!!! DEVELOPMENT MODE !!!
''Οι πρόγονοι μας θυσιάστηκαν για το δικαίωμα μας να καίμε την σημαία''
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ''Οι πρόγονοι μας θυσιάστηκαν για το δικαίωμα μας να καίμε την σημαία''
Η σημαία είναι το σύμβολο του έθνους.Οι αξίες που εκφράζουν την πλειοψηφία του πληθυσμού καθώς και την ουσία του έθνους θα πρέπει να προστατεύονται.Η ελευθερία του λόγου έχει και όρια διότι δίχως όρια γίνεσαι κοινωνία-ζούγκλα.Αν κάποιος δεν αποδέχεται τις αξίες μιας κοινωνίας που ζει μπορεί να αποχωρήσει για μια άλλη χώρα στην οποία θα αισθάνεται άνετα με τις αξίες της,γι αυτό και υπάρχουν τόσες χώρες και υπάρχει και η μετανάστευση για να μπορεί να διαλέγει ο καθένας το περιβάλλον που θέλει να ζήσει.Όσο όμως ζει στην Ελλάδα θα πρέπει να δείχνει σεβασμό στα σύμβολα του ελληνισμού ακόμα κι αν δεν τα ασπάζεται προσωπικά.Όσο για τους....αγωνιστές του του 21 που επικαλείται ο αρθρογράφος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αν τολμούσε να κάψει την σημαία μπροστά τους μάλλον θα κατέληγε με την φράση ''φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους'' που εφάρμοσε ο Κολοκοτρώνης και μπόρεσε να κρατήσει όρθια την επανάσταση στην πιο δύσκολη φάση της.
Μπασταρδαρία και τίποτ' αλλο.Animal έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:31Και μετά ακούω κάποιους της πατριωτικής δεξιάς να λένε πως την ΝΔ την χάλασε ο Μητσοτάκης.Χαλασμένο ήταν απο πριν αυτό το κόμμα.Απλά με τον Μητσοτάκη βγαίνουν κι άλλα στο φως.Η ΝΔ(πολλά στελέχη της) αποδικνύεται συριζότερη του ΣΥΡΙΖΑ.
Πατριωτική Δεξιά δεν υπάρχει, Κυρπαντελήδες είναι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Στην ουσία, ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:26 όποτε σύμφωνα με το άρθρο είναι θεμιτό κάποιος να κάψει τη σημαία του pride, ή το κοράνι δημοσίως και δεν πρόκειται να του ασκηθεί δίωξη για υποκίνηση σε βία ή πράξη/ρητορική μίσους
απλά ασκεί το δικαίωμά του στην έκφραση
μάλιστα
Υ.Γ προσωπικά τέτοιου είδους καψίματα είναι μακρυά από την αισθητική μου. Χωρίς να το θεωρώ κάτι τραγικό, κάθε φορά που βλέπω μια τέτοια κίνηση λέω <<κοίτα έναν μαλακά>>. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον είναι κατάλοιπα της καταπίεσης που λένε ορισμένοι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφωνώ, είναι καραμπαμπικές πρακτικές αυτά και διαφωνώ πλήρωςGewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:55Στην ουσία, ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:26 όποτε σύμφωνα με το άρθρο είναι θεμιτό κάποιος να κάψει τη σημαία του pride, ή το κοράνι δημοσίως και δεν πρόκειται να του ασκηθεί δίωξη για υποκίνηση σε βία ή πράξη/ρητορική μίσους
μάλιστα
Υ.Γ προσωπικά τέτοιου είδους καψίματα είναι μακρυά από την αισθητική μου. Χωρίς να το θεωρώ κάτι τραγικό, κάθε φορά που βλέπω μια τέτοια κίνηση λέω <<κοίτα έναν μαλακά>>. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον είναι κατάλοιπα της καταπίεσης που λένε ορισμένοι![]()
μου τη δίνει που θεωρούν ότι θα πρέπει να επιτρέπεται να πράττονται τέτοιες καφρίλες στα πλαίσια της "ελευθερίας του λόγου"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το κάψιμο της σημαίας ΔΕΝ είναι ελευθερία έκφρασης αλλα ύψιστη προσβολή και αχαριστία προς την χώρα που σε ταίζει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Μαρ 2021, 13:05συμφωνώ, είναι καραμπαμπικές πρακτικές αυτά και διαφωνώ πλήρωςGewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:55Στην ουσία, ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:26 όποτε σύμφωνα με το άρθρο είναι θεμιτό κάποιος να κάψει τη σημαία του pride, ή το κοράνι δημοσίως και δεν πρόκειται να του ασκηθεί δίωξη για υποκίνηση σε βία ή πράξη/ρητορική μίσους
μάλιστα
Υ.Γ προσωπικά τέτοιου είδους καψίματα είναι μακρυά από την αισθητική μου. Χωρίς να το θεωρώ κάτι τραγικό, κάθε φορά που βλέπω μια τέτοια κίνηση λέω <<κοίτα έναν μαλακά>>. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον είναι κατάλοιπα της καταπίεσης που λένε ορισμένοι![]()
μου τη δίνει που θεωρούν ότι θα πρέπει να επιτρέπεται να πράττονται τέτοιες καφρίλες στα πλαίσια της "ελευθερίας του λόγου"
πρεπει να ειναι το 10ο νημα πηξιματος ανθΕλληνικου παραληρηματος ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δε βρίσκω το λόγο η σημαία να γίνεται είτε τσίρκο στα χέρια του καθενός (πατριώτη ή αντιεξουσιαστή) είτε στάχτη.
