Μηπως εδωσε ανταλαγματα καποτε και τα εξαργυρωνει τωρα?foscilis έγραψε: 03 Αύγ 2018, 15:52To πρόβλημα είναι ότι έρχεται (απ' ό,τι φαίνεται) στα 18. Ενώ έχει φάει 16 φορές ισόβια και είναι παντελώς αμετανόητος.Beria έγραψε: 03 Αύγ 2018, 14:36 H Δημοκρατία συγχωρεί
Χωρίς πλάκα, τώρα. Δεν θα ερχόταν και αυτή η ώρα, στα 20, 25, 30 χρόνια, που θα ξεκινούσαν οι αποφυλακίσεις;
Οι κοινωνίες στις χώρες με αντάρτικο πόλης βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το ζήτημα και το έλυσαν
Βέβαια πάντων η μετάνοια δεν είναι προαπαιτούμενο αλλά και πάλι.
Εγώ δεν έχω αντίρρηση κάποιος που εκτίει υποδειγματικά την ποινή του μετά τα πρώτα λίγα χρόνια ή τα 10-15 χρόνια προκειμένου για ισόβια το σύστημα να τον βοηθάει να ξεμπλέξει πιο γρήγορα ή να τον πηγαίνει σε πιο λάιτ φυλακές κλπ.
Το ερώτημα που γεννιέται είναι αν από τους 8000 άνδρες κρατούμενους της χώρας, αυτός που αξίζει πιο πολύ μια θέση ανάμεσα στις 150 της αγροτικής φυλακής Βόλου (με όλα τα συνεπακόλουθα προνόμια) είναι καλά και σώνει ο Κουφοντίνας. Που ακόμα και αν το κράτος τον βγάλει π.χ. στα 24 χρόνια αντί για τα 25, πάλι θα τεκμαίρεται ότι "δε στάθηκε εκδικητικό".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβέρνηση ψυχασθενών βγάζει έξω τον κάτα συρροή δολοφόνο
Re: Η κυβέρνηση ψυχασθενών βγάζει έξω τον κάτα συρροή δολοφόνο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Dorian έγραψε: 03 Αύγ 2018, 15:52 H Nδου έχει αναφέρει με αφορμή αυτή τη μεθόδευση των κατσαπλιάδων για τον σύντροφό τους, ότι θα αλλάξει το νομικό πλαίσιο που βγαίνουν ισοβίτες και γενικότερα μεγάλοι εγκληματίες έτσι εύκολα σε 15 και πιο λίγα χρόνια, περιοδικά αδειάζουν τις φυλακές; ή ζητάει ειδική αυστηρή μεταχείριση για τον συγκεκριμένο επειδή πείραξε την οικογένεια; φοβάται μην την πουν φασιστική; Δεν έχω ακούσει κάτι οπότε το μάλλον το δεύτερο. Αν υπάρχει ανακαλώ.
Φυσικα.Και ειχε ετοιμες τις φυλαξες Γ τις οποιες καταψηφισε η ΧΑ με τον συριζα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν υπάρχει κάτι να μας σοκάρει. Αυτή η κυβέρνηση έχει αλλεργία στους νόμους και την ασφάλεια του πολίτη.
Είναι η ίδια κυβέρνηση που έφερε το νόμο Παρασκευόπουλου
Η ίδια κυβέρνηση που γέμισε τη χώρα μετανάστες χωρίς κανένα έλεγχο
Η ίδια που αντί να ερευνήσει τους πυροβολισμούς στο Μενίδι που σκότωσαν το παιδάκι... έδωσε παραπάνω προνόμια στους Ρομά
Η ίδια που έβγαλε με άδεια τον Κουφοντίνα και τώρα προσπαθεί να τον αποφυλακίσει γρήγορα
Η ίδια που ο υπουργός δήθεν προστασίας του πολίτη έλεγε στους πολίτες να κάνουν ότι... κοιμούνται αν μπουν ληστές στο σπίτι τους
Αυτή η κυβέρνηση έχει ποινικό μητρώο και πρέπει με την πτώση της όσοι συνέβαλαν σε αυτές τις καταστροφές να δικαστούν και να καταδικαστούν.
