Τα casting στην Αυγη πρεπει να ειναι εξαντλητικα.Δεν εξηγουνται αλλιως αυτες οι μουρεςΠασιφάη έγραψε: 27 Μαρ 2021, 16:35
Ούτε να μιλήσει δεν μπορεί. Να συντάξει μια πρόταση. Πολλώ δε μάλλον, να καταλάβει την ποίηση του Σολωμού. Και δη, τον Εθνικό Ύμνο..![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θίχτηκε η Αυγή
- Obi Wan Iakobi
Re: Θίχτηκε η Αυγή
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
τα τσεα μου τα μεα μου . 
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Μην κοιτάς τις μούρες, ''αγνάντεψε λίγο'' , την ανυπαρξία στα λεγόμενα.Obi Wan Iakobi έγραψε: 27 Μαρ 2021, 16:38Τα casting στην Αυγη πρεπει να ειναι εξαντλητικα.Δεν εξηγουνται αλλιως αυτες οι μουρεςΠασιφάη έγραψε: 27 Μαρ 2021, 16:35
Ούτε να μιλήσει δεν μπορεί. Να συντάξει μια πρόταση. Πολλώ δε μάλλον, να καταλάβει την ποίηση του Σολωμού. Και δη, τον Εθνικό Ύμνο..![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Obi Wan Iakobi
Σετακι ειναι αυταΠασιφάη έγραψε: 27 Μαρ 2021, 16:43
Μην κοιτάς τις μούρες, ''αγνάντεψε λίγο'' , την ανυπαρξία στα λεγόμενα.![]()
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Obi Wan Iakobi έγραψε: 27 Μαρ 2021, 16:46Σετακι ειναι αυταΠασιφάη έγραψε: 27 Μαρ 2021, 16:43
Μην κοιτάς τις μούρες, ''αγνάντεψε λίγο'' , την ανυπαρξία στα λεγόμενα.![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- wooded glade
- Golden Age
Ο εθνικός ύμνος δεν είναι "ένα τραγούδι αφιερωμένο" όπως είναι τα χριστουγιεννιάτικα. Τον έβαλε ανήμερα της εθνικής επετείου. Φυσικά οι θεωρίες ότι το έκανε για να...πουλήσει είναι αρλούμπες. Οι μόνοι που γνώριζαν για τον εθνικό ύμνο, είναι όσοι έτυχε να πάνε να ψωνίσουν στα σουπερ μάρκετ του εκείνη την ημέρα.stavmanr έγραψε: 27 Μαρ 2021, 12:16Είπαμε, όχι. Ποτέ δεν σκέφτηκε τέτοιο πράγμα και είναι προσβλητικό να το σκέφτεσαι και μόνο.Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2021, 08:54Έβαλε τον εθνικό ύμνο στην επέτειο των 200 ετών και αυτό το 'κανε για να..."πουλήσει" πατάτες;stavmanr έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:28
Το ίδιο λέμε.
Ο ορισμός του εθνομηδενισμού είναι να βάζεις τον εθνικό ύμνο στο παζάρι για να πουλήσεις πατάτες.
Τέτοιο κατόρθωμα με τις ευχές των "πατριωτών" δεν έχει πετύχει ούτε ο Μπακούνιν.
Τα χριστουγεννιάτικα, δε, τα βάζουν από Σεπτέμβρη για να τιμήσουν την ορθοδοξία. Οι μαρκετάδες, οι ζαχαροπλάστες κλπ. δεν ανοίγουν καταστήματα για το κέρδος, αλλά για να τιμούν την ελληνορθοδοξία.
Αμ το μιλένιουμ το ξέχασες; Ήταν τιμή και δόξα στο ορθόδοξο ημερολόγιο!
Τι δεν κατάλαβες;
Ούτε που θα το 'ξερα εαν δεν το 'καναν θέμα διάφοροι τΣΥΡΙΖΑίοι.
