμία στους ψηλούς) έχει σώμα ιδανικό, στυλ στο ντύσιμο αυτό που μ αρέσει, βλέμμα, χαμόγελο ακόμα και η κολώνια του είναι από άλλο κόσμο. Όλη η αύρα του σε ελκύει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
για ποιον; για την Naida; γιατί τόσο ενδιαφέρον πια;
Α ρε κομετthe comet the course the tail έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:29πιστεύεις όσα λέει; φανταστικές ιστορίες είναι για να περνάει η ώρα στο πχορουμ και να μας ιντριγκαρει.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Naida έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:34Α ρε κομετthe comet the course the tail έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:29πιστεύεις όσα λέει; φανταστικές ιστορίες είναι για να περνάει η ώρα στο πχορουμ και να μας ιντριγκαρει.![]()
![]()
Ειιι ξύπνα. Κοιμάσαι πολύ. Ξύπνα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
τα χάπια φταίνε
- ksk
Γενικά όλοι έχετε ενδιαφερονthe comet the course the tail έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:33για ποιον; για την Naida; γιατί τόσο ενδιαφέρον πια;![]()
Παρατηρητής...
Εγώ τα έκοψα. Βέβαια έχω παραισθήσεις με πολύ ωραίους άντρες που έρχονται στο γραφείο να μας φέρουν καφέ, αλλά δεν γμται περνάω ωραία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
Καλυπτει δλδ την όραση και την όσφρηση...μονο.Naida έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:33Είναι ΠΟΛΎ ΩΡΑΙΟΣ. Καλά είναι και ψηλός (που έχω αδυναμία στους ψηλούς) έχει σώμα ιδανικό, στυλ στο ντύσιμο αυτό που μ αρέσει, βλέμμα, χαμόγελο ακόμα και η κολώνια του είναι από άλλο κόσμο. Όλη η αύρα του σε ελκύει.
Αύρα;
Παρατηρητής...
Ναι καλέ για οφθαλμολουτρο λέμε. Δεν μιλάω με τον άνθρωπο, ούτε πρόκειταιksk έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:48Καλυπτει δλδ την όραση και την όσφρηση...μονο.
Αύρα;μαλλον χημικές αντιδράσεις του εγκεφάλου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
Οφθαλμόλουτρο; Αααα εσυ το εχεις προχωρήσει...Να σου πω, τον ονειρεύεσαι;Naida έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:53Ναι καλέ για οφθαλμολουτρο λέμε. Δεν μιλάω με τον άνθρωπο, ούτε πρόκειταιksk έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:48Καλυπτει δλδ την όραση και την όσφρηση...μονο.Naida έγραψε: 30 Μαρ 2021, 21:33
Είναι ΠΟΛΎ ΩΡΑΙΟΣ. Καλά είναι και ψηλός (που έχω αδυναμία στους ψηλούς) έχει σώμα ιδανικό, στυλ στο ντύσιμο αυτό που μ αρέσει, βλέμμα, χαμόγελο ακόμα και η κολώνια του είναι από άλλο κόσμο. Όλη η αύρα του σε ελκύει.
Αύρα;μαλλον χημικές αντιδράσεις του εγκεφάλου...
μου φτιάχνει την μέρα όμως οπότε έρχεται.
Παρατηρητής...