!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεα πτωση γεννησεων -6.5% εφερε η καραντινα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Νεα πτωση γεννησεων -6.5% εφερε η καραντινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:53
Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:38
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:36 Και οι Κορεάτισσες μια χαρά είναι, τι να λέμε τώρα.
Έχετε δει καμιά natural από κοντά; :smt005: Μιλάμε είναι μετά τις κινέζες οι πιο χάλια ασιάτισσες. Όσες κυκλοφορούν σε τηλεόραση/yt/social media έχουν περάσει τροχό.
Άντε τώρα να βρει κανείς γυναίκα που δεν είναι στα social media για να σε διαψεύσει :lol:
Μας τρολλάρεις άγρια.
Τουλ. από σπουδές και από δουλειά έχω δει από κοντά πολλές, για να εκφέρω γνώμη. Αν ποτέ γνωρίσετε καμιά καλή, ζητήστε φωτό από δημοτικό, για να τσεκάρετε σαγόνι, μύτη, μάτια και να υποθέσετε πώς θα'ναι τα παιδιά σας. Κρατήστε το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και θα με θυμηθείτε. (επιμένω να εξαιρώ Ιαπωνέζες).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Sid Vicious έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:41 Η κορυφη ειναι Σλαβες, Ιταλιδες, Ελληνιδες, Σκανδιναβες, Βαλτικες, οσοι λετε για κατι αλλες περιεργες χωρες απλα ειστε ανωμαλοι
Μετα τις λατινοαμερικανες που ειναι το Nba των γυναικων.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:56
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:53
Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:38

Έχετε δει καμιά natural από κοντά; :smt005: Μιλάμε είναι μετά τις κινέζες οι πιο χάλια ασιάτισσες. Όσες κυκλοφορούν σε τηλεόραση/yt/social media έχουν περάσει τροχό.
Άντε τώρα να βρει κανείς γυναίκα που δεν είναι στα social media για να σε διαψεύσει :lol:
Μας τρολλάρεις άγρια.
Τουλ. από σπουδές και από δουλειά έχω δει από κοντά πολλές, για να εκφέρω γνώμη. Αν ποτέ γνωρίσετε καμιά καλή, ζητήστε φωτό από δημοτικό, για να τσεκάρετε σαγόνι, μύτη, μάτια και να υποθέσετε πώς θα'ναι τα παιδιά σας. Κρατήστε το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και θα με θυμηθείτε. (επιμένω να εξαιρώ Ιαπωνέζες).
Λοιπόν βρήκα τον τρόπο! Και μάλιστα θα σε κοντράρω και στις Κινέζες.

Βίντεο από τύπο που απλά περπατάει στην Κίνα:
Επιλέγω σύντομο απόσμασμα στο σταθμό του μετρό, από 9:44 ως 10:20.

9:44 Τίμια
9:51 Τίμια
9:53 Κακή
9:57 Καλή
9:59 Εξαιρετική
10:00 2 Κακές
10:05 Τίμια μιλφ
10:16 Τίμια διαβαστερή

Ορίστε, να καταλάβουμε λίγο στην πράξη τα στάνταρ σου για τι είναι κακό σαγόνι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

