!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Έχει καταργηθεί το πταίσμα κύριε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς"
-
Γιάννης
"Έχει καταργηθεί το πταίσμα κύριε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς"
Αυτή ήταν η απάντηση που μου έδωσε η τοπική Αστυνομία όταν πήγα να τους ρωτήσω τι κάνω με τον μαλάκα που με τράκαρε και απλά γκάζωσε και έφυγε.
Ξέρω ποιος είναι, αλλά μου είπαν να τα βρώ με την ασφάλεια, αυτοί δεν έχουν καμμία δουλειά.
Τι διάλο δηλαδή, έρχεται ο άλλος γκαζώνοντας με 80 σε κατοικημένη περιοχή (όριο: 20), στη μέση του δρόμου αντί να μείνει στη λουρίδα του, σου μαζεύει τον καθρέφτη και όλα ζάχαρη; Άμα είναι δηλαδή, αφού ξέρω ποιος είναι, να πάω κι εγώ με ένα λοστό να του κατεβάσω τον δικό του καθρέφτη και η αστυνομία δεν με ακουμπάει, σωστά;
Εντάξει, Ελλάδα είναι, πάντοτε κωλοχανείο ήμασταν, αλλά πότε επιδεινώθηκε έτσι; Στο νόμο Παρασκευόπουλου οφείλεται και αυτό, ή σε κανένα άλλο επεισόδιο που έχασα πρόσφατα;
Ξέρω ποιος είναι, αλλά μου είπαν να τα βρώ με την ασφάλεια, αυτοί δεν έχουν καμμία δουλειά.
Τι διάλο δηλαδή, έρχεται ο άλλος γκαζώνοντας με 80 σε κατοικημένη περιοχή (όριο: 20), στη μέση του δρόμου αντί να μείνει στη λουρίδα του, σου μαζεύει τον καθρέφτη και όλα ζάχαρη; Άμα είναι δηλαδή, αφού ξέρω ποιος είναι, να πάω κι εγώ με ένα λοστό να του κατεβάσω τον δικό του καθρέφτη και η αστυνομία δεν με ακουμπάει, σωστά;
Εντάξει, Ελλάδα είναι, πάντοτε κωλοχανείο ήμασταν, αλλά πότε επιδεινώθηκε έτσι; Στο νόμο Παρασκευόπουλου οφείλεται και αυτό, ή σε κανένα άλλο επεισόδιο που έχασα πρόσφατα;
Re: "Έχει καταργηθεί το πταίσμα κύριε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς"
Φασίστα!!!
Έχουμε δημοκρατία ρε!!!
.
Έχουμε δημοκρατία ρε!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νέος Π. Κ.
Κατάργησε καμία 100στη πταίσματα
Κατάργησε καμία 100στη πταίσματα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Βαψε τα μουτρα σου μαυρα να φαινεσαι σα γυφτος και παρε και κανα κουτσο σκυλακι μαζι σου. Μετα θα πας στην αστυνομια να τον καταγγειλεις και θα δεις αποτελεσμα.Γιάννης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 13:02 Αυτή ήταν η απάντηση που μου έδωσε η τοπική Αστυνομία όταν πήγα να τους ρωτήσω τι κάνω με τον μαλάκα που με τράκαρε και απλά γκάζωσε και έφυγε.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άρθρο 290Α του νέου Ποινικού Κώδικα:Γιάννης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 13:02 Αυτή ήταν η απάντηση που μου έδωσε η τοπική Αστυνομία όταν πήγα να τους ρωτήσω τι κάνω με τον μαλάκα που με τράκαρε και απλά γκάζωσε και έφυγε.
1. Όποιος κατά τη συγκοινωνία στους δρόμους ή στις πλατείες:α) οδηγεί όχημα μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών ή λόγω σωματικής ή πνευματικής εξάντλησης, ή β) οδηγεί όχημα σε εθνικές ή περιφερειακές οδούς αντίστροφα στο ρεύμα της εκάστοτε κατεύθυνσης ή σε πεζοδρόμους, πεζοδρόμια ή πλατείες, ή οδηγεί όχημα που είναι τεχνικά ανασφαλές ή με ανασφαλή τρόπο φορτωμένο ή προβαίνει κατά την οδήγηση σε επικίνδυνους ελιγμούς ή μετέχει σε αυτοσχέδιους αγώνες, τιμωρείται, αν δεν προβλέπονται βαρύτερες κυρώσεις σε άλλες διατάξεις:
αα) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα
που σημαίνει είναι πλημμέλλημα, αλλά θα πρέπει να κάνεις μήνυση.