- hellegennes
Α, οκέι. Αυτοί, ναι.enterprise-psi έγραψε: 27 Μαρ 2021, 16:21Την τσέπη τους κοιτάνε τα σκουλήκια ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εννοούσα , σκασιλα μου τι κάνει ο Μασούτηhellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 12:11Όχι. Η απόφαση του Μασούτη είναι 100% ασύμβατη με αυτήν την λογική. Δεν πάρθηκε με γνώμονα την τσέπη, γιατί οι μεγάλες επιχειρήσεις ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει πόλωση και αποφεύγουν χωρίς λόγο να προβαίνουν σε κινήσεις που την δημιουργούν, γιατί θέλουν πελάτες τους πάντες. Ποτέ δεν θα έκαναν εμπορική κίνηση που ήξεραν ότι θα είχε ως αποτέλεσμα να ενοχληθεί έστω και μικρή μερίδα του πληθυσμού.enterprise-psi έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:37 Την τσέπη τους κοιτάνε και οι μεν και οι δεν και κάθεστε και ασχολείστε .
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από κάποιο διοικητικό στέλεχος προς τιμήν της επετείου, από εθνική υπερηφάνεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι στο τελείως ξεκάρφωτο, ρε φίλε, είναι επέτειος 200 ετών της Επανάστασης, αυτού που συνέβη για να λες παπαριές εδώ μέσα, ελεύθερα. Δεν συνέβη ποτέ να έχει βάλει ο Μασούτης τον εθνικό ύμνο σε άκυρη στιγμή, ούτε καν σε προηγούμενη 25η Μαρτίου.NewModelArmy έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:08 Φουλ Καραμπαμπισμος και κριντζυ οσο δεν παει αυτο που εκανε ο Μασουτης.Το οτι υπαρχουν ατομα που το υπερασπιζονται με ξεπερνα.Τι ειναι ρε το σουπερμαρκετ,στρατοπεδο που εβαζαν τον υμνο και επρεπε να στεκεσαι προσοχη;Ακομα και εκει οι ωρες ηταν στανταρ,στο τελειως ξεκαρφωτο να σου βαζει τον εθνικο υμνο εκει που αγοραζεις σαλαμια ειναι γελοιο.
Και τι θα πει «εκεί που αγοράζεις σαλάμια»; Νομίζεις ότι ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν γράφτηκε για να τον ακούς φορώντας φράκο και πίνοντας πεπαλαιωμένο κρασί; Δεν γράφτηκε για να θυμίζει τους αγώνες των προπατόρων μας, σε όποιο μέρος και οποιαδήποτε στιγμή, για τον οποιονδήποτε είναι ή αισθάνεται Έλληνας;
Ούτε ζητήθηκε από κανέναν να σταθεί προσοχή. Όσοι στάθηκαν ακίνητοι, στάθηκαν γιατί το ένιωθαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μουσικά υστερεί, αλλά οι στίχοι του είναι οι μακράν καλύτεροι εθνικού ύμνου, το έχω πει κι άλλες φορές. Είναι λογικό γιατί είναι στίχοι ενός από τους κορυφαίους ποιητές του ελληνισμού, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εθνικούς ύμνους, που λίγο-πολύ έχουν ρηχούς στίχους για το πόσο γαμάτοι είναι οι βασιλιάδες τους και οι λαοί τους, πόσο χαρούμενοι και γενναίοι και καλόκαρδοι και τι όμορφη χώρα που έχουν.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:30 Μάλιστα ο ελληνικός εθνικός ύμνος είναι από τους ωραιότερους σε κείμενο, είναι από το αριστούργημα του Σολομού, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτόν. Και φυσικά να στεκόμαστε προσχή, έτσι είθισται.
Σατανά (εδώ ταιριάζει).Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μαρ 2021, 15:32Να τα διπλασιάσει εύχομαι.Η εταιρεία Μασούτης έχει 333 καταστήματα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εδω και χρόνια είναι της μόδας να παριστάνουν οι μεγάλες επιχειρήσεις πως έχουν κοινωνικές ή εθνικές ευαισθησίες και δε νοιάζονται
μόνο για το πως θα πουλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.Ο Μασούτης το έπαιξε εθνικόφρονας, αύριο μεθαύριο βέβαια μπορεί
να βγάλει κανά πόστερ υπέρ της πολυφυλετικότητας. Όπου φυσάει ο άνεμος.
μόνο για το πως θα πουλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.Ο Μασούτης το έπαιξε εθνικόφρονας, αύριο μεθαύριο βέβαια μπορεί
να βγάλει κανά πόστερ υπέρ της πολυφυλετικότητας. Όπου φυσάει ο άνεμος.
