Τότε μη μας κάνει καμία εντύπωση γιατί ξεπεράσαμε τα 3500 κρούσματα εν μέσω καραντίνας και γιατί θα καταρρεύσει το σύστημα υγείας εφόσον συνεχίσουμε έτσι. Την καραντίνα την τήρησαν ελάχιστοι.Σενέκας έγραψε: 24 Μαρ 2021, 11:41ποια ζοούλα, τρελάθηκες; Κανονικά δουλεύουν. Ξέρω καφενιατζή που δουλεύει κανονικά. Εχει δεχτεί επίσκεψη 3-4 φορές και πάντα οι αστυνομικοί του κάνουν "παρατήρηση". Είναι γνωστοί του. Επίσης ξέρω περίπτωση συνεργιατζή που είχε παρέα στο μαγαζί σε πίτσα και μπύρες, με το αστυνομικό τμήμα να είναι ακριβώς δίπλα. Κάλεσε και τα όργανα να φάνε πιτσούλα. Και βέβαια για τους ασθενείς δεν υπάρχει καμιά καραντίνα. Υπάρχουν θετικοί που κυκλοφορούν με βήχα στα καφενεία που λειτουργούν παράνομα, και το ξέρουν όλοι ότι είναι θετικοί. Απλά λένε μεταξύ τους "μακριά απ τον τάδε γιατί έχει κορονοϊο"Gherschaagk έγραψε: 24 Μαρ 2021, 11:03 Μην έχετε αυταπάτες για το τι γίνεται στην επαρχία.
Μου έχουν πει για χωριό όπου τα καφενεία, παλιότερα 2 και πλέον 3, δουλεύουν στη ζούλα. Με βαριές κουρτίνες στα παράθυρα, κεριά για φωτισμό, χωρίς μουσική και φωνασκίες, χωρίς μάσκες, γιατί σιγά μην κολλήσουν, αφού δεν πάνε πουθενά, μεταξύ τους είναι συνέχεια.
Πλέον είναι στα 7 κρούσματα και ανεβαίνουν. Φτεροκοπάνε καρδούλες αυτές τις μέρες. Χτυποκάρδια στο καφενείο.
Όσο για τις μάσκες, ισχύει, σε κάποιες περιοχές δεν τις ξέρουν και δεν τις έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ. Και να θέλουν να αγοράσουν, δεν θα βρουν.