!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα τραβήξει πολύ ακόμα αυτό το αστείο;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Θα τραβήξει πολύ ακόμα αυτό το αστείο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Η διαφορά φωτός Βορρά-Νότου είναι εποχιακή διαφορά. Τραβάει και από τα δυο άκρα. Ενώ η διαφορά ζωνών είναι χρονική μετατόπιση και μη εποχιακή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

foscilis έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:44
nostromos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:44 καλυτερη η θερινη ωρα ... το χειμωνα που νυχτωνει 5 το απογευμα σε πιανει καταθλιψη
ενώ άμα 8.30 το πρωί ανοίγεις το παράθυρο και σκοτεινιάζει το σπίτι είναι και γαμώ.
Η αλήθεια είναι οτι είναι πιο πιθανό να κοιμάται κανείς στις 8.30 παρά στις 17.00.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Σέλευκας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:45
stavmanr έγραψε: 29 Μαρ 2021, 09:02
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:41 στην αλλαγή της ώρας αναφέρομαι
θα σταματήσει επιτέλους αυτό το καραγκιοζιλίκι;
Η ελληνική κυβέρνηση, για να αλλάξει ακόμα και την ώρα πρέπει να δώσει εκατομμύρια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ώστε να μελετηθεί επαρκώς το ζήτημα...
θα δώσει επίδομα μη αλλαγής ώρας στους ΔΥ
Αυτό ήταν το παλιό σύστημα.

Το νέο κόλπο λέγεται "ανάθεση έργου".
Θα δημιουργηθεί "Αλλαγή Ώρας Α.Ε." και με μεταμεσονύκτιο φωτογραφικό διαγωνισμό θα της ανατεθεί η μελέτη της αλλαγής της ώρας για 150 εκατ. ευρώ.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Το σωστό θα ήταν να υπάρχει μόνο universal time (utc) παντού. Μεγάλος πονοκέφαλος για τους προγραμματιστές το local timezone.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ας το βάζαμε μισή ώρα μπροστά να τελειώνουμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2021, 21:40 Το έχω ξαναπεί πάντως ότι με την μη αλλαγή απλώς θα καταλήξουμε να αλλάζουμε τα ωράριά μας, που είναι το ίδιο πράγμα, αλλά 100 φορές πιο άβολο. Το είχα πει και στο παλιότερο νήμα για την αλλαγή ώρας.
γιατι ειναι πιο αβολο να αλλαζουμε τα ωραρια μας;

μενα το ιδιο μου φαινεται. ισως μαλιστα να καταληξουμε σε κανενα 9-5 για τα εμπορικα, τα σχολεια τις τραπεζες, το δημοσιο κλπ η κατι τελοσπαντων παρομοιο που να ειναι ενταξει για ολο το χρονο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Ασέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 08:26
hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2021, 21:40 Το έχω ξαναπεί πάντως ότι με την μη αλλαγή απλώς θα καταλήξουμε να αλλάζουμε τα ωράριά μας, που είναι το ίδιο πράγμα, αλλά 100 φορές πιο άβολο. Το είχα πει και στο παλιότερο νήμα για την αλλαγή ώρας.

μενα το ιδιο μου φαινεται. ισως μαλιστα να καταληξουμε σε κανενα 9-5 για τα εμπορικα, τα σχολεια τις τραπεζες, το δημοσιο κλπ η κατι τελοσπαντων παρομοιο που να ειναι ενταξει για ολο το χρονο.
Αν ξεκινάει το σχολείο στις 9 το πρωί, τον Μάιο - Ιούνιο-Σεπτέμβριο θα κάνει πολύ ζέστη τις μεσημεριανές ώρες.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

vagabondo έγραψε: 30 Μαρ 2021, 09:30

Αν ξεκινάει το σχολείο στις 9 το πρωί, τον Μάιο - Ιούνιο-Σεπτέμβριο θα κάνει πολύ ζέστη τις μεσημεριανές ώρες.
Αμ το άλλο που από τις 5 θα ξημερώνει και δεν θα μπορεί ο έλληνας να απολαύσει τις τελευταίες μπαλάντες στο σκυλάδικο;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Awesomatic έγραψε: 29 Μαρ 2021, 22:45 Το κεντρικό κομμάτι δεν έχει τεράστια διαφορά, μπορεί να συγχρονιστεί σε μια ζώνη. Πιο έντονη είναι η διαφορά του φωτός μεταξύ βορρά-νότου πάρα η διαφορά ανατολής δύσης. τώρα κάτι άκρες όπως οι Αζόρες και η Γουιάνα και χώρες εκτός ΕΕ όπως η Τουρκία και η Ουκρανία μπορούν να πάνε όπως τους βολεύει.

Υπάρχει πραγματικά θέμα με τις πολλές ώρες και αναγκαστικά ήδη όλα περιστρέφονται γύρω από CET γιατί είναι η ενδιάμεση λύση, καλύπτει περισσότερες χώρες και δεν μπορεί γίνει αλλιώς όταν έχεις πολλούς συνεργάτες ανά την Ευρώπη. Σε περιπτώσεις που οι συνεργάτες είναι στην άλλη άκρη του πλανήτη (Κίνα, ΗΠΑ) αναγκαστικά η συνεννόηση γίνεται είτε οριακά είτε εκτός ωραρίου εργασίας είτε με προσωπικό ασφαλείας έτσι κι αλλιώς.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο πολύ, αφού και η Αμερική που είναι κανονικό κράτος έχει διαφορετικές ζώνες ώρας. Το θέμα είναι πρακτικό και αφορά τον ήλιο και το φως, με βάση το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι ημερόβιο ζώο.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

stavmanr έγραψε: 29 Μαρ 2021, 23:19
Σέλευκας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:45
stavmanr έγραψε: 29 Μαρ 2021, 09:02

Η ελληνική κυβέρνηση, για να αλλάξει ακόμα και την ώρα πρέπει να δώσει εκατομμύρια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ώστε να μελετηθεί επαρκώς το ζήτημα...
θα δώσει επίδομα μη αλλαγής ώρας στους ΔΥ
Αυτό ήταν το παλιό σύστημα.

Το νέο κόλπο λέγεται "ανάθεση έργου".
Θα δημιουργηθεί "Αλλαγή Ώρας Α.Ε." και με μεταμεσονύκτιο φωτογραφικό διαγωνισμό θα της ανατεθεί η μελέτη της αλλαγής της ώρας για 150 εκατ. ευρώ.
Χαζό σύστημα γιατί παίρνει μόνο μια ψήφο ενώ με το δικό μου έχει δύο τρία εκατομμύρια δημοκρατικούς ψήφους
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Γιατί αντί να έχεις μια ίδια ώρα που ξυπνάς, πηγαίνεις δουλειά, κτλ, θα πρέπει να αλλάζεις. Ειδικά για τα καταστήματα είναι μαλακία αυτό, γιατί μπερδεύεται ο κόσμος και είτε έρχονται και σε βρίσκουν κλειστό είτε χάνεις μια ώρα μπρος ή πίσω όπου δεν έρχεται κόσμος γιατί νομίζει ότι είσαι κλειστός. Και μην πεις όχι, δεν μπερδεύεται ο κόσμος. Μαγαζί έχεις και ξέρεις.

Είναι μακράν πιο βολικό να μην αλλάζει η ώρα και απλώς να την μετατοπίζεις με βάση την εποχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”