Επιβεβαιώνω. Και αντίστροφα το χειμώνα.Σέλευκας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:17 Στην Ολλανδία το καλοκαίρι νυχτώνει στις 11 και φαντάζομαι οτι ξημερώνει στις 4 (αναλογικά). Στη Θεσσαλονίκη έχει μεγαλύτερη μέρα απο την Αθήνα και την Κρήτη το καλοκαίρι και μικρότερη το χειμώνα. Μας λένε μόνο ανατολή και δύση Αθήνας φυσικά αλλά δεν είναι η ίδια, διαφέρει πάνω απο μια ώρα η μέρα Κρητης και Θεσσαλονικης στα ηλιοστάσια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα τραβήξει πολύ ακόμα αυτό το αστείο;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Θα τραβήξει πολύ ακόμα αυτό το αστείο;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Που το ξέρεις ότι δεν το σκέφτονται; Στο εκμυστηρευτηκαν; Μπορεί να το σκέφτηκαν και να τους αφήνει αδιάφορους ή και να γουστάρουν να νιώθουν πρωινά πουλιά που τρώνε το σκουλήκι.NewModelArmy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:02Πραγματικα αυτο δεν το σκεφτονται οσοι θελουν ολη τη χρονια θερινη ωρα.Μονο στο να αραζουν στις παραλιες ως τις 10 ειναι το μυαλο τους,δεν παει παραπερα.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:19Που το ξέρεις ότι δεν το σκέφτονται; Στο εκμυστηρευτηκαν; Μπορεί να το σκέφτηκαν και να τους αφήνει αδιάφορους ή και να γουστάρουν να νιώθουν πρωινά πουλιά που τρώνε το σκουλήκι.NewModelArmy έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:02Πραγματικα αυτο δεν το σκεφτονται οσοι θελουν ολη τη χρονια θερινη ωρα.Μονο στο να αραζουν στις παραλιες ως τις 10 ειναι το μυαλο τους,δεν παει παραπερα.Σέλευκας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:43
ναι αλλά στις 8 που ανοίγουν τα σχολεία (άλλη μαλακία και αυτή) και βασικα στις 7:30 που ξεκινας να πας ειναι απόλυτο σκοτάδι.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Με συγχωρείτε αλλά δεν γουστάρω καθόλου να ξυπνάω νύχτα το πρωί. Καλύτερα με την αλλαγή αλλά αν πρέπει να διαλέξω μία είμαι all in χειμερινή.nostromos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:44 καλυτερη η θερινη ωρα ... το χειμωνα που νυχτωνει 5 το απογευμα σε πιανει καταθλιψη
- Green Dragon
hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2021, 00:11Είναι καραγκιοζιλίκι να προσαρμόζεις την ζωή σου με βάση το αν έχει ήλιο στην διάρκεια των δραστηριοτήτων σου;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:41 στην αλλαγή της ώρας αναφέρομαι
θα σταματήσει επιτέλους αυτό το καραγκιοζιλίκι;
- Green Dragon
δεν έχεις κάνει κτηνοτρόφος φαντάζομαιhellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2021, 00:11Είναι καραγκιοζιλίκι να προσαρμόζεις την ζωή σου με βάση το αν έχει ήλιο στην διάρκεια των δραστηριοτήτων σου;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:41 στην αλλαγή της ώρας αναφέρομαι
θα σταματήσει επιτέλους αυτό το καραγκιοζιλίκι;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Ολες οι δραστηριότητές μου σχεδόν έχουν να κάνουν μόνο με τον ήλιο. Ερασιτέχνης γεωργός και κτηνοτρόφος , ψάρεμα, κολύμπι , βουνό κλπ υπαίθριες δραστηριότητες.
Η δουλειά, η τηλεόραση το σχολείο και οι άλλοι με τραβούν στις αλλαγές ώρας αναγκαστικά.
Η δουλειά, η τηλεόραση το σχολείο και οι άλλοι με τραβούν στις αλλαγές ώρας αναγκαστικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Green Dragon έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:43Με συγχωρείτε αλλά δεν γουστάρω καθόλου να ξυπνάω νύχτα το πρωί. Καλύτερα με την αλλαγή αλλά αν πρέπει να διαλέξω μία είμαι all in χειμερινή.nostromos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:44 καλυτερη η θερινη ωρα ... το χειμωνα που νυχτωνει 5 το απογευμα σε πιανει καταθλιψη
γουστα ειναι αυτα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
τα σχολεια πρεπει να ανοιγουνε 9 ... αυτο δειχνουνε ολες οι αναπτυξιακες μελετες ασχετα αν μας βολευει το παρκαρισμα των παιδιων ... η αγορα επισης ανοιγει στις 9 ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Κάθε άλλο, με το νέο σύστημα θα έχεις το μπάχαλο ότι άλλες χώρες θα διαλέξουν θερινή και άλλες χειμωνιάτικη, οπότε αυτό το ± 1 που ήξερες θα γίνει ± 2.Awesomatic έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:38 Είναι καλή ευκαιρία να περάσουμε σε μια κοινή ευρωπαϊκή ώρα. Όπως είναι τώρα το ωράριο είναι πρόβλημα όταν έχεις συνεργασία με άλλες χώρες. Σε άλλη ήπειρο η διαφορά είναι μεγάλη και δικαιολογείται, αλλά εδώ που είμαστε στο +/1 ώρα η μία χώρα από την άλλη δεν αξίζει.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που λες για την ηπειρωτική διαφορά δεν ισχύει. Η διαφορά ώρας από την Πορτογαλία ως την Βουλγαρία είναι 3 ώρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το έχω ξαναπεί πάντως ότι με την μη αλλαγή απλώς θα καταλήξουμε να αλλάζουμε τα ωράριά μας, που είναι το ίδιο πράγμα, αλλά 100 φορές πιο άβολο. Το είχα πει και στο παλιότερο νήμα για την αλλαγή ώρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
Μόνο όταν αλλάζει ασύγχρονα η ώρα αλλιώς είναι 2 ώρες. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα είναι 19:41 στη Λισσαβόνα και 21:41 εδώ και στη Βουλγαρία.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2021, 21:33Κάθε άλλο, με το νέο σύστημα θα έχεις το μπάχαλο ότι άλλες χώρες θα διαλέξουν θερινή και άλλες χειμωνιάτικη, οπότε αυτό το ± 1 που ήξερες θα γίνει ± 2.Awesomatic έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:38 Είναι καλή ευκαιρία να περάσουμε σε μια κοινή ευρωπαϊκή ώρα. Όπως είναι τώρα το ωράριο είναι πρόβλημα όταν έχεις συνεργασία με άλλες χώρες. Σε άλλη ήπειρο η διαφορά είναι μεγάλη και δικαιολογείται, αλλά εδώ που είμαστε στο +/1 ώρα η μία χώρα από την άλλη δεν αξίζει.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που λες για την ηπειρωτική διαφορά δεν ισχύει. Η διαφορά ώρας από την Πορτογαλία ως την Βουλγαρία είναι 3 ώρες.
