!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν θέλω να γιορτάζω θέλω να ουρλιάζω !

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Δεν θέλω να γιορτάζω θέλω να ουρλιάζω !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

τεν τεν έγραψε: 25 Μαρ 2021, 12:17 Ρε μαλακες 1 ( μια) ημέρα χωρίς γκρίνια δεν γίνεται;
Κλιμακτήριο περνάτε;
Ο Γεωργεύων θέλει να μας δείξει οτι "γκρινιάζουν οι αριστεροί".
Ε, πάρτε την εθνική μας καρακάξα, που σκούζει κι αυτή χειρότερα απ' τους άλλους
"Είναι διαρκώς νεώτερα άτομα, και οι εμβολιαΖμοί, και των εμβολιαΖμών, και ω εμβολιαΖμοί"
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Μια εικόνα....χίλιες λέξεις....για το πως νιώθουμε σήμερα

https://www.efsyn.gr/node/286991
Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Το χω ξαναβάλει :roll: αλλά εδώ θα δώσει το μήνυμα πως θα κάνει ξανά ξαστεριά :g030:

https://athens.indymedia.org/post/1611472/

....από μια επαναστατική οπτική γωνία, μας συμφέρει να μην ικανοποιηθούν ποτέ τα αιτήματα τους (ΣΗΜ. των κυρ Παντελήδων) και να οδηγηθούν σε απόλυτη εξαθλίωση, έτσι ώστε η μόνη επιλογή που θα τους απομείνει θα είναι η εξέγερση. :smt038

Γι' αυτό το λόγο, αν κάποιος ψηφίζει "για λόγους τακτικής", οφείλει να στηρίζει δεξιές κυβερνήσεις :g030: , οι οποίες τείνουν να εξαθλιώνουν και να εξοργίζουν περισσότερο τον κόσμο.

Σκοπός ..... είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του υπάρχοντος κόσμου μέσα από μια έκρηξη χαοτικής ανεξέλεγκτης βίας που θα καταπιεί τα πάντα (ο Δεκέμβρης επί χίλια). :g094:

Για να το πετύχουμε αυτό, κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπάχαλα και αντάρτικες επιθέσεις, έτσι ώστε να διατηρούμε αναμμένη τη φλόγα, να εκπαιδεύουμε τη νεολαία στην επαναστατική βία και να διαδίδουμε τις πρακτικές της εξέγερσης

Σε κάθε περίπτωση, σκοπός είναι, μέσω της διάδοσης του εξεγερτικού βιώματος, η αυθόρμητη συγκρότηση ενός χαοτικού στρατού ικανού να διεξάγει παγκόσμιο εμφύλιο πόλεμο :o και να καταστρέψει τα πάντα (έτσι ώστε να οικοδομήσει ένα νέο κόσμο πάνω στα αποκαϊδια του παλαιού). :blm:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

georgebi έγραψε: 25 Μαρ 2021, 11:47 Εικόνα[/url]
οι Σουλιωτισες με φερετζε
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

georgebi έγραψε: 25 Μαρ 2021, 12:39 Το χω ξαναβάλει :roll: αλλά εδώ θα δώσει το μήνυμα πως θα κάνει ξανά ξαστεριά :g030:

....από μια επαναστατική οπτική γωνία, μας συμφέρει να μην ικανοποιηθούν ποτέ τα αιτήματα τους (ΣΗΜ. των κυρ Παντελήδων) και να οδηγηθούν σε απόλυτη εξαθλίωση, έτσι ώστε η μόνη επιλογή που θα τους απομείνει θα είναι η εξέγερση. :smt038

Γι' αυτό το λόγο, αν κάποιος ψηφίζει "για λόγους τακτικής", οφείλει να στηρίζει δεξιές κυβερνήσεις :g030: , οι οποίες τείνουν να εξαθλιώνουν και να εξοργίζουν περισσότερο τον κόσμο.

Σκοπός ..... είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του υπάρχοντος κόσμου μέσα από μια έκρηξη χαοτικής ανεξέλεγκτης βίας που θα καταπιεί τα πάντα (ο Δεκέμβρης επί χίλια). :g094:

Για να το πετύχουμε αυτό, κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπάχαλα και αντάρτικες επιθέσεις, έτσι ώστε να διατηρούμε αναμμένη τη φλόγα, να εκπαιδεύουμε τη νεολαία στην επαναστατική βία και να διαδίδουμε τις πρακτικές της εξέγερσης

Σε κάθε περίπτωση, σκοπός είναι, μέσω της διάδοσης του εξεγερτικού βιώματος, η αυθόρμητη συγκρότηση ενός χαοτικού στρατού ικανού να διεξάγει παγκόσμιο εμφύλιο πόλεμο :o και να καταστρέψει τα πάντα (έτσι ώστε να οικοδομήσει ένα νέο κόσμο πάνω στα αποκαϊδια του παλαιού). :blm:
Ναι , αλλά και εμείς ξέρουμε πως δουλεύει το θέμα..

