Νταξει η διαφορα μεταξυ κερδοσκοπιας και επενδυσης ειναι πολυ λεπτη, ας το πουμε βραχυπροθεσμη επενδυσηDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 13:53
Εγώ πάντως δε λέω κανέναν κακό κερδοσκόπο, ίσα-ίσα απείρως καλύτερα από ηθικής απόψεως να κερδοσκοπεί κάποιος με crypto παρά με σπίτια.
Ούτε νομίζω ότι θέλετε να μας τα φάτε. Σέβομαι ότι είναι assets. Αυτό που αμφισβητώ είναι οι true believers που νομίζουν ότι η τάδε τεχνολογία έχει προοπτική, αυτό σημαίνει ότι και το κρυπτονόμισμα έχει προοπτική.
Καποια εχουν καταληξει να γινουν assets ειτε ειναι btc ειτε ether ειτε pax gold κτλ
Καποια κρυπτονομισματα φυσικα και εχουν προοπτικη, το θεμα ειναι να πονταρεις στο σωστο αλογο
Αν το δεις σαν ενα παραλληλο χρηματιστηριο οπου αντι για μετοχες σου δινουν το νομισμα τους για να αντλεισουν κεφαλαια δε διαφερει σε τιποτα απο κοινες πρακτικες των χρηματαγορων
Το βαλε chrome ειναι πιο καλο απο αυτο που εχει το συστημα απο μονο του, μεχρι το παρε μετοχες της google ειναι μεγαλη η διαφορα ετσι και αλλιως
Εγω θα προτιμουσα καποιος να μου ειχε πει το 2004 μεχρι το 2014 παρε μετοχες google και οχι απλα βαλε chrome