Δε μπορω να κουβαλησω σακο θα ειναι πολυ βαρυς. Θςλω μια βαλιτσα με ροδες. Θα βαλω μεσα καμια δεκαρια μπλουζακια, σορτς, εσωρουχα, μαγιο, αντιηλιακα, αποσμητικα, ξυριστικα, χατζαπλαστ, αμμωνια, μπεταντιν ουφ.... κππ κλπ.
πετσέτες,καμιά φούτερ για το κρύο.
έχεις δίκιο .
γύρω στο 30άρι θα βρείς πάντως!
εκπτώσεις έχει τώρα.
Παω να δω. Απλα δεν ξερω τι μεγεθος χρειαζεται. Να σαι καλα που με βοηθας.
μέχρι να παντρευτεί η αδερφή μου τις βαλίτσες της ,τις έφτιαχνα εγώ!
για να μην παίρνει μαλακίες και γεμίζει τζάμπα χώρο.
βασικά αντι για φούτερ μπορείς να πάρεις κάποιο μπουφανάκι (τζην ή κάτι άλλο).
Αν θες φτηνιάρικο σάκο έχουν και τα μαγαζιά τύπου Vicko.
Παρανοικες τιμες! 60 ευρω η πιο φθηνη βαλιτσα στα 60 λιτρα. 30 ευρω εκανε ενα καροτσακι πτυσομενο που δενεις επανω σακους και 10 ευρω εκανε ενας ιμαντας για να κρεμας τις βαλιτσες απ τον ωμο.
Κατα τα αλλα χαμος στην Ερμου. Τα σηκωσανε ολα οι κοπελιες. Πηρα κι εγω κατι μπλουζακια με 2 ευρω.
Αντιλαμβανομαι οτι για καποιους τα ταξιδια ειναι χομπυ για το οποιο υους αρεσει να χαλανε λεφτα σε εξοπλισμο. Ειδα ενα σωρο περιεργα κολοκυθια με ελαχιστη τιμη τα 10 ευρω.
Αυριο θα παω στους Κινεζους να δω για καμια βαλιτσα πιο φτηνη.
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Αύγ 2018, 21:59
Παρανοικες τιμες! 60 ευρω η πιο φθηνη βαλιτσα στα 60 λιτρα. 30 ευρω εκανε ενα καροτσακι πτυσομενο που δενεις επανω σακους και 10 ευρω εκανε ενας ιμαντας για να κρεμας τις βαλιτσες απ τον ωμο.
Κατα τα αλλα χαμος στην Ερμου. Τα σηκωσανε ολα οι κοπελιες. Πηρα κι εγω κατι μπλουζακια με 2 ευρω.
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:01
Αντιλαμβανομαι οτι για καποιους τα ταξιδια ειναι χομπυ για το οποιο υους αρεσει να χαλανε λεφτα σε εξοπλισμο. Ειδα ενα σωρο περιεργα κολοκυθια με ελαχιστη τιμη τα 10 ευρω.
Για διακοπές εννοούσα, πιο καλά να ψάξει πιο κένρο αντί Ερμού.
είχε βάλει μερικά μερη αλλά νομίζω δεν κατέληξε ή δεν θέλει να αποκαλύψει.
πάντως αν θέλει να δώσει λεφτά στο να κάτσει περισσότερες μέρες ,αναγκαστικά θα διαθέσει λιγότερα λεφτά για τον εξοπλισμό(βαλίτσα κτλ)
πιστεύω θα βρει.
πάντως αν θέλει να δώσει λεφτά στο να κάτσει περισσότερες μέρες ,αναγκαστικά θα διαθέσει λιγότερα λεφτά για τον εξοπλισμό(βαλίτσα κτλ)
πιστεύω θα βρει.
Αν πάει για κάμπινγκ επειδή θα είναι και χωρίς αυτοκίνητο θα δυσκολευτεί με μεταφορά εξοπλισμού και βαλίτσας. Αν βρει δωμάτιο και πάρει επίσης μεγάλη βαλίτσα πάλι θα ταλαιπωρηθεί λίγο στη μεταφορά της λόγω έλλειψης αυτοκινήτου αλλά σίγουρα θα είναι πιο βολική.
πιστεύω θα βρει.
Αν πάει για κάμπινγκ επειδή θα είναι και χωρίς αυτοκίνητο θα δυσκολευτεί με μεταφορά εξοπλισμού και βαλίτσας. Αν βρει δωμάτιο και πάρει επίσης μεγάλη βαλίτσα πάλι θα ταλαιπωρηθεί λίγο στη μεταφορά της λόγω έλλειψης αυτοκινήτου αλλά σίγουρα θα είναι πιο βολική.
Τσέκαρε και Χαλκιδική Ορέστη!
του είχα πει για σάκο αλλά θέλει να έχει ροδάκια για να την σέρνει.οπότε βαλίτσα (τις στενόμακρες ) θα θέλει.