Άντι να διαλέξουν όλες οι χώρες μπορεί να γίνει οργανωμένα. Οι χώρες της κεντρικής Ευρώπης να μείνουν στην ώρα της επιλογής τους σε μία ζώνη ώρας όπως είναι τώρα και οι χώρες της ΕΕ που ανήκουν σε άλλη ζώνη να αλλάξουν ανάλογα στη θερινή η χειμερινή ώρα ώστε να συμπέσει με CET. Βασικά σαν εργαλείο για να ενοποιηθούν οι ζώνες ώρας, δεν απαραίτητο καν να σταματήσει να αλλάζει μετά η ώρα αλλά θα γίνεται οργανωμένα σε ένα μπλοκ μαζί.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- hellegennes
Όχι, ρε αγόρι, 3 είναι. Απλά η Λισαβόνα έχει επιλέξει να είναι στην ίδια ώρα με το Λονδίνο (όπως και η Ισλανδία), ενώ η Ισπανία, που είναι κυριολεκτικά στην ίδια ζώνη με το Λονδίνο, έχει επιλέξει την επόμενη. Άλλο τι επέλεξαν και άλλο ποια είναι η πραγματική διαφορά των ζωνών, γιατί μίλησες για μικρή ηπειρωτική διαφορά. Κυριολεκτικά η Ευρώπη είναι τουλάχιστον 4 ζώνες, 6 αν βάλεις μέσα τις Αζόρες και το γεγονός ότι η μισή Τουρκία και μέρος της Ουκρανίας είναι στο UTC+3.Awesomatic έγραψε: 29 Μαρ 2021, 21:45 Μόνο όταν αλλάζει ασύγχρονα η ώρα αλλιώς είναι 2 ώρες. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα είναι 19:41 στη Λισσαβόνα και 21:41 εδώ και στη Βουλγαρία.
Όπως καταλαβαίνεις, αυτές οι επιλογές επηρεάζουν τα ωράρια εργασίας. Δεν έχει νόημα να είμαστε σε κοινή ώρα όλες οι χώρες από την στιγμή που η πραγματική διαφορά ώρας είναι ως και 4-5 ώρες, γιατί καταλήγουμε σε διαφορετικές ώρες λειτουργίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
Το κεντρικό κομμάτι δεν έχει τεράστια διαφορά, μπορεί να συγχρονιστεί σε μια ζώνη. Πιο έντονη είναι η διαφορά του φωτός μεταξύ βορρά-νότου πάρα η διαφορά ανατολής δύσης. τώρα κάτι άκρες όπως οι Αζόρες και η Γουιάνα και χώρες εκτός ΕΕ όπως η Τουρκία και η Ουκρανία μπορούν να πάνε όπως τους βολεύει.
Υπάρχει πραγματικά θέμα με τις πολλές ώρες και αναγκαστικά ήδη όλα περιστρέφονται γύρω από CET γιατί είναι η ενδιάμεση λύση, καλύπτει περισσότερες χώρες και δεν μπορεί γίνει αλλιώς όταν έχεις πολλούς συνεργάτες ανά την Ευρώπη. Σε περιπτώσεις που οι συνεργάτες είναι στην άλλη άκρη του πλανήτη (Κίνα, ΗΠΑ) αναγκαστικά η συνεννόηση γίνεται είτε οριακά είτε εκτός ωραρίου εργασίας είτε με προσωπικό ασφαλείας έτσι κι αλλιώς.
Υπάρχει πραγματικά θέμα με τις πολλές ώρες και αναγκαστικά ήδη όλα περιστρέφονται γύρω από CET γιατί είναι η ενδιάμεση λύση, καλύπτει περισσότερες χώρες και δεν μπορεί γίνει αλλιώς όταν έχεις πολλούς συνεργάτες ανά την Ευρώπη. Σε περιπτώσεις που οι συνεργάτες είναι στην άλλη άκρη του πλανήτη (Κίνα, ΗΠΑ) αναγκαστικά η συνεννόηση γίνεται είτε οριακά είτε εκτός ωραρίου εργασίας είτε με προσωπικό ασφαλείας έτσι κι αλλιώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 38 Απαντήσεις