Το σκ θα έχει μπουγιαμπες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ήθελα να φτιαξω αύριο μια σπεσιαλιτέ μου. Ριζότο με σπαράγγια και χτένια αλλά η σύζυγος δε τρώει τα σπαράγγια. Οπότε μπαρμπουνια τηγανιτά και ψητά χτένια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σήμερα είμαστε παραδοσιακοί και φτιάξαμε κλασσικό μπακαλιάρο με σκορδαλιά η οποία κατά δική μου παραγγελία είναι Τούρκος. Τρως μισή κουταλιά και βγάζεις φλόγες σαν το δράκο της Καλισι επί τρίωρο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Δεν έχω χειρότερο από τα σημερινά φαγια. Υποφέρω από τους γύρω μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
Από τα καλύτερα φαγια μου σήμερα.Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:13 Δεν έχω χειρότερο από τα σημερινά φαγια. Υποφέρω από τους γύρω μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Θα αρκεστω στον μπακαλιάρο, αν και κάτι μου λέει ότι θα τον έχουν τηγανίσει και κρίμα ο μπακαλιάρος .George_V έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:29Από τα καλύτερα φαγια μου σήμερα.Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:13 Δεν έχω χειρότερο από τα σημερινά φαγια. Υποφέρω από τους γύρω μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
Πρέπει να σου στείλω από τη σκορδαλιά-ειδική παραγγελία μου.Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:30Θα αρκεστω στον μπακαλιάρο, αν και κάτι μου λέει ότι θα τον έχουν τηγανίσει και κρίμα ο μπακαλιάρος .George_V έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:29Από τα καλύτερα φαγια μου σήμερα.Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:13 Δεν έχω χειρότερο από τα σημερινά φαγια. Υποφέρω από τους γύρω μου.
Θα είναι ευκολότερο να καταπιείς πυρηνικά πάρα αυτό. Δοκιμασα λίγο πριν το φαγητό και είναι όχι απλά Τούρκος αλλά ολόκληρο ασκέρι γενθτσαρων.
- Cecily Anne
Δεν μαρεσει η σκορδαλιά καθόλου , τσάμπα θα την στείλεις.George_V έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:32Πρέπει να σου στείλω από τη σκορδαλιά-ειδική παραγγελία μου.Cecily Anne έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:30Θα αρκεστω στον μπακαλιάρο, αν και κάτι μου λέει ότι θα τον έχουν τηγανίσει και κρίμα ο μπακαλιάρος .
Θα είναι ευκολότερο να καταπιείς πυρηνικά πάρα αυτό. Δοκιμασα λίγο πριν το φαγητό και είναι όχι απλά Τούρκος αλλά ολόκληρο ασκέρι γενθτσαρων.
-
stergiosbik
Μπακαλιάρος,σκορδαλια,τσιπούρες,λαβράκι.
Μαρουλοσαλάτα και ψητές πιπεριές.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Μαρουλοσαλάτα και ψητές πιπεριές.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Έκανα μακαρονοπιτα έκανα και 1 κουλουράκι από το ζυμαράκι το έφαγα ζεστό με βούτυρο και μελι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
η ιδια καθημερινη ρουτινα της κρεατοφαγιας στα καρβουνα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μπακαλιαρο σκορδαλια
Μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας, σκορδο και φέτα στο ταψί. Έρχεται καλοκαίρι 
Αν την βγάλουμε..
Αν την βγάλουμε..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ξεπαγώσαμε κοτόσουπα για τον μικρό, από κότα σπιτική. Έχουμε σπαράγγια λευκά, μανιτάρια, σπανάκι, και η σύζυγος φέρνει κρέας χοιρινό από γνωστή μας φάρμα. Θα δείξει τι θα κάνουμε το σαββατοκύριακο.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Μου έχει μεινει ψητό κρέας από χτες. Σκέφτομαι να κάνω καμιά καυτερή κορεατική σουπα και να το χωσω να μην πάει χαμένο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις