!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβέρνηση ψυχασθενών βγάζει έξω τον κάτα συρροή δολοφόνο
Re: Η κυβέρνηση ψυχασθενών βγάζει έξω τον κάτα συρροή δολοφόνο
H Δημοκρατία συγχωρεί
Χωρίς πλάκα, τώρα. Δεν θα ερχόταν και αυτή η ώρα, στα 20, 25, 30 χρόνια, που θα ξεκινούσαν οι αποφυλακίσεις;
Οι κοινωνίες στις χώρες με αντάρτικο πόλης βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το ζήτημα και το έλυσαν
Χωρίς πλάκα, τώρα. Δεν θα ερχόταν και αυτή η ώρα, στα 20, 25, 30 χρόνια, που θα ξεκινούσαν οι αποφυλακίσεις;
Οι κοινωνίες στις χώρες με αντάρτικο πόλης βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το ζήτημα και το έλυσαν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
το ελυσαν με τα λευκα κελια,θα θυμασαι τι επαθε η συμμορια μπααντερ μαινχοφ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
αλλα οι νομοι που φτιαξανε της πασοκαριας τα παιδια είναι κομμενοι κι ραμμενοι για τέτοιες περιστάσεις
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα να αποφυλακιστεί μετά απο 45 χρονια.Beria έγραψε: 03 Αύγ 2018, 14:36 H Δημοκρατία συγχωρεί
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ούτε κι εγώ έχω πρόβλημα να πάει πακέτο DHL (χωρίς τρύπες γιά αέρα, αν αντέξει) στην Β. Κορέα, one way, να ζει χωρίς πλούσιους και αντιδραστικούς όπως το ονειρεύτηκε.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- wooded glade
Τον Δουρή έπρεπε να είχε πάει να βρει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
καποια στιγμη η πολιτικη ταξη θα πιεστει πολύ ε τετοια ζητήματα
κι όχι μονο για την τρομοκρατια αλλα κι τους λοιπους εγκληματιες
που παιρνουν ποινη πολλες φορες ισοβια,κι γινεται η ποινη των 17 χρονων,δεν πειθει την πλειοψηφια τα ιδεολογήματα αριστερας κι νεοφιλ
κι όχι μονο για την τρομοκρατια αλλα κι τους λοιπους εγκληματιες
που παιρνουν ποινη πολλες φορες ισοβια,κι γινεται η ποινη των 17 χρονων,δεν πειθει την πλειοψηφια τα ιδεολογήματα αριστερας κι νεοφιλ
- Μαυροβασίλης
η συγχώρεση δεν προϋποθέτει μετάνοια;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
ζητησε ποτε η αριστερα συγνωμη ,για οσα κατά των ελληνων εκανε εγκληματα??
- Μαυροβασίλης
κάτσε μρε να δούμε τι λέει ο μεγαλόψυχος σ. πρώτα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
βλέπουν ότι πέφτουν και τρέχουν να προλάβουν ότι σκατά έχουν στην ατζέντα τους
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
H Nδου έχει αναφέρει με αφορμή αυτή τη μεθόδευση των κατσαπλιάδων για τον σύντροφό τους, ότι θα αλλάξει το νομικό πλαίσιο που βγαίνουν ισοβίτες και γενικότερα μεγάλοι εγκληματίες έτσι εύκολα σε 15 και πιο λίγα χρόνια, περιοδικά αδειάζουν τις φυλακές; ή ζητάει ειδική αυστηρή μεταχείριση για τον συγκεκριμένο επειδή πείραξε την οικογένεια; φοβάται μην την πουν φασιστική; Δεν έχω ακούσει κάτι οπότε το μάλλον το δεύτερο. Αν υπάρχει ανακαλώ.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
To πρόβλημα είναι ότι έρχεται (απ' ό,τι φαίνεται) στα 18. Ενώ έχει φάει 16 φορές ισόβια και είναι παντελώς αμετανόητος.Beria έγραψε: 03 Αύγ 2018, 14:36 H Δημοκρατία συγχωρεί
Βέβαια πάντων η μετάνοια δεν είναι προαπαιτούμενο αλλά και πάλι.
Εγώ δεν έχω αντίρρηση κάποιος που εκτίει υποδειγματικά την ποινή του μετά τα πρώτα λίγα χρόνια ή τα 10-15 χρόνια προκειμένου για ισόβια το σύστημα να τον βοηθάει να ξεμπλέξει πιο γρήγορα ή να τον πηγαίνει σε πιο λάιτ φυλακές κλπ.
Το ερώτημα που γεννιέται είναι αν από τους 8000 άνδρες κρατούμενους της χώρας, αυτός που αξίζει πιο πολύ μια θέση ανάμεσα στις 150 της αγροτικής φυλακής Βόλου (με όλα τα συνεπακόλουθα προνόμια) είναι καλά και σώνει ο Κουφοντίνας. Που ακόμα και αν το κράτος τον βγάλει π.χ. στα 24 χρόνια αντί για τα 25, πάλι θα τεκμαίρεται ότι "δε στάθηκε εκδικητικό".
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όπως συγχώρεσε τον Ντερτιλή ας πούμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μονο αυτοι απο την RAF δολοφονηθηκαν στις φυλακες οι υπολοιποι πηγαν οπως ειπε ο Μπερια.run έγραψε: 03 Αύγ 2018, 14:45 το ελυσαν με τα λευκα κελια,θα θυμασαι τι επαθε η συμμορια μπααντερ μαινχοφ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2145 Προβολές
-