!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλημέρα ψεκ φίλοι μου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Καλημέρα ψεκ φίλοι μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Μπα, πρώην ΠΑΣΟΚ είναι όλοι τους. Γκαραντί. Μπορεί να ήταν πασόκοι, αλλά δεν είναι δολοφόνοι. Σκυλιά που γαβγίζουν είναι. Ένας απ' αυτούς πριν μερικά χρόνια με έπρηζε με αστυνομίες ΑΕ και τον Σώρρα. Τώρα έρχεται και πληρώνει δόσεις στο ΚΕΑΟ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

hellegennes έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:41 Μπα, πρώην ΠΑΣΟΚ είναι όλοι τους. Γκαραντί. Μπορεί να ήταν πασόκοι, αλλά δεν είναι δολοφόνοι. Σκυλιά που γαβγίζουν είναι.
Δεν ξέρω αν είναι πρώην πασόκοι, μπορεί και να είναι, δεν το ξέρω, αλλά άμα τους ψάξεις λίγο στο fb το 99% είναι σωρρικοί. Βαριά περαστικά, στα όρια της σχιζοφρένειας.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:41 Μπα, πρώην ΠΑΣΟΚ είναι όλοι τους. Γκαραντί. Μπορεί να ήταν πασόκοι, αλλά δεν είναι δολοφόνοι. Σκυλιά που γαβγίζουν είναι. Ένας απ' αυτούς πριν μερικά χρόνια με έπρηζε με αστυνομίες ΑΕ και τον Σώρρα. Τώρα έρχεται και πληρώνει δόσεις στο ΚΕΑΟ.
Μακάρι να είναι ακίνδυνοι. Πάντως η γυναίκα του νήματος μπορεί άνετα να διασπείρει.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:44
hellegennes έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:41 Μπα, πρώην ΠΑΣΟΚ είναι όλοι τους. Γκαραντί. Μπορεί να ήταν πασόκοι, αλλά δεν είναι δολοφόνοι. Σκυλιά που γαβγίζουν είναι. Ένας απ' αυτούς πριν μερικά χρόνια με έπρηζε με αστυνομίες ΑΕ και τον Σώρρα. Τώρα έρχεται και πληρώνει δόσεις στο ΚΕΑΟ.
Μακάρι να είναι ακίνδυνοι. Πάντως η γυναίκα του νήματος μπορεί άνετα να διασπείρει.
Απ' αυτήν την άποψη υπάρχουν πολλοί επικίνδυνοι στην κοινωνία. Γι' αυτό έχουμε τόσα θύματα τροχαίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:46 Απ' αυτήν την άποψη υπάρχουν πολλοί επικίνδυνοι στην κοινωνία. Γι' αυτό έχουμε τόσα θύματα τροχαίων.
Σωστά αλλά τώρα μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα.

Πολλοί λένε πολλά αλλά όταν έρχεται η ώρα να υποστηρίξουν κάτι επισήμως υπαναχωρούν. Αν ισχύουν αυτά που λέει ο Ναύτης για έγγραφες απειλές δολοφονίας τρίτων, εγώ θα το έπαιρνα κάπως πιο σοβαρά. Κρίμα θα είναι να σκοτωθεί κανείς επειδή κάτι τέτοια παρατράγουδα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

ST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:51
hellegennes έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:46 Απ' αυτήν την άποψη υπάρχουν πολλοί επικίνδυνοι στην κοινωνία. Γι' αυτό έχουμε τόσα θύματα τροχαίων.
Σωστά αλλά τώρα μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα.

Πολλοί λένε πολλά αλλά όταν έρχεται η ώρα να υποστηρίξουν κάτι επισήμως υπαναχωρούν. Αν ισχύουν αυτά που λέει ο Ναύτης για έγγραφες απειλές δολοφονίας τρίτων, εγώ θα το έπαιρνα κάπως πιο σοβαρά. Κρίμα θα είναι να σκοτωθεί κανείς επειδή κάτι τέτοια παρατράγουδα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
https://www.facebook.com/groups/9867906 ... 658141229/

Αυτή είναι για τους συμβολαιογράφους.
Κοίτα τι υπογράφουν οι τύποι (και τα καταθέτουν με δηλώσεις του ν. 1599/86 στα αστυνομικά τμήματα).
Τις ίδιες ευθείες απειλές γράφουν και στις υπόλοιπες "ιερές δηλώσεις" με τις οποίες στοχοποιούν και απειλούν ευθέως δημάρχους, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, δικαστικούς, πολιτικούς, ξενοδόχους, τους πάντες. Και κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας.
Η κυρία του βίντεο με τον γιο τις, επιβεβαιωμένα κρούσματα covid 19, που ήθελαν να μπουν σε ταξί, είναι σχετικά light περιστατικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να μαζέψουν μερικούς από τους πιο έξαλλους για να συνετιστούν και οι υπόλοιποι.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