Για αυτό υποστηρίζουμε από την μεριά μας όλη την αριστερή ατζέντα ώστε να έρθει το τέλος μια ώρα αρχυτερα και να ξαναρχισουμε .

Δικαίωμα υιοθεσίας σε πουστηδες, τραβελια, νάνους, τρομοκράτες, κτηνοβατες και παιδεραστές.

Ανοιχτά σύνορα, να έρθουν εδώ σαράντα εκατομμύρια φτωχοί.

Απλά πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει τις οικογένειές μας. Μετά στάχτη ολα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ανοιχτά σύνορα, να έρθουν εδώ σαράντα εκατομμύρια φτωχοί.
Antigoni Liberaki likes this.
:c020:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

georgebi έγραψε: 25 Μαρ 2021, 11:40
Εικόνα
Τα προβλήματα που γράφει η κιουρία υπήρχαν και όταν αυτό που δονούσε όλη την Ελλάδα ήταν η ζωή και αξιοπρέπεια του Μέγιστου των Ελλήνων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ζαιαυγίτες μπι λάικ

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
georgebi

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη κάνουμε τη δική μας παρέλαση :g030:

και κανείς δεν μας σταματά....... :roll:

https://twitter.com/laf_portal/status/1 ... 45196?s=20

https://twitter.com/alerta_gr/status/13 ... 38913?s=20

memberlist.php?mode=viewprofile&u=195 δικό σου
Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

Kauldron έγραψε: 25 Μαρ 2021, 12:20
τεν τεν έγραψε: 25 Μαρ 2021, 12:17 Ρε μαλακες 1 ( μια) ημέρα χωρίς γκρίνια δεν γίνεται;
Κλιμακτήριο περνάτε;
Ο Γεωργεύων θέλει να μας δείξει οτι "γκρινιάζουν οι αριστεροί".
Ε, πάρτε την εθνική μας καρακάξα, που σκούζει κι αυτή χειρότερα απ' τους άλλους
"Είναι διαρκώς νεώτερα άτομα, και οι εμβολιαΖμοί, και των εμβολιαΖμών, και ω εμβολιαΖμοί"
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

georgebi έγραψε: 25 Μαρ 2021, 13:50 Σήμερα στη Θεσσαλονίκη κάνουμε τη δική μας παρέλαση :g030:

και κανείς δεν μας σταματά....... :roll:

memberlist.php?mode=viewprofile&u=195 δικό σου
[img]https://i.postimg.cc/25zGDW64/BOYC ... .jpg[/img]
Tα βλέπω και ανεβάζω.
Βρέθηκαν οι θεατές της παρέλασης του Κούλη:
Εικόνα

Εικόνα

Στους Έλληνες κολλάει στους αμάσκωτους Πάκηδες δεν κολλάει. Μια χαρά.

Και εδώ, το άλλο το νούμερο που βάλαμε για ΠτΔ:

Εικόνα

Σταυροπόδι ρε κάγκουρες? Πού την βρήκε ο Μητσωτός?

Πάλι καλά που δεν έβαλε και την αρβύλα του άστεγου πάλι.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

μην πειράζετε τον κόλντρον, δεν είναι σωστό.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

georgebi έγραψε: 25 Μαρ 2021, 12:39 Το χω ξαναβάλει :roll: αλλά εδώ θα δώσει το μήνυμα πως θα κάνει ξανά ξαστεριά :g030:

Μια χαρά,συμφωνώ σε όλα.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Εννοια σας και εχουσιν γνωσιν οι φυλακες…

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

georgebi έγραψε: 25 Μαρ 2021, 11:40 Εδώ γράφουμε όλοι εμείς οι πηγμένοι Συριζαίοι..... :c040:

http://artinews.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-% ... CF%89.html
Εικόνα

Εικόνα

Ουρλιάζει για τα τομάρια που βγαίνουν κάθε μέρα για πορεία και έχουν αυξήσει τα κρούσματα σε όλη την Ελλάδα; :p2:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”