Τα 40 είναι τα νέα 30nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:26Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:22Και στα 40 είναι γριές οι γυναίκες;nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:17
Νομίζω μόνο 1-2 είναι κάτω των 40.
Είμαι πολύ καλά σε ευχαριστώ που ρωτάς. Το μόνο είναι ότι από χτες ανακάλυψα πως έχω σχεδόν απόλυτη απουσία όσφρησης και γεύσης. Πήγα να καπνίσω και δεν μύριζα τον καπνό να φανταστείς. Μετράω μέρες να βγω από το σπίτι. Έχω μια βδομάδα ακόμα.
σε μια βδομάδα είπες βγαίνεις από το σπίτι; κάντε τρεις![]()
![]()
Ντάξει όχι και γριές, απλά θυμάσαι που όταν ήμασταν μικροί βλέπαμε κάποιον π.χ. 30 και λέγαμε "πωω αυτός είναι μεγάλος".
Με αυτή την έννοια το λέω![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δυστυχώς χάσαμε και τις ηρωϊκές δασκάλες των παρελάσεων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δυστυχώς χάσαμε και τις ηρωϊκές δασκάλες των παρελάσεων
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το γνωρίζω έχοντας περάσει τα 31 και νιώθω πιο παιδάκι από πρινNaida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:28Τα 40 είναι τα νέα 30nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:26Naida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:22
Και στα 40 είναι γριές οι γυναίκες;
![]()
Ντάξει όχι και γριές, απλά θυμάσαι που όταν ήμασταν μικροί βλέπαμε κάποιον π.χ. 30 και λέγαμε "πωω αυτός είναι μεγάλος".
Με αυτή την έννοια το λέω![]()
![]()
That's the spirit.nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:31
Το γνωρίζω έχοντας περάσει τα 31 και νιώθω πιο παιδάκι από πριν![]()
Άκου γριές. Να σου δωκω μια με το Π
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
β εφεδρεια κ περιμενουν το χαρτι να υπαχθουν στην τριτηNaida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:22Και στα 40 είναι γριές οι γυναίκες;nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:17Νομίζω μόνο 1-2 είναι κάτω των 40.
Είμαι πολύ καλά σε ευχαριστώ που ρωτάς. Το μόνο είναι ότι από χτες ανακάλυψα πως έχω σχεδόν απόλυτη απουσία όσφρησης και γεύσης. Πήγα να καπνίσω και δεν μύριζα τον καπνό να φανταστείς. Μετράω μέρες να βγω από το σπίτι. Έχω μια βδομάδα ακόμα.
Ναι, ναι νεαρούδι μου εσύ.Paris έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:33β εφεδρεια κ περιμενουν το χαρτι να υπαχθουν στην τριτηNaida έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:22Και στα 40 είναι γριές οι γυναίκες;nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2021, 19:17
Νομίζω μόνο 1-2 είναι κάτω των 40.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ντακσξ
εσυ εισαι ανετη γιατι αρκει να μαγειρεψεις για καποιον κ τον εχεις δουλο σου παντοτινα
Πρέπει να είναι ήδη "δούλος" μου για να φτάσω να του μαγειρέψω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Είναι κάπως πρόωρο να το πω (απαιτούνται περισσότερες φωτογραφίες/λήψεις), αλλά κατά πάσα πιθανότητα έχουμε να κάνουμε με την Ελληνίδα Emma Roberts.
Τα συγχαρητήριά μου.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros