!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Photo History: Το πρώτο κατάστημα McDonald’s στη Σοβιετική Ένωση
Re: Photo History: Το πρώτο κατάστημα McDonald’s στη Σοβιετική Ένωση
Πρέπει να έχεις απίστευτο πρόβλημα, εάν κάθεσαι ώρες στην ώρα, για να φας αυτό το αηδιαστικό κατασκεύασμα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι φέηκ η φωτογραφία.
Σε 1 μήνα θα έκανε απόσβεση 
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
1 φορά το χρόνο με πιάνει μια απίστευτη επιθυμία για Μc Donalds.
Απίστευτη όμως.
Mετά κάνεις 1 χρόνο να σου φύγει η λαδίλα απ' το λαιμό μέχρι την επόμενη φορά.
Απίστευτη όμως.
Mετά κάνεις 1 χρόνο να σου φύγει η λαδίλα απ' το λαιμό μέχρι την επόμενη φορά.
Ήταν κάτι καινούριο για αυτούς όμως. Φαντάσου ότι ζούσαν σε μια κοινωνία με απαγορεύσεις για δυτικά προιόντα και ξαφνικά επιτρέπεται να πωλείται ένα τέτοιο προιόν . Δεν ήξεραν οι άνθρωποι την ποιότητα του .sharp έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:49 Πρέπει να έχεις απίστευτο πρόβλημα, εάν κάθεσαι ώρες στην ώρα, για να φας αυτό το αηδιαστικό κατασκεύασμα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι φέηκ η φωτογραφία.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
την επόμενη χρονιά έγινε αυτό:
Σκεφτείτε οτι μέχρι τότε δυτική μουσική άκουγαν απο δίσκους που αντιγράφονταν λαθραία πάνω σε παλιές ακτινογραφίες.
Σκεφτείτε οτι μέχρι τότε δυτική μουσική άκουγαν απο δίσκους που αντιγράφονταν λαθραία πάνω σε παλιές ακτινογραφίες.
Η εφηβεία μου είχε σινεμά στο Πασαλιμάνι, και μετά goody's. Ένα τσίζμπουργκερ, μια πατάτες, και μια κόκα. Ως έφηβοι παλαβώναμε με την αγγουρομαγιονέζα που έβαζε μέσα στο cheese. Στο Πασαλιμάνι όμως είχαμε και το σπουδαιότατο χαμπουργκεράδικο American Toast που δεν κορόιδευε, έκανε ποιοτικό fast food, μπέργκερ πολύ ανώτερο, club sandwich και εκπληκτική ζαμπονοσαλάτα. Το goody´s έπαιζε μετά το σινεμά -ή η Δροσοπηγή για σουβλάκι- και στην επιστροφή από τα αγγλικά, μόνος, στάση στο A.H.T. για κλαμπ με ζαμπονοσαλάτα. Διαβάζω πως ακόμα υπάρχει το μαγαζί.Κόκκορας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:09πιο νοστιμα ηταν τα goody'sCavaliere έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:46 Στην Ελλάδα τα McDonald´s βαρούσαν μύιγες τα πρώτα χρόνια. Τα πληρώναν για να περιμένουν μπας και μπερδευτεί κανείς και μπει για κατούρημα. Υπήρχαν τα Goody´s που κάναν χρυσές δουλειές, τα γούσταραν όλοι, νέοι, γέροι, συντηρητικοί και προοδευτικοί. Φυσικά σέρβιραν εξ ίσου σκουπίδια όπως και τα αμερικάνικα συναδελφάκια τους.![]()
τωρα για το εξισου δεν ξερω,μου φαινονταν λιγοτερο πλαστικα,αλλα ισως ηταν κ ιδεα μου,σιγουρα δεν ηταν μια φορα και προταση καρδιολογων![]()
θυμαμαι ο πατερας μου μια φορα στο τοσο οταν ερχοταν απο την δουλεια μας εφερνε goody's και γλυκα απο τον χατζη στην βενιζελου(Το πρωτο καταστημα,που επαιζε πολυ στριμωξιδι , θυμουνται οι παλιοι)πανηγυρι ειχαμε σπιτιωραια αναμνηση
Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ωραιες αναμνησειςCavaliere έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:16Η εφηβεία μου είχε σινεμά στο Πασαλιμάνι, και μετά goody's. Ένα τσίζμπουργκερ, μια πατάτες, και μια κόκα. Ως έφηβοι παλαβώναμε με την αγγουρομαγιονέζα που έβαζε μέσα στο cheese. Στο Πασαλιμάνι όμως είχαμε και το σπουδαιότατο χαμπουργκεράδικο American Toast που δεν κορόιδευε, έκανε ποιοτικό fast food, μπέργκερ πολύ ανώτερο, club sandwich και εκπληκτική ζαμπονοσαλάτα. Το goody´s έπαιζε μετά το σινεμά -ή η Δροσοπηγή για σουβλάκι- και στην επιστροφή από τα αγγλικά, μόνος, στάση στο A.H.T. για κλαμπ με ζαμπονοσαλάτα. Διαβάζω πως ακόμα υπάρχει το μαγαζί.Κόκκορας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:09πιο νοστιμα ηταν τα goody'sCavaliere έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:46 Στην Ελλάδα τα McDonald´s βαρούσαν μύιγες τα πρώτα χρόνια. Τα πληρώναν για να περιμένουν μπας και μπερδευτεί κανείς και μπει για κατούρημα. Υπήρχαν τα Goody´s που κάναν χρυσές δουλειές, τα γούσταραν όλοι, νέοι, γέροι, συντηρητικοί και προοδευτικοί. Φυσικά σέρβιραν εξ ίσου σκουπίδια όπως και τα αμερικάνικα συναδελφάκια τους.![]()
τωρα για το εξισου δεν ξερω,μου φαινονταν λιγοτερο πλαστικα,αλλα ισως ηταν κ ιδεα μου,σιγουρα δεν ηταν μια φορα και προταση καρδιολογων![]()
θυμαμαι ο πατερας μου μια φορα στο τοσο οταν ερχοταν απο την δουλεια μας εφερνε goody's και γλυκα απο τον χατζη στην βενιζελου(Το πρωτο καταστημα,που επαιζε πολυ στριμωξιδι , θυμουνται οι παλιοι)πανηγυρι ειχαμε σπιτιωραια αναμνηση
καλα εμεις παιδια ημασταν,ακομα και οι ζελατινες στους ξηρους καρπους θησαυρος μας φαινοταν
απορω ωρες ωρες πως τρωγαμε τα παγωτα μαρκας!τοτε βεβαια επαιζε και φουλ γευστικο
τρωγαμε και χυμα βεβαια,ωραιο παγωτακι αγνο τοτε.
εντωμεταξυ πρεπει να δωσω καποια στιγμη συνταγη για μπεργκερ της γυναικας μου,πολυ δυνατη!
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ας αναφερθούν δύο ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πρώτο McDonald's της Μόσχας.
Η πρώτη διαμαρτυρία στη μετασοβιετική Ρωσία υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων έγινε το καλοκαίρι του 1992. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το ιστορικό πλέον McDonald's της Μόσχας και κρατούσαν πανό με ευρηματικά συνθήματα όπως "Η Περεστρόικα έπρεπε να συμπεριλάβει και τα ζώα" και "Ο Τολστόι λέει ξεχάστε το κρέας, μείνετε στο σιτάρι".
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 37649.html
Η παρακάτω cult φωτογραφία πρέπει είναι από εκείνη την συγκέντρωση.

Επίσης το 2014 το κατάστημα της Μόσχας σταμάτησε να λειτουργεί για 90 μέρες, υποτίθεται για υγειονομικούς λόγους. Απ' ό,τι φαίνεται όμως το κλείσιμο σχετιζόταν με αντίδραση της Ρωσίας στις κυρώσεις της Δύσης λόγω της ρωσο-ουκρανικής διένεξης στην Κριμαία.
https://www.reuters.com/article/russia- ... 4P20141119
Η πρώτη διαμαρτυρία στη μετασοβιετική Ρωσία υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων έγινε το καλοκαίρι του 1992. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το ιστορικό πλέον McDonald's της Μόσχας και κρατούσαν πανό με ευρηματικά συνθήματα όπως "Η Περεστρόικα έπρεπε να συμπεριλάβει και τα ζώα" και "Ο Τολστόι λέει ξεχάστε το κρέας, μείνετε στο σιτάρι".
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 37649.html
Η παρακάτω cult φωτογραφία πρέπει είναι από εκείνη την συγκέντρωση.

Επίσης το 2014 το κατάστημα της Μόσχας σταμάτησε να λειτουργεί για 90 μέρες, υποτίθεται για υγειονομικούς λόγους. Απ' ό,τι φαίνεται όμως το κλείσιμο σχετιζόταν με αντίδραση της Ρωσίας στις κυρώσεις της Δύσης λόγω της ρωσο-ουκρανικής διένεξης στην Κριμαία.
https://www.reuters.com/article/russia- ... 4P20141119
Hambo παιδιά, στη Νέα Σμύρνη έσπερναν κάποια εποχή. Α και τα Wendy's στο κέντρο, ο πατέρας μου μας έφερνε mushroom melt και τα κοιτούσαμε σα να ήταν το πιο γκουρμέ πιάτο!!!Cavaliere έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:46 Στην Ελλάδα τα McDonald´s βαρούσαν μύιγες τα πρώτα χρόνια. Τα πληρώναν για να περιμένουν μπας και μπερδευτεί κανείς και μπει για κατούρημα. Υπήρχαν τα Goody´s που κάναν χρυσές δουλειές, τα γούσταραν όλοι, νέοι, γέροι, συντηρητικοί και προοδευτικοί. Φυσικά σέρβιραν εξ ίσου σκουπίδια όπως και τα αμερικάνικα συναδελφάκια τους.
ΥΓ: Γενικά η κουλτούρα της ουράς αρέσει σε πολύ κόσμο. Από το Big Bang Theory όπου οι νέρντουλες περιμένουν ένα εισιτήριο σε πρώτη προβολή, μέχρι τα αρρωστάκια που στέκονται στην ουρά για το νέο iphone.
Πρόλαβες και το deluca ?Cavaliere έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:16Η εφηβεία μου είχε σινεμά στο Πασαλιμάνι, και μετά goody's. Ένα τσίζμπουργκερ, μια πατάτες, και μια κόκα. Ως έφηβοι παλαβώναμε με την αγγουρομαγιονέζα που έβαζε μέσα στο cheese. Στο Πασαλιμάνι όμως είχαμε και το σπουδαιότατο χαμπουργκεράδικο American Toast που δεν κορόιδευε, έκανε ποιοτικό fast food, μπέργκερ πολύ ανώτερο, club sandwich και εκπληκτική ζαμπονοσαλάτα. Το goody´s έπαιζε μετά το σινεμά -ή η Δροσοπηγή για σουβλάκι- και στην επιστροφή από τα αγγλικά, μόνος, στάση στο A.H.T. για κλαμπ με ζαμπονοσαλάτα. Διαβάζω πως ακόμα υπάρχει το μαγαζί.Κόκκορας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:09πιο νοστιμα ηταν τα goody'sCavaliere έγραψε: 29 Μαρ 2021, 13:46 Στην Ελλάδα τα McDonald´s βαρούσαν μύιγες τα πρώτα χρόνια. Τα πληρώναν για να περιμένουν μπας και μπερδευτεί κανείς και μπει για κατούρημα. Υπήρχαν τα Goody´s που κάναν χρυσές δουλειές, τα γούσταραν όλοι, νέοι, γέροι, συντηρητικοί και προοδευτικοί. Φυσικά σέρβιραν εξ ίσου σκουπίδια όπως και τα αμερικάνικα συναδελφάκια τους.![]()
Aυτο είναι ένα άρθρο για το περιοδικό κατιούσα . Να το βάλει δίπλα σε ένα εθνικιστικό ρωσσικο παραληρημα όπου έλεγαν ότι στην ρωσσια επί κουμουνισμου δεν είχανε λέει εγκληματικότητα και ότι επί κουμουνισμου επιλυσαν το θέμα ναρκωτικών ...
Μόλις ήρθε ο καπιταλισμός την επομένη ημέρα είχες ουρές στο Μακντόναλντς. Επομένως φταίει ο καπιταλισμός. 
Όχι είχανε λεφτά επί κουμουνισμου και δεν ήξεραν τι να τα κάνουνsharp έγραψε: 31 Μαρ 2021, 23:51 Μόλις ήρθε ο καπιταλισμός την επομένη ημέρα είχες ουρές στο Μακντόναλντς. Επομένως φταίει ο καπιταλισμός.![]()
Γυναίκα στην ρωσσια υπέφερε από σπάνια ψύχωση και ζούσε πίνοντας μόνον κόκα κόλα !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 45 Απαντήσεις