Σημαία πρέπει να σηκώνει μόνο η Πολιτεία ή όποιος ορίζεται από την Πολιτεία να εκτελέσει την αυτή υπηρεσία.
Σημαία πρέπει να σηκώνει μόνο η Πολιτεία ή όποιος ορίζεται από την Πολιτεία να εκτελέσει την αυτή υπηρεσία.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Animal έγραψε: 25 Μαρ 2021, 14:02Το κάψιμο της σημαίας ΔΕΝ είναι ελευθερία έκφρασης αλλα ύψιστη προσβολή και αχαριστία προς την χώρα που σε ταίζει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Μαρ 2021, 13:05συμφωνώ, είναι καραμπαμπικές πρακτικές αυτά και διαφωνώ πλήρωςGewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:55
Στην ουσία, ναι.
Αυτά είναι λίγο απλοϊκά. Καμιά χώρα δεν σε ταιζει. Πιθανότερο είναι να ταιζεις εσύ την χώρα.
Είπαμε καφριλα, χωρίς καμία σημασία αυτή η κίνηση και απευθύνεται μόνο σε χρήσιμους ηλίθιους. Μέχρι εκεί.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Είναι απλή λογική αυτό που περιγράφεις.Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:55Στην ουσία, ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:26 όποτε σύμφωνα με το άρθρο είναι θεμιτό κάποιος να κάψει τη σημαία του pride, ή το κοράνι δημοσίως και δεν πρόκειται να του ασκηθεί δίωξη για υποκίνηση σε βία ή πράξη/ρητορική μίσους
μάλιστα
Καίγοντας ή καταστρέφοντας την υλική υπόσταση ενός συμβόλου, απλώς τονίζεις και δεν εκμηδενίζεις την αξία του.
Οπότε, οι συγκεκριμένες πράξεις είναι περισσότερο έκφραση αδυναμίας/στείρας εκδικητικότητας και τίποτα περισσότερο. Είναι απολύτως ευτελής ενέργεια.
Ισχύει για φιλικά και εχθρικά σύμβολα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και η τρισεκατομμυριοστή καραμέλα του ανθελληνισμού. Το θησαυρίσατε το εργοστάσιο καραμέλας.nostromos έγραψε: 25 Μαρ 2021, 14:13 πρεπει να ειναι το 10ο νημα πηξιματος ανθΕλληνικου παραληρηματος ...
Πες τους ρε φίλε Πανουργιά, (ορέ) έχω στον πούτσο μου βιολιά,
έχω και τουμπερλέκια κι όπως γουστάρω τα βαρώ και σπάω τα ζεμπερέκια.
Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω και αν αργήσω δώσ' τους κι αυτό,
είναι τ' αρχίδια μου τα δυο.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Η χώρα και το έθνος είναι ο τόπος στους οποίους κερδίζεις το ψωμί σου.Αν δεν δείχνεις έναν ελάγχιστο σεβασμό γι αυτή και τα σύμβολα της δεν έχεις δουλειά σε αυτήν.Gewponos90 έγραψε: 25 Μαρ 2021, 14:16Animal έγραψε: 25 Μαρ 2021, 14:02Το κάψιμο της σημαίας ΔΕΝ είναι ελευθερία έκφρασης αλλα ύψιστη προσβολή και αχαριστία προς την χώρα που σε ταίζει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Μαρ 2021, 13:05
συμφωνώ, είναι καραμπαμπικές πρακτικές αυτά και διαφωνώ πλήρως
Αυτά είναι λίγο απλοϊκά. Καμιά χώρα δεν σε ταιζει. Πιθανότερο είναι να ταιζεις εσύ την χώρα.
Είπαμε καφριλα, χωρίς καμία σημασία αυτή η κίνηση και απευθύνεται μόνο σε χρήσιμους ηλίθιους. Μέχρι εκεί.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ!panos291 έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:44 Εξαιρετικο επιχειρημα. Ενα μικρο σφαλμα βεβαια είναι οτι αν εκαιγε την σημαια μπροστα στους προγονους του, αυτοι θα τον τουφεκιζαν.
Αν τους ξέφευγε και δεν προλάβαιναν να τον τουφεκίσουν, θα του έκαναν κανονικό μνημόσυνο με τελετή και κόλλυβα, όπως έκαναν στα παιδιά που άρπαζαν οι Γαλοπούλιοι, για να δείξουν πως πλέον για αυτούς είναι πεθαμένα! Ο ορισμός της αποκλήρωσης!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 2 Απαντήσεις