!!! DEVELOPMENT MODE !!!

---

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: ---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Δηλαδη μπηκαν tweets αριστερων και σβηστηκε ο τιτλος επειδη ο mec διαφωνει μαζι τους ;
Αφου αριστεροι ειναι ρε μαστορα,τι να κανουμε τωρα που εχετε τετοιους τυπους στο χωρο σας;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Υochanan έγραψε: 13 Απρ 2018, 00:42 Κάπου τα έχεις μπερδέψει Μεκ. Το γεγονότο στο οποίο αναφέρθηκε ο Λούγκο δεν ήταν ο θάνατος του πιλότου αλλά ο σχολιασμός αυτου του θανάτου από το σκουπίδι. Αυτο το γεγονοτο μπορεί και πρέπει να σχολιαστεί πολιτικά γιατι τέτοιο ειναι και προσφέρεται. Μην πας να τα μπερδέψεις .
Δεν πάω να τα μπερδέψω Yochanan. Μόνο για τον τίτλο έκανα αναφορά όχι για το περιεχόμενο του πόστ. Αυτό αναφέρθηκε από άλλον.
Το κατάλαβα πολύ καλά ότι ο Lugozzi δεν αναφέρεται στον νεκρό, αλλά στο σχολιασμό που έγινε για αυτόν. Μόνο που αρπαξε την ευκαιρία για να ισοπεδώσει όλη την αριστερά με αυτόν τον τίτλο που έβαλε. Σα να λέμε: έχουμε ένα χρήσιμο νεκρό, να η ευκαιρία να κάνουμε την προπαγάνδα μας.

Εγώ πιστεύω ότι το περιεχόμενο του πόστ μπορούσε να μείνει και να στηλιτευθεί μόνο η κακοψυχία ορισμένων ανθρωπων. Ο τίτλος απλα θα έπρεπε να αλλάξει.
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

mec_ έγραψε: 13 Απρ 2018, 01:07
Υochanan έγραψε: 13 Απρ 2018, 00:42 Κάπου τα έχεις μπερδέψει Μεκ. Το γεγονότο στο οποίο αναφέρθηκε ο Λούγκο δεν ήταν ο θάνατος του πιλότου αλλά ο σχολιασμός αυτου του θανάτου από το σκουπίδι. Αυτο το γεγονοτο μπορεί και πρέπει να σχολιαστεί πολιτικά γιατι τέτοιο ειναι και προσφέρεται. Μην πας να τα μπερδέψεις .
Δεν πάω να τα μπερδέψω Yochanan. Μόνο για τον τίτλο έκανα αναφορά όχι για το περιεχόμενο του πόστ. Αυτό αναφέρθηκε από άλλον.
Το κατάλαβα πολύ καλά ότι ο Lugozzi δεν αναφέρεται στον νεκρό, αλλά στο σχολιασμό που έγινε για αυτόν. Μόνο που αρπαξε την ευκαιρία για να ισοπεδώσει όλη την αριστερά με αυτόν τον τίτλο που έβαλε. Σα να λέμε: έχουμε ένα χρήσιμο νεκρό, να η ευκαιρία να κάνουμε την προπαγάνδα μας.

Εγώ πιστεύω ότι το περιεχόμενο του πόστ μπορούσε να μείνει και να στηλιτευθεί μόνο η κακοψυχία ορισμένων ανθρωπων. Ο τίτλος απλα θα έπρεπε να αλλάξει.
νομίζω πως ήταν προφανές ότι το πρόβλημα ήταν ο τίτλος σε συνδυασμό με το περιεχόμενο του νήματος.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

under έγραψε: 13 Απρ 2018, 00:53 Δηλαδη μπηκαν tweets αριστερων και σβηστηκε ο τιτλος επειδη ο mec διαφωνει μαζι τους ;
Αφου αριστεροι ειναι ρε μαστορα,τι να κανουμε τωρα που εχετε τετοιους τυπους στο χωρο σας;
Η περίπτωση να σέβομαι όλους τους δημοκρατικούς χώρους δεν παίζει, έτσι; Εγώ φίλε, δεν είμαι κομματικά φανατισμένος. Θεωρώ ότι δεξιά κι αριστερά είναι χρήσιμες για την πολιτική ισορροπία. Θες να προαγάγεις τις πολιτικές σου απόψεις, θεμιτόν, αλλά έντιμα. Όχι να καπηλεύεσαι μια περιπτωση, και μάλιστα τόσο τραγική, για να το κάνεις. Ούτε η δεξιά ούτε η αριστερά πρεπει να ισοπεδώνονται με αφορμή ένα περιστατικό. Ενας τίτλος του στυλ «Κάποια αριστερά σκουλίκια δεν σέβονται τίποτα» θα με έβρισκε απολύτως σύμφωνο.

Κι όσο για το χώρο μου, όπως είπα είμαι σοσιολίμπεραλ, δηλαδή θεωρητικά κάπου στο κέντρο. Αλλά το κέντρο απορροφάται συνήθως εκατέρωθεν και για αυτό οι πολιτικές επιλογές των σοσιολίμπεραλς μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με την εκτιμηση της πολιτικής καταστασης, αν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμμένο κόμμα να τους εκπροσωπεί. Δηλαδή στην Ελλάδα θα μπορούσα να ψηφίσω είτε αριστερά είτε δεξιά με βάση την αξιοπιστία ενός κόμματος και δεν δεσμεύομαι από ιδεολογικές αγκυλώσεις.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

mec_ έγραψε: 13 Απρ 2018, 01:42 Θες να προαγάγεις τις πολιτικές σου απόψεις, θεμιτόν, αλλά έντιμα. Όχι να καπηλεύεσαι μια περιπτωση, και μάλιστα τόσο τραγική, για να το κάνεις. Ούτε η δεξιά ούτε η αριστερά πρεπει να ισοπεδώνονται με αφορμή ένα περιστατικό. Ενας τίτλος του στυλ «Κάποια αριστερά σκουλίκια δεν σέβονται τίποτα» θα με έβρισκε απολύτως σύμφωνο.
Τοτε σε περιμενω να καταγγελεις καθε τιτλο ή ποστ του στυλ "λαμογια πασοκτζηδες" αφου υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχει εστω και ενας εντιμος πασοκος.
Να καταγγελεις καθε τιτλο ή ποστ του στυλ "χρυσαυγιτες μαχαιροβγαλτες"αφου υπαρχει η πιθανοτητα να υπαρχει εστω και ενας χρυσαυγιτης που δεν ειναι μαχαιροβγαλτης.
Και οι δυο ξερουμε οτι δεν θα το κανεις γιατι ο πραγματικος σκοπος σου δεν ηταν αυτος που γραφεις παραπανω.
Ανεκδιηγητος αυτος που εκανε δεκτη την καταγγελια σου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Αυτή είναι η αριστερά - Αυτοί είναι οι αριστεροί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

[42] έγραψε: 12 Απρ 2018, 23:23 το νήμα αναφέρθηκε ως προσβλητικό για όσους αριστερούς δεν ταυτίζονται με όσα αναρτώνται εδώ.

Μπράβο. Κι από μένα.Αν και μέχρι και το δικό σου ποστ που διάβασα δεν κατάλαβα Χριστό. Πίνανε κάτι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Κι εγώ έκανα μόλις τώρα την πρώτη αναφορά μου γιατί δεν έχω κανένα λόγο να υπομένω το παραλήρημα σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Είμαι vegan

Let them make the first mistake. We make the last move.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”