!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζοκερ τζακποτ (ντοτ κομ ντοτ τζιαρ)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Τζοκερ τζακποτ (ντοτ κομ ντοτ τζιαρ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Μιας και εχει τζακποτ, λεω να καταληξουμε σε 5 συν εναν αριθμους, σαν κοινοτητα με αξεπεραστο αισθητηριο, και να μοιραστουμε τα κερδη.

Εν αναγκη μπορει να ενεργοποιηθει το cheat οπου καποιος τυχαιος (γουντεντ ακουει;;;) προτεινει σαραντατεσσερις συν 18 αριθμους :smt047

Πως σας ακουγετε;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Τζοκερ τζακποτ (ντοτ κομ ντοτ τζιαρ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εγώ είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει δει εκπληκτικό όνειρο πρόβλεψης, αλλά δυστυχώς μόνο μία φορά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Orion22

Πληζ πληζ πληζ ο γκρεητ ουαν δωσε την προβλεψη
Και σου χτιζουμε μετα δικοσου ιπποδρομο ντοτ κομ ντοτ τζι αρ :romance-hearteyes:

( και τζαμπα ομελετες φορ λαηφ)
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2018, 19:24 Εγώ είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει δει εκπληκτικό όνειρο πρόβλεψης, αλλά δυστυχώς μόνο μία φορά.
Και τι έγινε; το έπαιξες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Θέλει ψηφοφορία αυτό τώρα αλλά δεν γίνεται εύκολα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Naida έγραψε: 02 Αύγ 2018, 19:32
wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2018, 19:24 Εγώ είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει δει εκπληκτικό όνειρο πρόβλεψης, αλλά δυστυχώς μόνο μία φορά.
Νομίζω ότι συνέχεια το(ν) παίζει :smt005:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Beria έγραψε: 02 Αύγ 2018, 19:38
Νομίζω ότι συνέχεια το(ν) παίζει :smt005:
Να μας πει αν βγάζει και κάτι :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ήταν λοιπόν το καλοκαίρι του 1987, αρχάς Αυγούστου, βασικά λίγες μέρες πριν γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α και Β εθνικής στην ΕΠΟ.
Ήταν και μία εποχή που δεν υπήρχε πάμε στοίχημα, νόμιμο ή παράνομο, ενώ και με Κύπρο που κάτι παιζόταν εκεί δεν είχα πάρε-δώσε. Μόνο ΠΡΟΠΟ, 13άρι, υπήρχε.

Στο όνειρο λοιπόν είμαι μέσα σε ένα γκρίζο δάσος και περπατάω.
Ξαφνικά πέφτει στα πόδια μου μία εφημερίδα τυλιγμένη σε ρολό.
Την ανοίγω, έλεγε την κλήρωση και πέφτει το μάτι μου σε ένα Δόξα - Πιερικός για την 1η αγωνιστική.
Αλλάζει τώρα το όνειρο.
Είμαι λέει στο σπίτι μου και ακούω από το ραδιοφωνάκι και βγαίνει ο εκφωνητής της ΕΡΤ όπως έβγαινε τότε και λέει "από τη Δράμα έχουμε τελικό αποτέλεσμα, Δόξα Δράμας - Πιερικός 1-2".
Ξυπνάω με ένα συναίσθημα απορίας.
Περνάνε δύο μέρες -στην πραγματική ζωή- γίνεται η κλήρωση, τη διαβάζω στις εφημερίδες και είχε βγει το όντι Δόξα - Πιερικός την 1η αγωνιστική.
Μπα, αυτό είναι κελεπούρι λέω. Αν και δεν υπήρχαν αποδόσεις πάμε στοίχημα, ήταν έκπληξη το διπλό και ισοδυναμούσε με ένα 4.5άρι-5άρι σημερινό.
Περνάνε άλλες τρεις εβδομάδες, που ήταν η πρεμιέρα και -τι να κάνω- μόνο ΠΡΟΠΟ μπορούσα να παίξω. Αλλά πως πιάνεται το ΠΡΟΠΟ ; Θέλει 100,000 δρχ και αν.
Παίζω λοιπόν ένα δεκαρικάκι και βάζω τον Πιερικό διπλό, στάνταρ τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με την Παναχαϊκή, το Κάλιαρι-Γιουβέντους X2 και βάζω και έναν όρο 2 ως 4 στα κάτω παιχνίδια (β' εθνική - Ιταλία).
Τι γίνεται ; Ο Πιερικός φυσικά διπλό (0-1 και όχι 1-2), ο Ολυμπιακός κολλάει στο 0-0 με την Παναχαϊκή εξ ου και το ΠΡΟΠΟ εκείνο πλήρωσε 10-15 εκατομμύρια, η Γιούβε τρώει 3 (Κάλιαρι - Γιουβέντους 3-0) και από το 2 ως 4 περνάει μόνο ένα σημείο (& δεν περιείχε ο όρος το Κάλιαρι - Γιούβε για να περάσει διά της τεθλασμένης).
Δεν πήρα μία λοιπόν !
Άβαταρ μέλους
Orion22

