μαλακίες
δεν γίνεται έτσι δουλειά, πολύ γυφτιά το "γειά σου γειτόνισα"
μαλακίες
εγώ το έχω κάνει 4-5 φορές, όχι τόσο για να της μιλάω, αλλά έχει η άτιμη μία σκάλα που πάει στην ταράτσα της με λουλούδια κλπ, μου αρέσει να περνάω με φόρα από κάτω, μερικές φορές βρίσκω
Δεν έχω πετάξει ποτέ σημείωμα.
Πάνας έγραψε: 02 Αύγ 2018, 18:51 Ντριν ντριν... (χτυπάει το τηλέφωνο της γειτόνισσας)
- Εμπρός
- Έλα κούλα η Μαρία είμαι
- Αχ αγάπη μου τι κάνεις πόσο καιρό έχω να σε ακούσω;
- Μπλα μπλα μπλα
- Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
- ΜπλαΜπλα μπλα μπλα Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα Μπλα μπλα μπλα Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
Μπλα μπλα μπλα Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
Μπλα μπλα μπλα Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
- Μπλα μπλα μπλα Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
Μετά από μισή ώρα...
- Μπλα μπλα μπλα Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, ρε συ είναι και ένας τύπος στο απέναντι μπαλκόνι που όταν βγαίνω βγαίνει και αυτός... νομίζω πως κάτι τον παίζει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αλλη μια φορα να βαλεις τη μανα σου στη συζητηση, τον παιρνω τηλ και του λεω να φυλαγεται, θα μπλεξει.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Αύγ 2018, 18:06 βλέπω το αμάξι του πάντως....
θα ρωτήσω την μάνα μου τι παίζει με δαύτον!
καλά αλλά μην πάρεις εκείνον, πάρε την μάνα του για να μην χάνουμε χρόνο.Ασέβαστος έγραψε: 02 Αύγ 2018, 18:59αλλη μια φορα να βαλεις τη μανα σου στη συζητηση, τον παιρνω τηλ και του λεω να φυλαγεται, θα μπλεξει.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Αύγ 2018, 18:06 βλέπω το αμάξι του πάντως....
θα ρωτήσω την μάνα μου τι παίζει με δαύτον!![]()