-
Γιάννης
Καλά, δεν αξίζει να αρχίσω πόλεμο απέναντι σε συχωριανό, ο οποίος είναι και πιστοποιημένο μουνόπανο με τη βούλα (μικρές κοινωνίες, αθάνατη ελληνική επαρχία). Πλήρωσα το διακοσάρι για την επισκευή, αυτό που του αξίζει θα του το σερβίρω πολύ κρύο, όταν έρθει η ώρα, και δεν θα το ξέρει καν ότι είμαι εγώ. Αν προλάβω φυσικά, γιατί του έχει πολλά μαζεμένα όλο το χωριό.foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2021, 14:59Άρθρο 290Α του νέου Ποινικού Κώδικα:Γιάννης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 13:02 Αυτή ήταν η απάντηση που μου έδωσε η τοπική Αστυνομία όταν πήγα να τους ρωτήσω τι κάνω με τον μαλάκα που με τράκαρε και απλά γκάζωσε και έφυγε.
1. Όποιος κατά τη συγκοινωνία στους δρόμους ή στις πλατείες:α) οδηγεί όχημα μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών ή λόγω σωματικής ή πνευματικής εξάντλησης, ή β) οδηγεί όχημα σε εθνικές ή περιφερειακές οδούς αντίστροφα στο ρεύμα της εκάστοτε κατεύθυνσης ή σε πεζοδρόμους, πεζοδρόμια ή πλατείες, ή οδηγεί όχημα που είναι τεχνικά ανασφαλές ή με ανασφαλή τρόπο φορτωμένο ή προβαίνει κατά την οδήγηση σε επικίνδυνους ελιγμούς ή μετέχει σε αυτοσχέδιους αγώνες, τιμωρείται, αν δεν προβλέπονται βαρύτερες κυρώσεις σε άλλες διατάξεις:
αα) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα
που σημαίνει είναι πλημμέλλημα, αλλά θα πρέπει να κάνεις μήνυση.
Θέλετε να παρανομήσετε παλιοφασίστες ε;Γιάννης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 15:13 Καλά, δεν αξίζει να αρχίσω πόλεμο απέναντι σε συχωριανό, ο οποίος είναι και πιστοποιημένο μουνόπανο με τη βούλα (μικρές κοινωνίες, αθάνατη ελληνική επαρχία). Πλήρωσα το διακοσάρι για την επισκευή, αυτό που του αξίζει θα του το σερβίρω πολύ κρύο, όταν έρθει η ώρα, και δεν θα το ξέρει καν ότι είμαι εγώ. Αν προλάβω φυσικά, γιατί του έχει πολλά μαζεμένα όλο το χωριό.
Και μάλιστα φτιάχνοντας και εγκληματική οργάνωση εναντίων ενός ανθρώπου με ειδικά προβλήματα!!!
.
-
Γιάννης
Ποιος σου είπε ότι θέλω να παρανομήσω βρε όρθιε πατσά; καταλαβαίνεις τι διαβάζεις;OANNHSEA έγραψε: 23 Μαρ 2021, 18:16Θέλετε να παρανομήσετε παλιοφασίστες ε;Γιάννης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 15:13 Καλά, δεν αξίζει να αρχίσω πόλεμο απέναντι σε συχωριανό, ο οποίος είναι και πιστοποιημένο μουνόπανο με τη βούλα (μικρές κοινωνίες, αθάνατη ελληνική επαρχία). Πλήρωσα το διακοσάρι για την επισκευή, αυτό που του αξίζει θα του το σερβίρω πολύ κρύο, όταν έρθει η ώρα, και δεν θα το ξέρει καν ότι είμαι εγώ. Αν προλάβω φυσικά, γιατί του έχει πολλά μαζεμένα όλο το χωριό.
Και μάλιστα φτιάχνοντας και εγκληματική οργάνωση εναντίων ενός ανθρώπου με ειδικά προβλήματα!!!
.
Πέρισυ εκει που Ημουν στη λωρίδα μου κανονικά πέρασε ένα παπι με τα όλα και χωρίς κράνος μου μάζεψε τον καθρέπτη και φυσικά έφαγε τούμπες. Επειδή δε φόραγε κράνος το κεφάλι του έγινε σα σκατα.
Αφού μετά από 2 3 μέρες τη γλίτωσε ο άνθρωπος κάνω τα χαρτιά με την ασφάλεια για να αποζημιωθώ. Μετά από 15 περίπου μέρες με παίρνει ο δικηγόρος του ότι αν δεν αποσύρω τη δήλωση ότι φταίει θα μου κάνουν κόντρα μήνυση ότι πηγα να ανοίξω την πόρτα εν κινήσει και ότι έτσι θα πληρώσω τον καθρέπτη διπλό και τριδιπλο. Στεγνός εκβιασμός. Μιλάω με τον αστυνομικό που είχε καταγράψει το συμβάν και μου είπε πως από τη στιγμή που νοσηλεύτηκε ο εν λόγω το πιθανότερο είναι πως παρόλο που έχω δίκιο θα πληρώσω και από πάνω.