Βλακείες λες Χέλλη . Ο Ύμνος ανακρούεται και ψάλλεται σε ιδιαίτερη στιγμή και μετά τιμών - σε εορτή , στην αλλαγή φρουράς κλπ- όχι 10 φορές σαν πεζοτράγουδο .hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:35Δεν είναι στο τελείως ξεκάρφωτο, ρε φίλε, είναι επέτειος 200 ετών της Επανάστασης, αυτού που συνέβη για να λες παπαριές εδώ μέσα, ελεύθερα. Δεν συνέβη ποτέ να έχει βάλει ο Μασούτης τον εθνικό ύμνο σε άκυρη στιγμή, ούτε καν σε προηγούμενη 25η Μαρτίου.NewModelArmy έγραψε: 27 Μαρ 2021, 13:08 Φουλ Καραμπαμπισμος και κριντζυ οσο δεν παει αυτο που εκανε ο Μασουτης.Το οτι υπαρχουν ατομα που το υπερασπιζονται με ξεπερνα.Τι ειναι ρε το σουπερμαρκετ,στρατοπεδο που εβαζαν τον υμνο και επρεπε να στεκεσαι προσοχη;Ακομα και εκει οι ωρες ηταν στανταρ,στο τελειως ξεκαρφωτο να σου βαζει τον εθνικο υμνο εκει που αγοραζεις σαλαμια ειναι γελοιο.
Και τι θα πει «εκεί που αγοράζεις σαλάμια»; Νομίζεις ότι ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν γράφτηκε για να τον ακούς φορώντας φράκο και πίνοντας πεπαλαιωμένο κρασί; Δεν γράφτηκε για να θυμίζει τους αγώνες των προπατόρων μας, σε όποιο μέρος και οποιαδήποτε στιγμή, για τον οποιονδήποτε είναι ή αισθάνεται Έλληνας;
Ούτε ζητήθηκε από κανέναν να σταθεί προσοχή. Όσοι στάθηκαν ακίνητοι, στάθηκαν γιατί το ένιωθαν.
Το είπα και στο κατάστημα του Μασούτη : "κόψτε το ,ευτελίζετε τον Ύμνο" ως έφεδρος αξιωματικός.
- hellegennes
Σόρι, αλλά βλακείες λες εσύ. Ο εθνικός ύμνος παίζεται σε κάθε ώρα και στιγμή που το νιώθεις. Πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα του σχολείου, πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα τηλεόρασης, όπως είπα και πιο πίσω, όπου και όποτε το αισθάνεσαι. Δεν γράφτηκε για εξαιρετικές περιστάσεις, υψηλή κοινωνία και περιορισμένο κοινό.Στύγιος έγραψε: 27 Μαρ 2021, 21:47 Βλακείες λες Χέλλη . Ο Ύμνος ανακρούεται και ψάλλεται σε ιδιαίτερη στιγμή και μετά τιμών - σε εορτή , στην αλλαγή φρουράς κλπ- όχι 10 φορές σαν πεζοτράγουδο .
Το είπα και στο κατάστημα του Μασούτη : "κόψτε το ,ευτελίζετε τον Ύμνο" ως έφεδρος αξιωματικός.
Το ίδιο το ποίημα εμπεριέχει αυτό το μήνυμα στους στίχους του. Ότι είναι για όλους, για παντού και για πάντα. Γι' αυτό και γράφτηκε σε δημοτική. Δεν γράφτηκε για επισήμους, τελετές και φανφάρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σαφέστατα και είναι σεβαστή και θα ήταν και σωστότατη αν δεν έγραφε στο τέλος ότι θα τον ανάγκαζε κάποιος στην Ελλάδα να κάτσει σούζα στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου σε πολυκατάστημα.ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:50Αυτή η κριτική είναι απολύτως σεβαστή.mao mao έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:43 όλα τα πράγματα θέλουν το χώρο και το χρόνο τους. Είναι πολύ ωραίο πριν τους αγώνες των εθνικών ομάδων να παίζονται οι εθνικοί ύμνοι. Αλλά την ώρα που είμαι με τη μορταδέλα στο χέρι στο σούπερ, ή όταν πίνω φρέντο με τους φίλους μου, δεν θέλω να μου βάλουν το ύμνο και να με αναγκάσουν να κάτσω ακίνητος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-