Μην θεωρεις δεδομενο οτι οι Πρασινοι στην Γερμανια η ο Μπαιντεν στην Αμερικη η ο ...Αλεξης Τσιπρας στην Ελλαδα οταν ξαναβγει θα κινηθουν εναντια στα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των χωρων τους για ..ηθικους ρομαντικους ιδεολογικους λογους ..Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:53To ίδιο με εμένα λένε και οι Πράσινοι που λογικά τον Σεπτέμβρη θα είναι κυβέρνηση στη Γερμανία.Scouser έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:49Α ΟΚ, δηλαδή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Στρασβούργο, που είναι ο θεματοφύλακας της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, λέει ότι τα push backs δεν είναι παράνομα όταν οι πρόσφυγες δεν χρησιμοποιούν τους νόμιμους διαύλους κατάθεσης αιτήματος ασύλου, αλλά τι να ξέρουν και αυτοί, εδώ έχουμε το άπλυτο συριζαριό που ξέρει καλύτερα.Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:45
Τα pushbacks είναι καραπαράνομα. Το ότι υπάρχει ανοχή και ένοχη σιωπή αυτή τη στιγμή, δε σημαίνει τίποτα.Αμορφωσιά, ιδεοληπτικές εμμονές, ανθελληνισμός, εν γένει πνευματική παραπληγία, αυτό το πράγμα είναι ο σύριζα και η Αριστερά γενικότερα.
Οι βαρβαρότητες και οι παρανομίες μπορεί να καλύπτονται πολλές φορές όταν γίνονται, και οι εκτελεστές τους να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά δε θα είναι για πάντα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σημαίνει να ενεργείς συνειδητά κατά της χώρας σου
Re: Τι σημαίνει να ενεργείς συνειδητά κατά της χώρας σου
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έλα λίγο με το σύνδρομο Βασιλάκη Καίλα....ST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:56
Αυτοί οι forensic architecture έχουν επανηλλειμένα επιδείξει ανθελληνική ή φιλοτουρκική στάση.
Επί του θεματος, τα πους μπακ είναι αναγκαίο κακό κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εδώ βλέπουμε τους χρηματοδότες τους σύμφωνα με τους ίδιουςST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:56Αυτοί οι forensic architecture έχουν επανηλλειμένα επιδείξει ανθελληνική ή φιλοτουρκική στάση. Έχω γράψει σεντόνια σε διάφορα θέματα. Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν πιστεύω ούτε μια δική τους γραμμή. Είναι τέρμα προκατειλημμένοι σε σημείο που να σκέφτεται κάποιος άλλα πράγματα.Σενέκας έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:05viewtopic.php?f=29&t=18859&p=1089701Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:03 Πάλι λερωμένη έχει τη φωλιά της η λιμπεραλ κυβέρνησή σας φασισταρια;
Οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κάνετε συστηματικά, δεν καλύπτονται μόνο με λίστα Πέτσα, υπάρχει και το εξωτερικό.![]()
https://forensic-architecture.org/about/funding
Funding Organisations ↘
ERC: European Research Council
2011-2015, 2016-2021
2016-2017, 2017-2020, 2020-2023
Sigrid Rausing Trust logo
Open Society Foundations (OSF)
2018-2019, 2020-2021
2016-2019
Oak Foundation
David & Elaine Potter Foundation
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
BlastFromThePast
Να βγουν όλα στο φως και να γίνει ότι προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο.
Ρε δεν πα να το λένε και οι Κίτρινοι με Ροζ Ρίγες. Είπες ότι τα push back είναι καραπαράνομα, σου απέδειξα ότι σύμφωνα με το ΕΔΔΑ, που κρίνει με βάση ένα από τα βασικότερα νομικά κείμενα που υπάρχουν διεθνώς για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λες μπούρδες. Είσαι εχθρός της χώρας σου και των ευρωπαϊκών αξιών, και πρέπει να παταχθείς με κάθε τρόπο.Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:53To ίδιο με εμένα λένε και οι Πράσινοι που λογικά τον Σεπτέμβρη θα είναι κυβέρνηση στη Γερμανία.Scouser έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:49Α ΟΚ, δηλαδή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Στρασβούργο, που είναι ο θεματοφύλακας της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, λέει ότι τα push backs δεν είναι παράνομα όταν οι πρόσφυγες δεν χρησιμοποιούν τους νόμιμους διαύλους κατάθεσης αιτήματος ασύλου, αλλά τι να ξέρουν και αυτοί, εδώ έχουμε το άπλυτο συριζαριό που ξέρει καλύτερα.Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:45
Τα pushbacks είναι καραπαράνομα. Το ότι υπάρχει ανοχή και ένοχη σιωπή αυτή τη στιγμή, δε σημαίνει τίποτα.Αμορφωσιά, ιδεοληπτικές εμμονές, ανθελληνισμός, εν γένει πνευματική παραπληγία, αυτό το πράγμα είναι ο σύριζα και η Αριστερά γενικότερα.
