!!! DEVELOPMENT MODE !!!
RDS σε nvidia Jetson
-
Γιάννης
RDS σε nvidia Jetson
Όχι στο ίδιο LAN, αλλά μέσω ίντερνε. Ξέρει κανείς κανένα εργαλείο που να υποστηρίζει σωστά;
Δοκίμασα το προφανές (TeamViewer) αλλά τζίφος, πούτσες μπλέ. Βγάζουν arm build, αλλά μόνο 32bit, ενώ το λειτουργικό είναι εξηντατετράμπιτο.
Καμμία εναλλακτική, κάποιος;
Δοκίμασα το προφανές (TeamViewer) αλλά τζίφος, πούτσες μπλέ. Βγάζουν arm build, αλλά μόνο 32bit, ενώ το λειτουργικό είναι εξηντατετράμπιτο.
Καμμία εναλλακτική, κάποιος;
Re: RDS σε nvidia Jetson
Θες απλά ένα πρόγραμμα για remote desktop; Δεν κατάλαβα
-
Γιάννης
Ναι. Αλλά για remote desktop σε 64-bit ubuntu που τρέχει σε ARM.
Τσεκαρε το anydesk αυτό χρησιμοποιώ χρόνια και σε ουμπουντου 64 και σε windows. Όχι σε ΑΡΜ όμως. Δε χάνεις κάτι να το τεσταρεις.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Κάτι σε *VNC έχεις κοιτάξει; Π.χ. https://www.reddit.com/r/Surface/commen ... alvnc_413/
Γιατί θες να κάνεις remote desktop;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Εννοώ χρειάζεσαι full blown session ή απλά θες κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
Γιάννης
Eπειδή αυτό που μου έστειλαν δεν έχει έρθει ακόμα, και θέλω να προσπαθήσω να μπω να χρησιμοποιήσω αυτό που έχει ο συνεργάτης μου στο Λονδίνο να κάνω δουλειά έτσι, όσο περιμένω.
Με ssh δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ρε Γιάννη όπως οι υπόλοιποι κανονικοί άθρωποι;Γιάννης έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:48Eπειδή αυτό που μου έστειλαν δεν έχει έρθει ακόμα, και θέλω να προσπαθήσω να μπω να χρησιμοποιήσω αυτό που έχει ο συνεργάτης μου στο Λονδίνο να κάνω δουλειά έτσι, όσο περιμένω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ λέω να ξηλώσεις και το de αν είναι σέρβερ, εχτός αν παίζεις με κάνα i3 (de) που είναι γουέλ, μία ή άλλη, σιγά το φούτπριντ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ok εννοώ ότι άμα δεν χρειάζεαι να έχεις full blown session, γιατί δεν κάνεις X11 forwarding μέσω ssh για να έχεις μόνο τις εφαρμογές που θέλεις; (Υποθέτοντας ότι δεν μπορείς με ssh terminal να κάνεις αυτό που χρειάζεσαι και θες γραφικά apps).Γιάννης έγραψε: 22 Μαρ 2021, 23:48Eπειδή αυτό που μου έστειλαν δεν έχει έρθει ακόμα, και θέλω να προσπαθήσω να μπω να χρησιμοποιήσω αυτό που έχει ο συνεργάτης μου στο Λονδίνο να κάνω δουλειά έτσι, όσο περιμένω.
-
Γιάννης
Όχι, δυστυχώς χρειάζεται full-blown, δεν καλύπτει τις ανάγκες το SSH.klg έγραψε: 23 Μαρ 2021, 10:13Ok εννοώ ότι άμα δεν χρειάζεαι να έχεις full blown session, γιατί δεν κάνεις X11 forwarding μέσω ssh για να έχεις μόνο τις εφαρμογές που θέλεις; (Υποθέτοντας ότι δεν μπορείς με ssh terminal να κάνεις αυτό που χρειάζεσαι και θες γραφικά apps).
-
Γιάννης
Όχι, δεν παίζει τέτοιο πράμα.sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 00:32 Εγώ λέω να ξηλώσεις και το de αν είναι σέρβερ, εχτός αν παίζεις με κάνα i3 (de) που είναι γουέλ, μία ή άλλη, σιγά το φούτπριντ.