OK, όσες δείχνεις μέχρι το 10:16 είδα, είναι μεγάλο το βίντεο και δεν το βλέπω όλο, αλλά φτάνουν για να τις βάλω σε κατηγορία " θέλω τη μαμάααααα μου".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ωραία, και τί θέλετε τώρα; να σας γαμήσει ο Κυριάκος; Δεν χορτάσατε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 20:37 OK, όσες δείχνεις μέχρι το 10:16 είδα, είναι μεγάλο το βίντεο και δεν το βλέπω όλο, αλλά φτάνουν για να τις βάλω σε κατηγορία " θέλω τη μαμάααααα μου".
Σου έχω ξαναπεί ότι όλοι οι άντρες έχουμε καβλοαχρωματωψια για τις ασιατισσες. Και μόνο που δεν έχουν καθόλου ψυχή και συνείδηση είναι υπεραρκετό για να γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Oι Ελληνίδες από τις ωραιότερες; Πάντα υπήρχαν αντικειμενικά ωραίες, αλλά τέτοια !@κ@!# σε γενικό επίπεδο δεν έχω ξαναματασυναντήσει. Μιλάμε για ανωμαλία, ακόμη και απέναντι γυναικών, εκτός πια και αν δεν είναι Ελληνίδες οι λεγάμενες. Ανωμαλία να τις περνάνε για θεές ακόμη και γυναίκες, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε όλα τα άλλα, ενώ δεν έχουν τα ανάλογα προσόντα. :078:
Αφού η μόνη μου επιθυμία πια είναι να μην πεθάνω υφισταμένη βασανιστηρίων αυτών των ανωμάλων γυναίων και των κάφρων που τις σιγοντάρουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 22 Μαρ 2021, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 20:37 OK, όσες δείχνεις μέχρι το 10:16 είδα, είναι μεγάλο το βίντεο και δεν το βλέπω όλο, αλλά φτάνουν για να τις βάλω σε κατηγορία " θέλω τη μαμάααααα μου".
ΟΚ, συμπεραίνω ότι δεν φταίνε οι παραστάσεις που είχες, απλά δεν σου αρέσουν για κάποιο μυστήριο λόγο.
Γενικά πάντως στους άντρες αρέσουν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 20:44
ΟΚ, συμπεραίνω ότι δεν φταίνε οι παραστάσεις που είχες, απλά δεν σου αρέσουν για κάποιο μυστήριο λόγο.
Γενικά πάντως στους άντρες αρέσουν.
Ε όχι και μυστήριος λόγος η ασχήμια. Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:56
Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:05
Ακόμα και σε εκπτώσεις, κοστίζει σημερα 0,2 το κομμάτι. Εκτος και εαν πάρεις από τις πολυ φθηνές. Και ναι, αμα βάζουν μεχρι και 8 την ημέρα μέσο ορο (μεχρι και 15 ημερησίως τους πρώτους μηνες) και την φοράνε μεχρι τα 3,5 τους (πάλι μεσο ορο) μια χαρά βγαίνει το νούμερο.
Να τα πάρουμε από την αρχή γιατί θα με τρελάνεις. Οι τιμές που αναφέρεις είναι ακριβές. Ακόμα κ οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν εκπτώσεις που βγαίνουν καλύτερα από αυτό που λες, ακόμα κ σε pampers (πχ γνωστή αλυσίδα έχει καλύτερη τιμή κάθε δεύτερη εβδομάδα). Τους πρώτους μήνες (άντε κανα 6μηνο μαξ) ναι αλλάζεις πιο συχνά, αλλά είναι κ πιο φθηνές οι πάνες των μικρών γενικά :wink
Αλλά ας πουμε οτι έχεις όντως απο εκεί κ πέρα 8 πάνες τη μέρα κ ας πάρουμε κ την τιμή που δίνεις που είναι ακριβή αλλα εν πάση περιπτώσει. Τα λεφτά που δίνεις είναι 4.8 ευρώ τη μέρα, 1752/χρονο, 7000/ 4 χρόνια. Κυριολεκτικά λεφτα που ο μέσος ελ χαλάει για τσιγάρα τη μερα/ετος/4ετια, και μιλάμε για 3 παιδιά κιολας! Τα αντίστοιχα δικά μου είναι 2.300 ευρώ/τετραετία. 1μιση ευρώ τη μέρα! 1μιση ευρώ τη μέρα ρε φιλε πρέπει να δίνω στους πακιστανούς στα φανάρια ξέρω γω, σιγα μην τα λυπάμαι να τα δώσω για πάνες κ να είναι αυτό επιχείρημα για το να μην κάνει κάποιος παιδί. Ας πει δε θέλω, προσωπικά χεστηκα κιολας, δεν ειναι υποχρεωτικό να κάνουμε ολοι παιδια. Αλλα μην ακούω κ μαλακιες οτι το απαγορευτικό ειναι η πάνα του παιδιού.
Η επισήμανση μου αφορούσε τα συνολικά έξοδα μεχρι την ενηλικίωση, που σου φάνηκαν και πολλά κιόλας (τα 100 χιλιαρικα). Πανω κάτω τόσα βγαίνουν, αφού όπως βλέπεις μονο το 3% παει για σκατόπανα. Άλλες χώρες μπορεί να έχουν υψηλότερο δεικτη διαβίωσης και να βγαίνουν πιο ακριβά κάποια άλλα έξοδα, αλλα στην Ελλάδα το ισοφαριζουν αυτο τα φροντιστήρια π.χ. Αμα δεν εχεις έναν βαρβατο μισθο και γονείς, πεθερικά να τσονταρουν με χρημα και χρόνο (κυριως) το να μεγαλώνεις σήμερα παιδια (πληθυντικός, οχι δυϊκός) αγγίζει τα όρια του άθλου. Στην Ελλάδα ιδιως έχει γίνει ένα τρελό μίγμα, θανατηφορο για την γεννητικοτητα, που πιάνει από την έλλειψη υποδομών, την γενικότερη ανασφάλεια, το οτι παντρεύονται οι περισσότεροι σε προχωρημενη (βιολογική και ψυχολογικη) για ανατροφη παιδιων ηλικία, το οτι δυόμιση γενιές έχουν μεγαλώσει σε ιστορικα πρωτογνωρες για νοτιοβαλκανικη χώρα ανέσεις και δεν ειναι μαθημενοι να κάνουν την παραμικρή θυσία και πάει λέγοντας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Antares έγραψε: 22 Μαρ 2021, 20:43 Oι Ελληνίδες από τις ωραιότερες; Πάντα υπήρχαν αντικειμενικά ωραίες, αλλά τέτοια !@κ@!# σε γενικό επίπεδο δεν έχω ξαναματασυναντήσει. Μιλάμε για ανωμαλία, ακόμη και απέναντι γυναικών, εκτός πια και αν δεν είναι Ελληνίδες οι λεγάμενες. Ανωμαλία να τις περνάνε για θεές ακόμη και γυναίκες, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε όλα τα άλλα, ενώ δεν έχουν τα ανάλογα προσόντα. :078:
Αφού η μόνη μου επιθυμία πια είναι να μην πεθάνω υφισταμένη βασανιστηρίων αυτών των ανωμάλων γυναίων και των κάφρων που τις σιγοντάρουν.
Ναι, αλλά, είναι γλωσσουδες. Τρελαίνουν άνθρωπο.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δημοκρατικός έγραψε: 22 Μαρ 2021, 21:09 Ναι, αλλά, είναι γλωσσουδες. Τρελαίνουν άνθρωπο.
Να τρελαίνουν τους άνδρες τους. Οι άλλοι τι φταίνε; Αυτό το προσόν το έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Νομίζω διάβασες τι έγραψα.
Αντί να ασχολούνται με τους άνδρες τους και τα παιδιά τους, με την δουλειά τους, με τον γκόμενο, ασχολούνται με άλλους ανθρώπους. Υποθέτω θα έχει ψωμί εκεί ώστε να γίνουν "ανεξάρτητες", αλλιώς τι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 22 Μαρ 2021, 21:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Antares έγραψε: 22 Μαρ 2021, 21:14
Δημοκρατικός έγραψε: 22 Μαρ 2021, 21:09 Ναι, αλλά, είναι γλωσσουδες. Τρελαίνουν άνθρωπο.
Να τρελαίνουν τους άνδρες τους. Οι άλλοι τι φταίνε; Αυτό το προσόν το έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Νομίζω διάβασες τι έγραψα.
Και γυναίκες, πχ συναδέλφους τους, έχω ακούσει.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:09 Και πού να δείτε πόσα έχουμε δώσει σε σερβιέτες και πόσα θα δώσουμε ακόμα...
Ευτυχώς έχω μονο μια κόρη. Καποιος γνωστός μου είχε μόνο κόρες (4) και μου είχε πει ότι είχε γινει ειδικός στις σερβιέτες. Κυνηγούσε τις προσφορές. :e040:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Μαρ 2021, 21:22
Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:09 Και πού να δείτε πόσα έχουμε δώσει σε σερβιέτες και πόσα θα δώσουμε ακόμα...
Ευτυχώς έχω μονο μια κόρη. Καποιος γνωστός μου είχε μόνο κόρες (4) και μου είχε πει ότι είχε γινει ειδικός στις σερβιέτες. Κυνηγούσε τις προσφορές. :e040:
Kαταδικάζω την προπαγάνδα κατά των γεννήσεων.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”