ST48410 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 00:06 Κατά τη γνώμη μου πρέπει να μαζέψουν μερικούς από τους πιο έξαλλους για να συνετιστούν και οι υπόλοιποι.
Συμφωνώ, τό 'γραψα κι εγώ πιο πάνω
Ναύτης έγραψε: 28 Μαρ 2021, 01:25 Δεν χρειάζεται να τους μαντρώσουν όλους, δεν θα φτάνουν οι φυλακές. Ας μαντρώσουν τους 4-5 "αρχηγούς" και μετά θα λουφάξουν τα υπόλοιπα παρατράγουδα.
Αλλά προς το παρόν οι περισσότεροι εισαγγελείς τούς αντιμετωπίζουν ως ηλίθιους -που είναι βεβαίως- τούς τραβάνε ένα χεστήρι και τους αφήνουν να φύγουν.
Κατά τη γνώμη μου, πολύ κακώς.
Davidian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Davidian »

Ναύτης έγραψε: 28 Μαρ 2021, 23:00
Davidian έγραψε: 28 Μαρ 2021, 04:06
Ναύτης έγραψε: 28 Μαρ 2021, 00:35 Πάντως σε ένα έχει δίκιο η ελλάνια θεματοφύλακας: με το ζόρι δεν μπορεί να σε κρατήσει στο νοσοκομείο κανένας*, ακόμα κι αν κινδυνεύεις να πεθάνεις. Υπογράφεις και φεύγεις (και δεν σε ξαναδέχεται δημόσιο νοσοκομεία για την ίδια πάθηση).
Τα επιβεβαιωμένα περιστατικά covid, εάν αρνηθούν νοσηλεία, είναι υποχρεωμένα σε αυστηρή -αντιμετωπίζουν ποινές κακουργήματος- καραντίνα στο σπίτι τους.

*εξαιρούνται τα βαριά (επικίνδυνα) ψυχιατρικά περιστατικά, περίπτωση που μπορεί και να ταιριάζει εν προκειμένω
Δεν ισχυει οτι δεν σε ξανάδέχεται το νοσοκομείο. Αν μια ώρα μετά αυτη ξανά πήγαινε στα ΤΕΠ κ υπήρχε λόγος νοσηλείας, οι γιατροί ήταν υποχρεωμένοι να την ξανάβάλλουν μέσα.
Δεν επιμένω γιατί δεν είμαι γιατρός. Πάντως μπροστά μου, για άλλη περίπτωση, γιατροί δημόσιας ορθοπεδικής κλινικής ενημέρωσαν ασθενή, που ήθελε να υπογράψει ότι αρνείται την συνιστώμενη ιατρική πράξη και επιθυμεί να φύγει από το νοσοκομείο παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών, ότι στην περίπτωση αυτή δεν θα γίνει δεκτός για τον ίδιο λόγο από το συγκεκριμένο ή άλλο δημόσιο νοσοκομείο.
Μπουρδες του έλεγαν. Στην περίπτωση τους κ εκ του ασφαλούς, δεν είναι ότι θα πεθανει καποιος ευκολα απο αρρυθμιστο ορθοπεδικό προβλημα.

Οι χειρουργικές ειδικότητες, γενικός κανόνας αυτό, αν δεν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι, μπορουν να σκαρφιστουν ότι μαλακία μπορεί να φανταστεί κανεις. Κι ας τα βγάλει περα η παθολογικη πλεμπα μόνη της. Πρέπει να πετυχεις νευροχειρουργο που δεν παιρνει ασθενή με εγκεφαλική αιμορραγία γιατί έχει κυστιτιδα. Πολλές φορές σε τέτοια θέματα η λυση έρχεται εκ των υστέρων, εφόσον εκπονηθεί η κατάλληλη χρηματοοικονομική μελετη
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εικόνα
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Θεσσαλονίκη: Απαγορεύτηκε η είσοδος στην τάξη σε μαθητή-αρνητή των self test

Στο σχολείο έσπευσε ο πατέρας του παιδιού ο οποίος σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου Παναγιώτη Μάρκου αυτοαποκαλέστηκε «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και άρχισε να τον βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς ενώ τον αποκάλεσε και «προδότη» και «ξεφτίλα», σύμφωνα με το voria.gr.

:smt005: :smt005: :smt005:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εχω βαρεθεί να διαβάζω από ψεψέκους τη λέξη "ξυπνήστε" και αμέσως μετά να ακολουθεί ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”