Κατά μέσο ένα 12ωρο καθημερινής τσόντας. Απλά ήταν ντυμένοι όλοι, αλλά κλάιν. Εσύ τηλεργασία μόνο;Daje έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:35 Ποσες τσοντες εχετε δει με τον τυπο ή την τυπισσα να ειναι μηχανικος?
Αντισεξουαλικο επαγγελμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύνδρομο του Μηχανικού- το νοσηρό φαινόμενο και τρόποι αντιμετώπισης
- Cecily Anne
Re: Σύνδρομο του Μηχανικού- το νοσηρό φαινόμενο και τρόποι αντιμετώπισης
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ είμαι, ή δεν είμαι;Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:31Μα δεν σε υποψιάστηκε κανείς μας ούτε κατά φαντασία. Κάνουν μπαμ όσοι είναι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μετά από αυτό ίσως πρέπει να επιστρέψεις το πτυχίο σου.nick έγραψε: 09 Αύγ 2020, 10:22 Οι μηχανικοι καταλαβαινουμε πως λειτουργουν οι διαφοροι μηχανισμοι.
Π.χ. εγω ως μηχανικός δεν υστερω καθολου σε σχεση με ενα γιατρο στην κατανόηση μιας νεας ασθένειας οπως ο covid. Μαλιστα ισως υπερτερω μιας και οι γιατροι δεν μπορουν να σκεφτουν out of the box.
Σενέκας έγραψε: 09 Αύγ 2020, 13:00 Όποιος στην αρχή του ποστ είχε αμφιβολίες για την ύπαρξη του φαινομένου και νόμιζε ότι υπερβάλω, φαντάζομαι έχει αλλάξει γνώμη διαβάζοντας το νήμα![]()
- Cecily Anne
Ναι ρε.Leporello έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:39Εγώ είμαι, ή δεν είμαι;Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:31Μα δεν σε υποψιάστηκε κανείς μας ούτε κατά φαντασία. Κάνουν μπαμ όσοι είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
πιο πιθανό να του δώσανε τίτλο επίτιμου διδάκτορα στο εμπsharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:40Μετά από αυτό ίσως πρέπει να επιστρέψεις το πτυχίο σου.nick έγραψε: 09 Αύγ 2020, 10:22 Οι μηχανικοι καταλαβαινουμε πως λειτουργουν οι διαφοροι μηχανισμοι.
Π.χ. εγω ως μηχανικός δεν υστερω καθολου σε σχεση με ενα γιατρο στην κατανόηση μιας νεας ασθένειας οπως ο covid. Μαλιστα ισως υπερτερω μιας και οι γιατροι δεν μπορουν να σκεφτουν out of the box.![]()
Από πού με κατάλαβες;Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:41Ναι ρε.Leporello έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:39Εγώ είμαι, ή δεν είμαι;Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:31 Μα δεν σε υποψιάστηκε κανείς μας ούτε κατά φαντασία. Κάνουν μπαμ όσοι είναι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Cecily Anne
Από τη συχνότητα που εκπέμπεις.Leporello έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:42Από πού με κατάλαβες;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η ξερολίαση είναι χαρακτηριστικό πολλών ανθρώπων, ανεξαρτήτως του τι επάγγελμα ασκούν. Απλώς, οι γραφιάδες και όσοι εν γένει
ασκούν «διανοητικά» επαγγέλματα έχουν πιστέψει πως ανήκουν σε κάποια πνευματική ελίτ του τόπου και προσπαθούν συζητώντας
με τις ώρες και χρησιμοποιώντας πομπώδεις εκφράσεις να προβάλλονται ως γνώστες της πολιτικής, της Τέχνης και των γραμμάτων.
Στους κύκλους των χειρωνακτών επαγγελματιών από την άλλη παίζει το σύνδρομο «Κούρκουλος». Το συνδρόμο που παθαίνει κάποιος
όταν έχει πιστέψει πως είναι σκληρό και περπατημένο παιδί επειδή δούλεψε μεροκάματο στη Θηβών και έριξε μιά ζειμπεκιά στο ελληνάδικο της γειτονιάς του
ασκούν «διανοητικά» επαγγέλματα έχουν πιστέψει πως ανήκουν σε κάποια πνευματική ελίτ του τόπου και προσπαθούν συζητώντας
με τις ώρες και χρησιμοποιώντας πομπώδεις εκφράσεις να προβάλλονται ως γνώστες της πολιτικής, της Τέχνης και των γραμμάτων.
Στους κύκλους των χειρωνακτών επαγγελματιών από την άλλη παίζει το σύνδρομο «Κούρκουλος». Το συνδρόμο που παθαίνει κάποιος
όταν έχει πιστέψει πως είναι σκληρό και περπατημένο παιδί επειδή δούλεψε μεροκάματο στη Θηβών και έριξε μιά ζειμπεκιά στο ελληνάδικο της γειτονιάς του
ΜΟΥΝΑΡΑ μηχανικο εχετε δει ποτε στη ζωη σας?
Εγω ελαχιστες. (κατω απο 5%)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Συγκαταλλέγονται και οι πολιτικοί μηχανικοι, aka εργολάβοι στους μηχανικούς, για να ξέρουμε... (όχι για μένα)
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:56 Η ξερολίαση είναι χαρακτηριστικό πολλών ανθρώπων, ανεξαρτήτως του τι επάγγελμα ασκούν. Απλώς, οι γραφιάδες και όσοι εν γένει
φαίνεται ότι δεν έχεις πάει ποτέ Περσία. Κάπου οι μισοί φοιτητές στις πολυτεχνικές τους σχολές είναι γυναίκεςDaje έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:57 ΜΟΥΝΑΡΑ μηχανικο εχετε δει ποτε στη ζωη σας?
όλοιsharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:59 Συγκαταλλέγονται και οι πολιτικοί μηχανικοι, aka εργολάβοι στους μηχανικούς, για να ξέρουμε... (όχι για μένα)
- Cecily Anne
Όπως λέει και ο άλλος, άπαξ και βούλωσες λακούβα στη Θηβών, μετράς σαν άντρας. Χες τα τα άλλα.sharp έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:59 Συγκαταλλέγονται και οι πολιτικοί μηχανικοι, aka εργολάβοι στους μηχανικούς, για να ξέρουμε... (όχι για μένα)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 33 Απαντήσεις