Αυτός δεν ήταν υπέρ της νουδού, μέχρι που ο Σαμ ήθελε ν' απελευθερώσει το επάγγελμα του φαρμακοποιού και μετά έπαθε σύριζα?
Τί λέει εδώ ρε Otto Weininger?
Πασιφάη έγραψε: 23 Μαρ 2021, 13:32
Είναι αυτός που θα έκανε προεκλογικά γραφεία του ΣΦΥΡΙΖΑ τα φαρμακεία; Οι περισσότεροι τον ''αδειάσανε'' ,εν τω μεταξύ.
Αυτός. Το έκανε όταν ο Σαμ ήθελε ν' ανοίξει το επάγγελμα του φαρμακοποιού (που τελικά δεν έγινε).
Πρόεδρος του ΦΣΑ. Οι φαρμακοποιοί, που τον εκλέγουν, είναι ζαίοι?
Είναι αυτός που θα έκανε προεκλογικά γραφεία του ΣΦΥΡΙΖΑ τα φαρμακεία; Οι περισσότεροι τον ''αδειάσανε'' ,εν τω μεταξύ.
Αυτός. Το έκανε όταν ο Σαμ ήθελε ν' ανοίξει το επάγγελμα του φαρμακοποιού (που τελικά δεν έγινε).
Τί να σου πω ρε μάνα μου. Πάντως ο αντιπρόεδρος χτες, τον άδειασε θριαμβευτικά για τα δωρεάν τεστ. Μιας και ο ισόθεος Λουράντος είπε, πως ο τσάμπας πέθανε για όσους πολίτες επιλέξουν να τα κάμουν στο φαρμακείο με καμιά εικοσαριά έουρος, ξέρω γω, επιβάρυνση...Ψωμί φαί δεν έχουμε..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Φοβερή ταπα, είπε οτι δεν του άρεσε κάποιο σχόλιο που έκαναν χτες και τελικά ούτε το σχόλιο μάθαμε ούτε την θέση του για τα τέστ ούτε τίποτα.
Αλλά για να φώναζε δίκιο θα χε.
Για τους κλινοκόρχεις και για την κυβέρνηση που τους χαϊδεύει (έχουν πλουτίσει απ' το γεγονός οτι τα περισσότερα νοσοκομεία έχουν γίνει κοβιντ, και δεν έχει πού να πάει ο κόσμος) ό,τι και να πεί κανείς, είναι πράγματι λίγο.
Αν γινόταν πόλεμος αναρωτιέμαι τί θα γινόταν, με την κυβέρνηση να χαϊδεύει τις κλινικές, ενώ τα νοσοκομεία να έχουν γεμίσει τραυματίες.
Συμφωνώ απόλυτα. Και για να είμαι ειλικρινής εγώ στη θέση του αν ο Παυλόπουλος μου έλεγε με το άγριο υφάκι που χρησιμοποίησε προχθές "πόσα θέλετε δηλαδή για να βάλετε μια μπατονέτα" θα απαντούσα "εξαρτάται, στον κώλο σου τη βάζω τζάμπα άμα θες".
Τί να σου πω ρε μάνα μου. Πάντως ο αντιπρόεδρος χτες, τον άδειασε θριαμβευτικά για τα δωρεάν τεστ. Μιας και ο ισόθεος Λουράντος είπε, πως ο τσάμπας πέθανε για όσους πολίτες επιλέξουν να τα κάμουν στο φαρμακείο με καμιά εικοσαριά έουρος, ξέρω γω, επιβάρυνση...Ψωμί φαί δεν έχουμε..
Και τι είναι ο φαρμακοποιός για να στο κάνει τζάμπα; Ο μαλάκας της υπόθεσης;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 13:47
ούτε την θέση του για τα τέστ
Είναι ξεκάθαρη: δώσε κι εμένα μπάρμπα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."