Κριμα γμτ, αλλα ακρως ενδιαφερουσα η ιστορια. :a035:
Ανεβασε και αλλα νηαρ μις(ις) η εστω επιτυχιες :smt047

:ποπκορν:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Άλλο όνειρο δεν έχω δει, που να λέει Δόξα - Πιερικός και ας μην κληρωθεί καν ή κάτι παρόμοιο.
Μία φορά είδα στον ύπνο μου ότι ήμουνα τζόκεϋ του ιπποδρόμου, αλλά βλακείες, δεν ήταν τίποτα - έτρεχα με ένα άλογο στο στίβο λέει.
Εκείνο που είχα δει ολόκληρο στον ύπνο μου ήταν το "εισβολή από το διάστημα", που ήταν και ένα από τα βραβευθέντα λογοτεχνικά έργα του πχόρουμ.gr.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μια μεγάλη πιασιά που είχα κάνει ήταν για το μουντιάλ του 82, στο διαγωνισμό των καταστημάτων Αφοί Λαμπρόπουλοι.
Προέβλεψα σωστά το ζευγάρι του τελικού αλλά και το σκορ του τελικού 3-1 υπέρ της Ιταλίας.
Αλλά το προέβλεψα πριν τον αγώνα Ιταλία - Βραζιλία (3-2) που την θεωρούσαν σφαγμένη την Ιταλία - ενώ την άλλη ομάδα τη Γερμανία βασικά την έβλεπαν να περνάει (είχε καθαρίσει αυτή τον όμιλο της).
Αυτό είναι 1000 προς 1 παίδες.
Το βραβείο ήταν ένα αυτοκίνητο.
Πάω λοιπόν μετά το μουντιάλ στο λογιστήριο του Αφοί Λαμπρόπουλοι και ρωτάω "τι έγινε ; ποιός κέρδισε το αυτοκίνητο ;".
Ανοίγει τα χαρτιά της η υπάλληλος και μου λέει "νικήτρια ήταν η ... κυρία Λοσάντα" !
Πάρτε το α(υ)γό και κουρέφτε το !
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μία άλλη αφασία που μου έχει τύχει είναι να βάλω λάθος νούμερο σε ιπποδρομιακό σκορ-4. Πήρα 6000 ευρά από το λάθος !
Και μία άλλη πρόσφατη αφασία ήταν η εξής:
Παίζω στο πρακτορείο δύο ευρώ ένα Εγγλέζικο άλογο που απέδιδε 5.00.
Κερδίζει, πάω να εισπράξω 10 μου δίνουν 100 !
Τι είχε γίνει ;
Σκέφτηκα computer bug και εξαφανίζομαι δρομέως με τα 100 - κρίση γαρ, ισοδυναμούσαν με ένα χριστουγεννιάτικο μπόνους Τσίπρα.
Παίρνω όμως τηλέφωνο έναν άλλο πράκτορα φίλο μου και του λέω "ρε συ τι έγινε ;"
Σκέφτεται αυτός λίγο, κοιτάει και τα αποτελέσματα και μου λέει "Κοίτα τι έγινε. Έπαιξες Αγγλία αλλά η πρακτόρισσα η δικιά σου είχε το τερματικό στη θέση Γαλλία και εσύ έπαιξες μία ταυτόχρονα διεξαγόμενη Γαλλική ιπποδρομία ενώ νόμιζες ότι παίζεις την Εγγλέζικη. Το άλογο σου είχε το νούμερο 6 και κέρδισε αλλά στη Γαλλία κέρδισε κι εκεί νούμερο 6, το οποίο ήταν υπερ-φάντασμα, πλήρωσε 50.00. Επί 2 ίσον 100 ευρώ".
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Το κίνο ίσως πιάνεται, αν αναπαράγει κανείς τη φόρμουλα που βγάζει τα νούμερα.
Είναι μία deterministic-pseudo random formula.
Στο Bletchley park θα την είχαν βρει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Εύχομαι κάποια στιγμή να σου κάτσει το τυχερό δελτίο. Ειτε από δική σου πρόβλεψη είτε τυχαία. Αρκεί να μην έχεις μείνει άφραγκος ως τότε.

Que Sera, Sera...
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Εγω το ειπα ξανα
Αντι 19 εβαλα 23
300000 περσυ Μαιο
Σε λοττο ηταν επαιξα 6 νουμερα μια φορα στο τοσο οχι παντα στυλ τζογος κι εθισμο. Ασε που ειναι μικρο το μερος και θα γινω γραφικη.

Αλλιως αλλάζεις καταστήματα προπο

πηρα 1200 ευρώ το 5αρι

Δεν είδα ονειρο ένστικτο ειχα. Ειχα να μιλήσω με τη πεθερά 2 βδομάδες.Πλακα κάνω :P

Μα συνεχως γκρινιαζει κι ανακατεύομαι
Για να πιάσω τζακ ποτ πρέπει να τις κρυψω τ ακουστικά 5 χρονια να μη γινετε διαλογος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”