Ουτε καν συγκυριακό. Άλλο λεβελ. Τύπου "κοιμήθηκε ο θεός" φάση. Ο κηπερ της Ισπανίας πχ, μόνο στο μοιραίο πεναλτι ειδε τη μπάλα στην περιοχή του. Καθ'ολη την υπολοιπη διάρκεια του ματς, ανετα μπορουσε να πεταγόταν μεχρι τα αποδυτήρια όποτε ήθελε, να εριχνε ενα κατούρημα με την ησυχία του και να επεστρεφε πάλι πίσω περπατώντας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
2 σουτ στην εστία και συνολο 3 κόρνερ είχανvantono έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:01Ουτε καν συγκυριακό. Άλλο λεβελ. Τύπου "κοιμήθηκε ο θεός" φάση. Ο κηπερ της Ισπανίας πχ, μόνο στο μοιραίο πεναλτι ειδε τη μπάλα στην περιοχή του. Καθ'ολη την υπολοιπη διάρκεια του ματς, ανετα μπορουσε να πεταγόταν μεχρι τα αποδυτήρια όποτε ήθελε, να εριχνε ενα κατούρημα με την ησυχία του και να επεστρεφε πάλι πίσω περπατώντας.
Καμιά σχέση με κοιμήθηκε ο θεος, μέχρι και ο Λουίς Γκαρσία το είπε ότι δεν ήταν απειλητικοι και τους κρατήσαμε μακριά από τελικές σχετικά ευκολα
Απλά καταστρέψαμε το παιχνιδι τους
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγω εβλεπα ενα σημειο μεχρι τις αρχες του β' ημιχρονου που ειχαν πανω απο 300 πασες αυτοι, και καμια 60αρια εμεις. Το λαθος τους ηταν οτι απλά μας υποτιμησαν φουλ, το φάγανε, και μετά ο χρονος κυλουσε υπερ μας. Πλην Μορατα, δεν ειχαν και στην ενδεκαδα τους παίκτες εμπειριας και κλάσης που θα καταφερναν εστω να κλεψουν το αποτελεσμα, και εκατσε ετσι η φαση.
Επιθετικά δε, ήμασταν παντελως ανυπαρκτοι, τοσο με Μπακασετα φορ (λολ) οσο και με Γιακουμακη(λολολ). Η μονη φάση που πατησαμε περιοχη ηταν το πεναλτι, δεν νομιζω να υπηρξε άλλη.
Επιθετικά δε, ήμασταν παντελως ανυπαρκτοι, τοσο με Μπακασετα φορ (λολ) οσο και με Γιακουμακη(λολολ). Η μονη φάση που πατησαμε περιοχη ηταν το πεναλτι, δεν νομιζω να υπηρξε άλλη.
Κάπου 800-200 τελειωσαν οι πάσεςvantono έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:10 Εγω εβλεπα ενα σημειο μεχρι τις αρχες του β' ημιχρονου που ειχαν πανω απο 300 πασες αυτοι, και καμια 60αρια εμεις. Το λαθος τους ηταν οτι απλά μας υποτιμησαν φουλ, το φάγανε, και μετά ο χρονος κυλουσε υπερ μας. Πλην Μορατα, δεν ειχαν και στην ενδεκαδα τους παίκτες εμπειριας και κλάσης που θα καταφερναν εστω να κλεψουν το αποτελεσμα, και εκατσε ετσι η φαση.
Δεν λέει τπτ όμως αν δεν μπορείς να σουταρεις
Το Ρεχαγκελίζειν εστί φιλοσοφείν...
Λοιπον, αυτη η κυρια του SDNA πρεπει να διαβαζει Λαυκιωτη! Δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση.
Λοιπον, αυτη η κυρια του SDNA πρεπει να διαβαζει Λαυκιωτη! Δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
το πόλο δεν έχει τόσες πολλές ΜΟΥΝΑΡΕΣDaje έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:37 Εχω αιτηθει παμπολλες φορες να μην συμμετεχουμε σε διεθνεις διοργανωσεις καθοτι δεν γνωριζουμε, ουτε μπορουμε να παιξουμε το συγκεκριμενο αθλημα.
Ναι στο μπασκετ, ναι στην κολυμβηση, ναι στο πολο, ναι στο στιβο.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- wooded glade
Οι Ισπανίδες φυλάγανε τα πόδια τους χτες, να τη βγάλουνε αβρόχοις ποσί.
Έπεσαν και στο κοράκι - όργιο της Λουκρητίας Βόργια και έδεσε το γλυκό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πες μου ότι είσαι απ αυτούς που θεωρούν ότι το πέναλτί μας δεν ήταν πέναλτι.wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:24 Οι Ισπανίδες φυλάγανε τα πόδια τους χτες, να τη βγάλουνε αβρόχοις ποσί.
