Οι πρώτοι τουρίστες έφτασαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά την Κυριακή. Πρόκειται για Γερμανούς που πέταξαν από το Βερολίνο.
Κι όμως τέλη Μαρτίου έφθασαν οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr πρόκειται για τουρίστες που έφτασαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Χανίων με την πτήση EJU 5005 της Easy Jet, από το Βερολίνο.
Στην πτήση επέβαιναν 57 άτομα, με τα 15 από αυτά να λαμβάνουν μέρος σε ριάλιτι στον Αποκόρωνα.
Να φανταστώ θα σουλατσάρουν στα μαγαζιά για 3 ώρες και την υπόλοιπη μέρα ξενοδοχείο; Γιατί κωδικός για παραλία δε νομίζω να υπάρχει. Σε κολυμβητές και ψαροτουφεκάδες δίνουν πρόστιμα
Σενέκας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:26
Να φανταστώ θα σουλατσάρουν στα μαγαζιά για 3 ώρες και την υπόλοιπη μέρα ξενοδοχείο; Γιατί κωδικός για παραλία δε νομίζω να υπάρχει. Σε κολυμβητές και ψαροτουφεκάδες δίνουν πρόστιμα
αι τουρίσται εξαιρούνται, μπορούν να δείχνουν το γερμανικό διαβατήριο και να κυκλοφορούν ελεύθερα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Σενέκας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 17:26
αι τουρίσται εξαιρούνται, μπορούν να δείχνουν το γερμανικό διαβατήριο και να κυκλοφορούν ελεύθερα
στο μεταξύ
Πελώνη: Προτεραιότητες λιανεμπόριο, Γυμνάσια και Λύκεια