Οι βαρβαρότητες και οι παρανομίες μπορεί να καλύπτονται πολλές φορές όταν γίνονται, και οι εκτελεστές τους να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά δε θα είναι για πάντα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Το είπα και παραπάνω, δεν είναι μόνο η έρευνα της fa. Διάβασε το κέιμενο, υπάρχουν συγκεκριμένες ονομαστικές καταγγελίες. Και δεν υποστηρίζει τίποτα φιλοτουρκικό εδώ η ΦΑ. ο ισχυρισμός είναι ότι τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες(όχι οποιοσδήποτε) που μπήκαν στην Ελλάδα για να ζητήσουν άσυλο, απάχθηκαν απο ανθρώπους χωρις διακριτικά μέσα απο ελληνικά αστυνομικά τμήματα και βρέθηκαν πίσω στις τουρκικές φυλακές. Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε άτυπη συμφωνία με τον Ερντογάν για να επιστρέφουν παράνομα και σε κουτί οι αντιφρονούντες που ζήταγαν άσυλο στην Ελλάδα, απο τους ίδιους που τώρα κουνάνε το δάχτυλο και χρησιμοποιούν τους ευρωπαϊκους μηχανισμούς για να κάνουν μικροπολιτική και κουνάνρ το δάχτυλο για push backsST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:56Αυτοί οι forensic architecture έχουν επανηλλειμένα επιδείξει ανθελληνική ή φιλοτουρκική στάση. Έχω γράψει σεντόνια σε διάφορα θέματα. Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν πιστεύω ούτε μια δική τους γραμμή. Είναι τέρμα προκατειλημμένοι σε σημείο που να σκέφτεται κάποιος άλλα πράγματα.Σενέκας έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:05viewtopic.php?f=29&t=18859&p=1089701Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:03 Πάλι λερωμένη έχει τη φωλιά της η λιμπεραλ κυβέρνησή σας φασισταρια;
Οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κάνετε συστηματικά, δεν καλύπτονται μόνο με λίστα Πέτσα, υπάρχει και το εξωτερικό.![]()
-
BlastFromThePast
Όλοι τους εγκληματίες είναι, Σενέκα μου. Μόνη λύση τα γκούλαγκ.Σενέκας έγραψε: 28 Μαρ 2021, 16:02
Το είπα και παραπάνω, δεν είναι μόνο η έρευνα της fa. Διάβασε το κέιμενο, υπάρχουν συγκεκριμένες ονομαστικές καταγγελίες. Και δεν υποστηρίζει τίποτα φιλοτουρκικό εδώ η ΦΑ. ο ισχυρισμός είναι ότι τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες(όχι οποιοσδήποτε) που μπήκαν στην Ελλάδα για να ζητήσουν άσυλο, απάχθηκαν απο ανθρώπους χωρις διακριτικά μέσα απο ελληνικά αστυνομικά τμήματα και βρέθηκαν πίσω στις τουρκικές φυλακές. Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε άτυπη συμφωνία με τον Ερντογάν για να επιστρέφουν παράνομα και σε κουτί οι αντιφρονούντες που ζήταγαν άσυλο στην Ελλάδα, απο τους ίδιους που τώρα κουνάνε το δάχτυλο και χρησιμοποιούν τους ευρωπαϊκους μηχανισμούς για να κάνουν μικροπολιτική και κουνάνρ το δάχτυλο για push backs
Μπα. Δεν νομίζω ότι σας έχω συνηθίσει σε τέτοια. Κάνε ένα search αν δεν βαριέσαι. Έχω γράψει σεντόνια για αυτούς. Και όχι του στυλ τους πληρώνει ο τάδε άρα κακό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:59Έλα λίγο με το σύνδρομο Βασιλάκη Καίλα....ST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:56
Αυτοί οι forensic architecture έχουν επανηλλειμένα επιδείξει ανθελληνική ή φιλοτουρκική στάση.