Με τις τάπες τον βρήκε τον δικό μας ο Ισπανός. Και με VAR πάλι θα το έδινε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- wooded glade
Αυτά είναι μαϊμού πέναλτυ, όπως του Icardi, το 1-1 με την Μπαρτσελόνα, εκτός φάσεως.lonelyrider έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:08Πες μου ότι είσαι απ αυτούς που θεωρούν ότι το πέναλτί μας δεν ήταν πέναλτι.wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:24 Οι Ισπανίδες φυλάγανε τα πόδια τους χτες, να τη βγάλουνε αβρόχοις ποσί.
Αλλά τυπικά είναι. Το άκρον-άωτον του έχω δει ήταν σε ένα αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ. Οι Ατρόμητοι κάνουν μία σέντρα και ένας αμυντικός της ΑΕΚ αποκρούει με το πόδι. Η μπάλα πάει να βγει αράουτ στη σέντρα αλλά λίγα εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή γίνεται ένα σπρώξιμο στην περιοχή της ΑΕΚ, μεταξύ παικτών που προσπαθούσαν να ξεμπλέξουν. Σφυριέται πέναλτυ !
Όμως στο χτεσινό δεν ήταν καν έτσι, αφού ο δικός μας εμφανώς πάει και πέφτει πάνω στον Ισπανό.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Φίλε δες στο παρακάτω βίντεο στο 3:00 τι συνέβη:wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:15Αυτά είναι μαϊμού πέναλτυ, όπως του Icardi, το 1-1 με την Μπαρτσελόνα, εκτός φάσεως.lonelyrider έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:08Πες μου ότι είσαι απ αυτούς που θεωρούν ότι το πέναλτί μας δεν ήταν πέναλτι.wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:24 Οι Ισπανίδες φυλάγανε τα πόδια τους χτες, να τη βγάλουνε αβρόχοις ποσί.
Αλλά τυπικά είναι. Το άκρον-άωτον του έχω δει ήταν σε ένα αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ. Οι Ατρόμητοι κάνουν μία σέντρα και ένας αμυντικός της ΑΕΚ αποκρούει με το πόδι. Η μπάλα πάει να βγει αράουτ στη σέντρα αλλά λίγα εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή γίνεται ένα σπρώξιμο στην περιοχή της ΑΕΚ, μεταξύ παικτών που προσπαθούσαν να ξεμπλέξουν. Σφυριέται πέναλτυ !
Όμως στο χτεσινό δεν ήταν καν έτσι, αφού ο δικός μας εμφανώς πάει και πέφτει πάνω στον Ισπανό.
Μη μας κουφαίνεις ότι δεν ήταν πέναλτι.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- wooded glade
Ο Μασούρας κάνει ποδιά στον Ισπανό ο οποίος είχε απομακρύνει τη μπάλα. Έλεοοοοοςςςςς !lonelyrider έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:44Φίλε δες στο παρακάτω βίντεο στο 3:00 τι συνέβη:wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:15Αυτά είναι μαϊμού πέναλτυ, όπως του Icardi, το 1-1 με την Μπαρτσελόνα, εκτός φάσεως.lonelyrider έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:08
Πες μου ότι είσαι απ αυτούς που θεωρούν ότι το πέναλτί μας δεν ήταν πέναλτι.
Μη μας κουφαίνεις ότι δεν ήταν πέναλτι.
- wooded glade
Ούτε στο διπλό του Ρέντη ο Μαρινάκης.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
lonelyrider έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:08Πες μου ότι είσαι απ αυτούς που θεωρούν ότι το πέναλτί μας δεν ήταν πέναλτι.wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:24 Οι Ισπανίδες φυλάγανε τα πόδια τους χτες, να τη βγάλουνε αβρόχοις ποσί.
Πεναλνταρα ήταν. Απλά κατά την γνώμη μου ήταν τελείως χαζό και αχρειαστο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πάντως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.
Άλλο το να παίζεις ταμπούρι και άλλο να έχεις εσύ την μπάλα.
Ο Όττο και ο Σάντος σου έβγαζαν την πίστη ακόμα και με το Λιχτενστάιν αλλά το αποτέλεσμα στο έπαιρναν. Πλέον έχει χαθεί και αυτο
Άλλο το να παίζεις ταμπούρι και άλλο να έχεις εσύ την μπάλα.
Ο Όττο και ο Σάντος σου έβγαζαν την πίστη ακόμα και με το Λιχτενστάιν αλλά το αποτέλεσμα στο έπαιρναν. Πλέον έχει χαθεί και αυτο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-