Είναι η ίδια κυβέρνηση που έφερε το νόμο Παρασκευόπουλου
Η ίδια κυβέρνηση που γέμισε τη χώρα μετανάστες χωρίς κανένα έλεγχο
Η ίδια που αντί να ερευνήσει τους πυροβολισμούς στο Μενίδι που σκότωσαν το παιδάκι... έδωσε παραπάνω προνόμια στους Ρομά
Η ίδια που έβγαλε με άδεια τον Κουφοντίνα και τώρα προσπαθεί να τον αποφυλακίσει γρήγορα
Η ίδια που ο υπουργός δήθεν προστασίας του πολίτη έλεγε στους πολίτες να κάνουν ότι... κοιμούνται αν μπουν ληστές στο σπίτι τους
Αυτή η κυβέρνηση έχει ποινικό μητρώο και πρέπει με την πτώση της όσοι συνέβαλαν σε αυτές τις καταστροφές να δικαστούν και να καταδικαστούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 03 Αύγ 2018, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Στον Ντερτιλή έδινε το δικαίωμα της αποφυλάκισης, με την προϋπόθεση να κάνει αίτηση. Δεν έκανε ποτέ, διότι δεν αναγνώριζε την Δημοκρατία
Ο Κουφοντίνας δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει την αστική Δημοκρατία, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Golden Age
Beria έγραψε: 03 Αύγ 2018, 17:05Στον Ντερτιλή έδινε το δικαίωμα της αποφυλάκισης, με την προϋπόθεση να κάνει αίτηση. Δεν έκανε ποτέ, διότι δεν αναγνώριζε την Δημοκρατία
Ο Κουφοντίνας δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει την αστική Δημοκρατία, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης
Δήλωση μετανοίας ζητούσε απο τον Ντερτιλή. Κι απο κάθε έγκλειστο Απριλιανό.
Έλεος μια αίτηση έπρεπε να συμπληρώσει. Σιγά μην του ζήταγε και ερωτική εξομολόγηση.
- Golden Age
Στον Παττακό που επικαλέστηκε λόγους υγείας, δήλωση μετανοίας ειχε απαιτήσει. Για όλους τους Απριλιανούς απαιτούσε δήλωση μετανοίας. Δεν ήταν "απλά μια αίτηση". Αυτό είναι παραμύθι.foscilis έγραψε: 03 Αύγ 2018, 17:22 Έλεος μια αίτηση έπρεπε να συμπληρώσει. Σιγά μην του ζήταγε και ερωτική εξομολόγηση.
Αίτηση Χάριτος έπρεπε να υποβάλει, ρε συ Γκόλντεν. Ποια δήλωση μετανοίας και πράσινα άλογα;Golden Age έγραψε: 03 Αύγ 2018, 17:17Beria έγραψε: 03 Αύγ 2018, 17:05Στον Ντερτιλή έδινε το δικαίωμα της αποφυλάκισης, με την προϋπόθεση να κάνει αίτηση. Δεν έκανε ποτέ, διότι δεν αναγνώριζε την Δημοκρατία
Δήλωση μετανοίας ζητούσε απο τον Ντερτιλή. Κι απο κάθε έγκλειστο Απριλιανό.
Δεν την υπέβαλλε ποτέ
Η απάντηση του ήταν «Δεν θα νομιμοποιήσω εγώ αυτό το καθεστώς»
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πάνος Σκουρλέτης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εδω επαιρνε αδειες. Οι αγροτικες φυλακες μας μαρανανε?
Ειμαι υπερ στο να παραμεινει εγκλειστος για να μην παρεξηγθω
Ειμαι υπερ στο να παραμεινει εγκλειστος για να μην παρεξηγθω
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Επιβεβαιωνει με πανηγυρικο τροπο η κυβερνηση της αριστερας αυτο που λεμε επι δεκαετιες εμεις οι δεξιοι :
ειναι καθαρματα με μισος για τον συνανθρωπο τους.
Την ωρα που εβριζαν τα θυματα ως αυθαιρετους,ετρεχαν να βγαλουν απο την φυλακη τον αρχιεγκληματια φιλο τους.
Τετοιοι τυποι μπορουν να νιωσουν την παραμικρη θλιψη για τα θυματα της φωτιας ;
Μπορουν να νιωσουν την παραμικρη θλιψη για τα θυματα της Μανδρας ;
Απαντηση : ειναι αριστεροι.Δεν μπορουν.Μονο μισος εχουν μεσα τους.
ειναι καθαρματα με μισος για τον συνανθρωπο τους.
Την ωρα που εβριζαν τα θυματα ως αυθαιρετους,ετρεχαν να βγαλουν απο την φυλακη τον αρχιεγκληματια φιλο τους.
Τετοιοι τυποι μπορουν να νιωσουν την παραμικρη θλιψη για τα θυματα της φωτιας ;
Μπορουν να νιωσουν την παραμικρη θλιψη για τα θυματα της Μανδρας ;
Απαντηση : ειναι αριστεροι.Δεν μπορουν.Μονο μισος εχουν μεσα τους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
αρνήθηκε να αιτηθεί την αποφυλάκισή του για να μην αναγνωρίση τη νομιμότητα του δημοκρατικού πολιτεύματος και παρέμεινε φυλακισμένος ως τον θάνατό του.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- metaxoskolikas
είναι και θρασείς
λίγες μέρες από τις πυρκαγιές και τον θάνατο 100 ανθρώπων και τώρα αποφυλακίζουν τον αμετανόητο δολοφόνο ένα σωρό ανθρώπων.
λίγες μέρες από τις πυρκαγιές και τον θάνατο 100 ανθρώπων και τώρα αποφυλακίζουν τον αμετανόητο δολοφόνο ένα σωρό ανθρώπων.
- metaxoskolikas
μ αυτά που κάνουν θα φάνε πάρα πολύ μαύρο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γιατί να μην το βγάλουν? Δικός τους άνθρωπος είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 80 Απαντήσεις