!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Νάιδα κορίτσι μου, σε παρακολουθώ λίγο καιρό και ώρες - ώρες πονεί η καρδιά μου.
Ένα έχω να σου πω για να μη χάσεις τη ζωούλα σου ματακιάζοντας: ας το κινητό και τράβα Χούφτωστον. Θα με θυμηθείς, αλλά ελπίζω να μην είναι αργά.
Ένα έχω να σου πω για να μη χάσεις τη ζωούλα σου ματακιάζοντας: ας το κινητό και τράβα Χούφτωστον. Θα με θυμηθείς, αλλά ελπίζω να μην είναι αργά.
μακρυά απο κουκυά
Να τον χουφτωσω; έχω την αμυδρή εντύπωση πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο.Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:42 Νάιδα κορίτσι μου, σε παρακολουθώ λίγο καιρό και ώρες - ώρες πονεί η καρδιά μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μόνο από
σε 
Δεν έχουμε θέμα άμα μας χουφτωνουν γυναίκες
Δεν έχουμε θέμα άμα μας χουφτωνουν γυναίκες
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ναι, ναι τέτοια λέτε για να γίνω χαλκομανία στην τζαμαρια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βασικά αν είναι όμορφη μόνο. Αλλιώς έχουμε. Να τα λέμε όλα.
ε, καλα, μπορεις να τον ρωτησεις πρωτα.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:50Να τον χουφτωσω; έχω την αμυδρή εντύπωση πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο.Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:42 Νάιδα κορίτσι μου, σε παρακολουθώ λίγο καιρό και ώρες - ώρες πονεί η καρδιά μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Φαντάζεσαι;Ασέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 08:50ε, καλα, μπορεις να τον ρωτησεις πρωτα.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:50Να τον χουφτωσω; έχω την αμυδρή εντύπωση πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο.Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:42 Νάιδα κορίτσι μου, σε παρακολουθώ λίγο καιρό και ώρες - ώρες πονεί η καρδιά μου.
Ένα έχω να σου πω για να μη χάσεις τη ζωούλα σου ματακιάζοντας: ας το κινητό και τράβα Χούφτωστον. Θα με θυμηθείς, αλλά ελπίζω να μην είναι αργά.![]()
"συγνώμη μπορώ να σε χουφτωσω λίγο;"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:50Να τον χουφτωσω; έχω την αμυδρή εντύπωση πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο.Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:42 Νάιδα κορίτσι μου, σε παρακολουθώ λίγο καιρό και ώρες - ώρες πονεί η καρδιά μου.
Χούφτωστον .
Spoiler
Δεν είμαι ωραία
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Απαπαπαπα. Δεν απλώνουμε ποτέ κύριε μου σε άσχετο άνθρωπο.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 14:07Naida έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:50Να τον χουφτωσω; έχω την αμυδρή εντύπωση πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο.Μπαντάς έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:42 Νάιδα κορίτσι μου, σε παρακολουθώ λίγο καιρό και ώρες - ώρες πονεί η καρδιά μου.
Χούφτωστον .
Spoiler
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μίλησες καθόλου μαζί του;
Ο άνδρας πρέπει να ειναι έξυπνος και οχι όμορφος ετσι όπως μας έφτιαξαν τα πρότυπα...
Ομορφιά ειναι να μπορει να σε εξιτάρει και να σε ανεβάζει διανοητικά...και αντικειμενικά ειμαι μεσα στα πρότυπα σας ...
Παρατηρητής...
Όχι καλέ τι να μιλήσω. Εδώ τον βλέπω και χάνω τα λόγια μου. Ας μην είναι έξυπνος, το αντέχωksk έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:16Μίλησες καθόλου μαζί του;
Ο άνδρας πρέπει να ειναι έξυπνος και οχι όμορφος ετσι όπως μας έφτιαξαν τα πρότυπα...
Ομορφιά ειναι να μπορει να σε εξιτάρει και να σε ανεβάζει διανοητικά...και αντικειμενικά ειμαι μεσα στα πρότυπα σας ...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γιατί χάνεις τα λόγια σου; Απο το θάμπωμα της ομορφιάς του; Αχαχαχαχαχα τι διαβάζουν τα ματάκια μουNaida έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:25Όχι καλέ τι να μιλήσω. Εδώ τον βλέπω και χάνω τα λόγια μου. Ας μην είναι έξυπνος, το αντέχωksk έγραψε: 30 Μαρ 2021, 15:16Μίλησες καθόλου μαζί του;
Ομορφιά ειναι να μπορει να σε εξιτάρει και να σε ανεβάζει διανοητικά...και αντικειμενικά ειμαι μεσα στα πρότυπα σας ...![]()
Παρατηρητής...