Ήμουν σε δίλημμα να τον αφήσω να πάει να γαμηθει ή να του γαμησω τη ζωή με τις μηνύσεις μέχρι να τον στεγνώσω ακόμη και αν πληρώσω ένα ακόμη αμάξι σε δικηγορους. Ας όψεται που από τοτε που έκανα τον γιο έχω γίνει πολύ πράος.
Αφού μετά από 2 3 μέρες τη γλίτωσε ο άνθρωπος κάνω τα χαρτιά με την ασφάλεια για να αποζημιωθώ. Μετά από 15 περίπου μέρες με παίρνει ο δικηγόρος του ότι αν δεν αποσύρω τη δήλωση ότι φταίει θα μου κάνουν κόντρα μήνυση ότι πηγα να ανοίξω την πόρτα εν κινήσει και ότι έτσι θα πληρώσω τον καθρέπτη διπλό και τριδιπλο. Στεγνός εκβιασμός. Μιλάω με τον αστυνομικό που είχε καταγράψει το συμβάν και μου είπε πως από τη στιγμή που νοσηλεύτηκε ο εν λόγω το πιθανότερο είναι πως παρόλο που έχω δίκιο θα πληρώσω και από πάνω.
Ήμουν σε δίλημμα να τον αφήσω να πάει να γαμηθει ή να του γαμησω τη ζωή με τις μηνύσεις μέχρι να τον στεγνώσω ακόμη και αν πληρώσω ένα ακόμη αμάξι σε δικηγορους. Ας όψεται που από τοτε που έκανα τον γιο έχω γίνει πολύ πράος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Συμφωνώ με τη στρατηγική σου, αν κάνεις κάτι τώρα, στην καλύτερη θα σου κάψει το σπίτι. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα στην επαρχία. Βάρα του την, όταν έρθει η σωστή στιγμή, χωρίς να ξέρει από πού του'ρθε και άσε τους αστούς να περιμένουν ότι οι παράνομοι διώκονται με νομικές τυπικές διαδικασίες.Γιάννης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 15:13
Καλά, δεν αξίζει να αρχίσω πόλεμο απέναντι σε συχωριανό, ο οποίος είναι και πιστοποιημένο μουνόπανο με τη βούλα (μικρές κοινωνίες, αθάνατη ελληνική επαρχία). Πλήρωσα το διακοσάρι για την επισκευή, αυτό που του αξίζει θα του το σερβίρω πολύ κρύο, όταν έρθει η ώρα, και δεν θα το ξέρει καν ότι είμαι εγώ. Αν προλάβω φυσικά, γιατί του έχει πολλά μαζεμένα όλο το χωριό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Κάποια στιγμή πριν μία δεκαετία ένα παπί με ένα ζεύγος παιδοβούβαλων παραλίγο να σκάσουν πάνω μου. Επειδή πρόλαβα να πατήσω φρένο έγκαιρα δεν έπαθα ζημιά, αυτοί έπεσαν και γάμησαν το μηχανάκι από την πτώση. 300 κιλά σε παπί να πέφτει, του γάμησαν τον αδόξαστο. Αρχίζουν λοιπόν ένα ατέλειωτο βρισίδι, βγήκαν και κάτι περαστικοί βρίζαν όλοι, οπότε αφού ξεπέρασα το εγκεφαλικό που κόντεψα να πάθω, βγήκα εκτός και ξεκινάω:Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:07 Πέρισυ εκει που Ημουν στη λωρίδα μου κανονικά πέρασε ένα παπι με τα όλα και χωρίς κράνος μου μάζεψε τον καθρέπτη και φυσικά έφαγε τούμπες. Επειδή δε φόραγε κράνος το κεφάλι του έγινε σα σκατα.
-Δεν έχει νόημα να βρίζετε, θα καλέσουμε την αστυνομία να καταγράψουμε το περιστατικό, να σας αποζημιώσει η ασφάλειά μου. Με το που λέω θα καλέσουμε την αστυνομία άλλαξαν διακόσια χρώματα και άρχισαν τα όχι και δε χρειάζεται κλπ. Λέω δεν υπάρχει περίπτωση, θα καλέσουμε την αστυνομία και μετά θα μπείτε στο αμάξι και θα σας πάω στο νοσοκομείο για παν ενδεχόμενο. Ξανάρχισαν τα όχι δεν υπάρχει λόγος κλπ. Λέω στους τύπους που βγήκαν "δώστε ονοματεπώνυμα και τηλέφωνα για μαρτυρία ότι δεν ήθελαν να καταγράψουμε το περιστατικό κλπ." τα πήρα και έφυγα. Προφανώς ήταν ανασφάλιστα τα παιδοβούβαλα και νόμιζαν ότι με το να με βρίζουν, θα τους σκάσω λεφτά, για το σαράβαλο. Το πήραν κι έφυγαν με τα πόδια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για εξήγησε μου τώρα σε τι διαφέρει αυτό που γράφεις από τον φασισμό;;;Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:11 Βάρα του την, όταν έρθει η σωστή στιγμή, χωρίς να ξέρει από πού του'ρθε και άσε τους αστούς να περιμένουν ότι οι παράνομοι διώκονται με νομικές τυπικές διαδικασίες.