Μπορεί. Το θέμα δεν το ξέρω και δεν πήρα θέση. Απλά έγινε τόσο στυγνή προπαγάνδα σε άλλες περιπτώσεις που είμαι εξαρχής επιφυλακτικός. Θα δω αυτά που λες.Σενέκας έγραψε: 28 Μαρ 2021, 16:02Το είπα και παραπάνω, δεν είναι μόνο η έρευνα της fa. Διάβασε το κέιμενο, υπάρχουν συγκεκριμένες ονομαστικές καταγγελίες. Και δεν υποστηρίζει τίποτα φιλοτουρκικό εδώ η ΦΑ. ο ισχυρισμός είναι ότι τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες(όχι οποιοσδήποτε) που μπήκαν στην Ελλάδα για να ζητήσουν άσυλο, απάχθηκαν απο ανθρώπους χωρις διακριτικά μέσα απο ελληνικά αστυνομικά τμήματα και βρέθηκαν πίσω στις τουρκικές φυλακές. Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε άτυπη συμφωνία με τον Ερντογάν για να επιστρέφουν παράνομα και σε κουτί οι αντιφρονούντες που ζήταγαν άσυλο στην Ελλάδα, απο τους ίδιους που τώρα κουνάνε το δάχτυλο και χρησιμοποιούν τους ευρωπαϊκους μηχανισμούς για να κάνουν μικροπολιτική και κουνάνρ το δάχτυλο για push backsST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:56Αυτοί οι forensic architecture έχουν επανηλλειμένα επιδείξει ανθελληνική ή φιλοτουρκική στάση. Έχω γράψει σεντόνια σε διάφορα θέματα. Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν πιστεύω ούτε μια δική τους γραμμή. Είναι τέρμα προκατειλημμένοι σε σημείο που να σκέφτεται κάποιος άλλα πράγματα.
- Highlander
H νομοθεσία και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δεδομένα.Scouser έγραψε: 28 Μαρ 2021, 16:02Ρε δεν πα να το λένε και οι Κίτρινοι με Ροζ Ρίγες. Είπες ότι τα push back είναι καραπαράνομα, σου απέδειξα ότι σύμφωνα με το ΕΔΔΑ, που κρίνει με βάση ένα από τα βασικότερα νομικά κείμενα που υπάρχουν διεθνώς για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λες μπούρδες. Είσαι εχθρός της χώρας σου και των ευρωπαϊκών αξιών, και πρέπει να παταχθείς με κάθε τρόπο.Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:53To ίδιο με εμένα λένε και οι Πράσινοι που λογικά τον Σεπτέμβρη θα είναι κυβέρνηση στη Γερμανία.Scouser έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:49
Α ΟΚ, δηλαδή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Στρασβούργο, που είναι ο θεματοφύλακας της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, λέει ότι τα push backs δεν είναι παράνομα όταν οι πρόσφυγες δεν χρησιμοποιούν τους νόμιμους διαύλους κατάθεσης αιτήματος ασύλου, αλλά τι να ξέρουν και αυτοί, εδώ έχουμε το άπλυτο συριζαριό που ξέρει καλύτερα.Αμορφωσιά, ιδεοληπτικές εμμονές, ανθελληνισμός, εν γένει πνευματική παραπληγία, αυτό το πράγμα είναι ο σύριζα και η Αριστερά γενικότερα.
Οι βαρβαρότητες και οι παρανομίες μπορεί να καλύπτονται πολλές φορές όταν γίνονται, και οι εκτελεστές τους να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά δε θα είναι για πάντα.![]()
Εσύ και γενικώς τα φασισταριά μπορεί να νομίζετε ότι έχετε τη δυνατοτητα να κάνετε βαρβαρότητες όντας ασύδοτοι και ατιμώρητοι, αλλά πλανάσθε πλάνην οικτράν, όπως έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές στο παρελθόν.
Όλα αυτά εξαρτώνται λίγο-πολύ από τη γραμμή που δίνει η γερμανική κυβέρνηση και η μέρκελ. Αν η μέρκελ και το κόμμα της φύγουν, πιθανότατα θα σταματήσει και η κάλυψη των βαρβαροτήτων. Αργά ή γρήγορα. Και ξέρεις ποιον θα βγάλουν σαν αποδιοπομπαίο τράγο, τα φασιστοπιονια που χρησιμοποιούσαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 28 Μαρ 2021, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mε καθε push back χρειάζεται να βάζουμε στην βαρκα και 5-6 αχρηστερους και ολοι μαζι στον Ερντογάν.
- Highlander
Τελικά είναι όργανο του Ερντογάν που μετέδιδε fake news για νεκρό πρόσφυγα στον Έβρο ή αξιόλογος καταγγελτικός αντιερντογανικός οργανισμός;Σενέκας έγραψε: 28 Μαρ 2021, 16:02Το είπα και παραπάνω, δεν είναι μόνο η έρευνα της fa. Διάβασε το κέιμενο, υπάρχουν συγκεκριμένες ονομαστικές καταγγελίες. Και δεν υποστηρίζει τίποτα φιλοτουρκικό εδώ η ΦΑ. ο ισχυρισμός είναι ότι τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες(όχι οποιοσδήποτε) που μπήκαν στην Ελλάδα για να ζητήσουν άσυλο, απάχθηκαν απο ανθρώπους χωρις διακριτικά μέσα απο ελληνικά αστυνομικά τμήματα και βρέθηκαν πίσω στις τουρκικές φυλακές. Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε άτυπη συμφωνία με τον Ερντογάν για να επιστρέφουν παράνομα και σε κουτί οι αντιφρονούντες που ζήταγαν άσυλο στην Ελλάδα, απο τους ίδιους που τώρα κουνάνε το δάχτυλο και χρησιμοποιούν τους ευρωπαϊκους μηχανισμούς για να κάνουν μικροπολιτική και κουνάνρ το δάχτυλο για push backsST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:56Αυτοί οι forensic architecture έχουν επανηλλειμένα επιδείξει ανθελληνική ή φιλοτουρκική στάση. Έχω γράψει σεντόνια σε διάφορα θέματα. Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν πιστεύω ούτε μια δική τους γραμμή. Είναι τέρμα προκατειλημμένοι σε σημείο που να σκέφτεται κάποιος άλλα πράγματα.
- Dwarven Blacksmith
Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Δεν γίνεται να λες ότι η καταγγελία δεν ευσταθεί και ταυτόχρονα ότι όποιος την κάνει δρα κατά της χώρας του.Scouser έγραψε: 28 Μαρ 2021, 16:02Ρε δεν πα να το λένε και οι Κίτρινοι με Ροζ Ρίγες. Είπες ότι τα push back είναι καραπαράνομα, σου απέδειξα ότι σύμφωνα με το ΕΔΔΑ, που κρίνει με βάση ένα από τα βασικότερα νομικά κείμενα που υπάρχουν διεθνώς για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λες μπούρδες. Είσαι εχθρός της χώρας σου και των ευρωπαϊκών αξιών, και πρέπει να παταχθείς με κάθε τρόπο.Highlander έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:53To ίδιο με εμένα λένε και οι Πράσινοι που λογικά τον Σεπτέμβρη θα είναι κυβέρνηση στη Γερμανία.Scouser έγραψε: 28 Μαρ 2021, 15:49
Α ΟΚ, δηλαδή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Στρασβούργο, που είναι ο θεματοφύλακας της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, λέει ότι τα push backs δεν είναι παράνομα όταν οι πρόσφυγες δεν χρησιμοποιούν τους νόμιμους διαύλους κατάθεσης αιτήματος ασύλου, αλλά τι να ξέρουν και αυτοί, εδώ έχουμε το άπλυτο συριζαριό που ξέρει καλύτερα.Αμορφωσιά, ιδεοληπτικές εμμονές, ανθελληνισμός, εν γένει πνευματική παραπληγία, αυτό το πράγμα είναι ο σύριζα και η Αριστερά γενικότερα.
Οι βαρβαρότητες και οι παρανομίες μπορεί να καλύπτονται πολλές φορές όταν γίνονται, και οι εκτελεστές τους να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά δε θα είναι για πάντα.![]()
Τι βλάκας που είσαι;panos291 έγραψε: 28 Μαρ 2021, 16:09 Mε καθε push back χρειάζεται να βάζουμε στην βαρκα και 5-6 αχρηστερους και ολοι μαζι στον Ερντογάν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πράγματι, θα έπρεπε να βάζαμε πολλούς περισσότερους, ακόμη και εάν χρειαζόταν να κρατήσουμε μερικούς προσφ για το αξιόπλοο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 195 Απαντήσεις
- 3092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-