!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα τραβήξει πολύ ακόμα αυτό το αστείο;
Re: Θα τραβήξει πολύ ακόμα αυτό το αστείο;
Εμένα μ αρέσε που άλλαζε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τωρα θα βάλουν έναν έξτρα φόρο και δε θα αλλάζει η ώρα
- dna replication
ετσι θα λενε στο μελλον και για τη μπίζνα του διοξειδίουDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2021, 00:22 Τωρα λένε ότι είναι αμφίβολο αν υπάρχουν αυτά τα savings.
- Dwarven Blacksmith
Εσένα τι σε μέλει, να καίμε περισσότερη μπενζινα δε θες;dna replication έγραψε: 29 Μαρ 2021, 00:25ετσι θα λενε στο μελλον και για τη μπίζνα του διοξειδίουDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2021, 00:22 Τωρα λένε ότι είναι αμφίβολο αν υπάρχουν αυτά τα savings.
- dna replication
εσένα που σε καιει το μελλον του πλανήτη?
- Dwarven Blacksmith
Ε, εγώ βλέπω ότι είναι αμελητέο ζήτημα ενεργειακά. Το λενε οι έρευνες δηλαδή. Οπότε πάμε με αυτό που θέλει ο κόσμος.
- hellegennes
Ο κόσμος δεν εξέφρασε κάποια επιθυμία, η ΕΕ εξέφρασε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2021, 00:35Ε, εγώ βλέπω ότι είναι αμελητέο ζήτημα ενεργειακά. Το λενε οι έρευνες δηλαδή. Οπότε πάμε με αυτό που θέλει ο κόσμος.
Ούτε ισχύει αυτό που λες για τις έρευνες. Το έχουμε ξανασυζητήσει και σε έχω νικήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η ελληνική κυβέρνηση, για να αλλάξει ακόμα και την ώρα πρέπει να δώσει εκατομμύρια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ώστε να μελετηθεί επαρκώς το ζήτημα...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:41 στην αλλαγή της ώρας αναφέρομαι
θα σταματήσει επιτέλους αυτό το καραγκιοζιλίκι;
Άιντε να βγάλουν απόφαση οι Ευρωπαίοι φίλοι μας και να ξεμπερδεύουμε με αυτόν τον αναχρονισμό.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Είναι καλή ευκαιρία να περάσουμε σε μια κοινή ευρωπαϊκή ώρα. Όπως είναι τώρα το ωράριο είναι πρόβλημα όταν έχεις συνεργασία με άλλες χώρες. Σε άλλη ήπειρο η διαφορά είναι μεγάλη και δικαιολογείται, αλλά εδώ που είμαστε στο +/1 ώρα η μία χώρα από την άλλη δεν αξίζει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Με τον Βορρά τι διαφορά ώρας έχουμε;Awesomatic έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:38 Είναι καλή ευκαιρία να περάσουμε σε μια κοινή ευρωπαϊκή ώρα. Όπως είναι τώρα το ωράριο είναι πρόβλημα όταν έχεις συνεργασία με άλλες χώρες. Σε άλλη ήπειρο η διαφορά είναι μεγάλη και δικαιολογείται, αλλά εδώ που είμαστε στο +/1 ώρα η μία χώρα από την άλλη δεν αξίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μια ώρα με τα περισσότερα μέλη της ΕΕGewponos90 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:39Με τον Βορρά τι διαφορά ώρας έχουμε;Awesomatic έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:38 Είναι καλή ευκαιρία να περάσουμε σε μια κοινή ευρωπαϊκή ώρα. Όπως είναι τώρα το ωράριο είναι πρόβλημα όταν έχεις συνεργασία με άλλες χώρες. Σε άλλη ήπειρο η διαφορά είναι μεγάλη και δικαιολογείται, αλλά εδώ που είμαστε στο +/1 ώρα η μία χώρα από την άλλη δεν αξίζει.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Time_in_Europe
Αν αυτοί μείνουν σταθεροί, εμείς μαζί με Βουλγαρία, Ρουμανία, Βαλτικές και Φινλανδία πάμε μια ώρα μπροστά πίσω και η Πορτογαλία μια ώρα πίσω μπροστά θα έχουμε μια ενιαία ώρα στην Ευρώπη.
Edit, fixed
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 29 Μαρ 2021, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
ενώ άμα 8.30 το πρωί ανοίγεις το παράθυρο και σκοτεινιάζει το σπίτι είναι και γαμώ.nostromos έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:44 καλυτερη η θερινη ωρα ... το χειμωνα που νυχτωνει 5 το απογευμα σε πιανει καταθλιψη
ανάποδαAwesomatic έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:43Μια ώρα με τα περισσότερα μέλη της ΕΕGewponos90 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:39Με τον Βορρά τι διαφορά ώρας έχουμε;Awesomatic έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:38 Είναι καλή ευκαιρία να περάσουμε σε μια κοινή ευρωπαϊκή ώρα. Όπως είναι τώρα το ωράριο είναι πρόβλημα όταν έχεις συνεργασία με άλλες χώρες. Σε άλλη ήπειρο η διαφορά είναι μεγάλη και δικαιολογείται, αλλά εδώ που είμαστε στο +/1 ώρα η μία χώρα από την άλλη δεν αξίζει.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Time_in_Europe
Αν αυτοί μείνουν σταθεροί, εμείς μαζί με Βουλγαρία, Ρουμανία, Βαλτικές και Φινλανδία πάμε μια ώρα μπροστά και η Πορτογαλία μια ώρα πίσω θα έχουμε μια ενιαία ώρα στην Ευρώπη.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν μ' αρέσει η αλλαγή γιατί προτιμώ φως στις 6 και μισή, 7, που ξεκινώ για την δουλειά μου.
Τον χειμώνα έχει μαύρα σκοτάδια με την αλλαγή και την άνοιξη, ώσπου να μεγαλώσει η ημέρα.
Τον χειμώνα έχει μαύρα σκοτάδια με την αλλαγή και την άνοιξη, ώσπου να μεγαλώσει η ημέρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 38 Απαντήσεις