.
- Cecily Anne
Ότι δεν κάνεις κάτι παράνομα, αλλά μόλις βρεθεί στην ανάγκη σου, τον γαμάς με όλα τα νόμιμα μέσα. Όλα εδώ πληρώνονται. Ωραία η καραμέλα του φασισμού, αλλά δεν ξέρω καν που κολλάει και την αναμασάς.OANNHSEA έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:20Για εξήγησε μου τώρα σε τι διαφέρει αυτό που γράφεις από τον φασισμό;;;Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:11 Βάρα του την, όταν έρθει η σωστή στιγμή, χωρίς να ξέρει από πού του'ρθε και άσε τους αστούς να περιμένουν ότι οι παράνομοι διώκονται με νομικές τυπικές διαδικασίες.
.
Ας σου δώσω παράδειγμα, για να μην υστεριάζεις:
Ας υποθέσουμε ότι είσαι σε μικρή κοινωνία και υπάρχει ένα κατάστημα ρούχων. Πας και ψωνίζεις μία μπλούζα 100 ευρώ. Παίρνεις χαμπάρι ότι τα μαγαζιά κανονικά την πουλάνε 20 και σου έβαλε φέσι 80.
Την επόμενη χρονιά η ιδιοκτήτρια σου σκάει μύτη στο γραφείο για δουλειά. Εκεί που θα της έπαιρνες 100 ευρώ, τώρα θα της πάρεις 200. Αν δεν της αρέσεις, την επόμενη φορά να πάει σε άλλον, όπως κι εσύ πλέον ψωνίζεις ον-λάιν.
Τώρα γιατί προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο επειδή κατάλαβες τι έγραψες;;;Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:21Ότι δεν κάνεις κάτι παράνομα, αλλά μόλις βρεθεί στην ανάγκη σου, τον γαμάς με όλα τα νόμιμα μέσα. Όλα εδώ πληρώνονται. Ωραία η καραμέλα του φασισμού, αλλά δεν ξέρω καν που κολλάει και την αναμασάς.OANNHSEA έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:20Για εξήγησε μου τώρα σε τι διαφέρει αυτό που γράφεις από τον φασισμό;;;Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:11 Βάρα του την, όταν έρθει η σωστή στιγμή, χωρίς να ξέρει από πού του'ρθε και άσε τους αστούς να περιμένουν ότι οι παράνομοι διώκονται με νομικές τυπικές διαδικασίες.
.
Ο κάθε ένας που διαβάζει το πόστ σου καταλήγει στο: "και άσε τους αστούς να περιμένουν ότι οι παράνομοι διώκονται με νομικές τυπικές διαδικασίες".
Με λίγα λόγια στο πρώτο πόστ "χέσε τη δικαιοσύνη" - στο δεύτερο πόστ γιατί φοβηθήκαμε " τον γαμάς με όλα τα νόμιμα μέσα¨"...
Ωραίοι είσαστε ρε!!!
Από έξω άνεση και από μέσα χέσε μέσα!!!
.
- Cecily Anne
Επειδή φαντάστηκα ότι δε θα καταλάβαινες χριστό, έβαλα παράδειγμα.OANNHSEA έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:28Τώρα γιατί προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο επειδή κατάλαβες τι έγραψες;;;Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:21Ότι δεν κάνεις κάτι παράνομα, αλλά μόλις βρεθεί στην ανάγκη σου, τον γαμάς με όλα τα νόμιμα μέσα. Όλα εδώ πληρώνονται. Ωραία η καραμέλα του φασισμού, αλλά δεν ξέρω καν που κολλάει και την αναμασάς.OANNHSEA έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:20
Για εξήγησε μου τώρα σε τι διαφέρει αυτό που γράφεις από τον φασισμό;;;
.
Ο κάθε ένας που διαβάζει το πόστ σου καταλήγει στο: "και άσε τους αστούς να περιμένουν ότι οι παράνομοι διώκονται με νομικές τυπικές διαδικασίες".
Με λίγα λόγια στο πρώτο πόστ "χέσε τη δικαιοσύνη" - στο δεύτερο πόστ γιατί φοβηθήκαμε " τον γαμάς με όλα τα νόμιμα μέσα¨"...
Ωραίοι είσαστε ρε!!!
Από έξω άνεση και από μέσα χέσε μέσα!!!
.
ΥΓ. Φυσικά και είμαστε ωραίοι. Νησιώτες γαρ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση