!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
-
Von Mackensen
Re: Cryptocurrency
Μία χαρά browser είναι, τον δουλεύω εδώ και μερικές μέρες. Οι διαφημίσεις όμως που μου βγάζει για να δω είναι πραγματικά ελάχιστες.
καποιοι νομιζουν οτι αν βαλουν 50 και 100 διφραγκα στα κρυπτο θα τους αρμεξουμε καθως θα κερδισουμε απο καποιο ponzi scheme
οι τιμες κουνιουντε οταν μπαινουν σοβαρα λεφτα και οχι ψιχουλακια οπως νομιζουν καποιοι
Ολα τα κρυπτο ειναι σε early development phase, τα ποσα θα μεινουν στο τελος του κυκλου κανεις δε το ξερει
Το ωραιο ομως ειναι οτι αν πετυχουν τους στοχους τους τοτε θα ειναι πολυ αργα
Μεχρι τοτε προφανως και κερδοσκοπουμε σε οσα μπορουμε αν εσεις δε θελετε μην παρετε, μην γινετε κακοι κερδοσκοποι
Ισως καποια στιγμη καταλαβετε οτι ειμαστε σε ενα bubble everything οταν σας φερει ο ελον απο τον αρη κανα πετραδακι και σας πει οτι εχει μεγαλη αξια

οι τιμες κουνιουντε οταν μπαινουν σοβαρα λεφτα και οχι ψιχουλακια οπως νομιζουν καποιοι
Ολα τα κρυπτο ειναι σε early development phase, τα ποσα θα μεινουν στο τελος του κυκλου κανεις δε το ξερει
Μεχρι τοτε προφανως και κερδοσκοπουμε σε οσα μπορουμε αν εσεις δε θελετε μην παρετε, μην γινετε κακοι κερδοσκοποι
Ισως καποια στιγμη καταλαβετε οτι ειμαστε σε ενα bubble everything οταν σας φερει ο ελον απο τον αρη κανα πετραδακι και σας πει οτι εχει μεγαλη αξια
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- omg kai 3 lol
για τους παραδοπιστους μια αναλυση απο τον Shapiro που ειναι απολαυστικος οταν δεν ασχολειται με πολιτικη:
και αν αντεξατε και μια μακροσκοπικη αναλυση απο Max Kaiser:
Θα τα δω, αλλά Σαπίρο; Κάποιος άλλος υπάρχει;omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μαρ 2021, 12:18 για τους παραδοπιστους μια αναλυση απο τον Shapiro που ειναι απολαυστικος οταν δεν ασχολειται με πολιτικη:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πάντως δε λέω κανέναν κακό κερδοσκόπο, ίσα-ίσα απείρως καλύτερα από ηθικής απόψεως να κερδοσκοπεί κάποιος με crypto παρά με σπίτια.pikey25 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 02:37 καποιοι νομιζουν οτι αν βαλουν 50 και 100 διφραγκα στα κρυπτο θα τους αρμεξουμε καθως θα κερδισουμε απο καποιο ponzi scheme
Ισως καποια στιγμη καταλαβετε οτι ειμαστε σε ενα bubble everything οταν σας φερει ο ελον απο τον αρη κανα πετραδακι και σας πει οτι εχει μεγαλη αξια![]()
![]()
Ούτε νομίζω ότι θέλετε να μας τα φάτε. Σέβομαι ότι είναι assets. Αυτό που αμφισβητώ είναι οι true believers που νομίζουν ότι η τάδε τεχνολογία έχει προοπτική, αυτό σημαίνει ότι και το κρυπτονόμισμα έχει προοπτική.
- Space_Passenger
Παιδιά σκεφτομαι να μπω και γω στα κρυπτο. Να ρωτησω ποσα λεφτα θεωρειτε "σοφρων" να επενδυσω για αρχη? (οχι κανα τρελο ποσο - σε λογικα πλαισια παντα)
Το ξέρω, τον χρησιμοποιώ σαν δεύτερο μπράουζερ από τότε που βγήκε, στην συσκευή δε εδώ και ένα χρόνο και κάτι χρησιμοποιώ αποκλειστικά αυτόν.Von Mackensen έγραψε: 22 Μαρ 2021, 02:13Μία χαρά browser είναι, τον δουλεύω εδώ και μερικές μέρες. Οι διαφημίσεις όμως που μου βγάζει για να δω είναι πραγματικά ελάχιστες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- omg kai 3 lol
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 13:53Εγώ πάντως δε λέω κανέναν κακό κερδοσκόπο, ίσα-ίσα απείρως καλύτερα από ηθικής απόψεως να κερδοσκοπεί κάποιος με crypto παρά με σπίτια.pikey25 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 02:37 καποιοι νομιζουν οτι αν βαλουν 50 και 100 διφραγκα στα κρυπτο θα τους αρμεξουμε καθως θα κερδισουμε απο καποιο ponzi scheme
Ισως καποια στιγμη καταλαβετε οτι ειμαστε σε ενα bubble everything οταν σας φερει ο ελον απο τον αρη κανα πετραδακι και σας πει οτι εχει μεγαλη αξια![]()
![]()
Ούτε νομίζω ότι θέλετε να μας τα φάτε. Σέβομαι ότι είναι assets. Αυτό που αμφισβητώ είναι οι true believers που νομίζουν ότι η τάδε τεχνολογία έχει προοπτική, αυτό σημαίνει ότι και το κρυπτονόμισμα έχει προοπτική.
δεν υπαρχει κερδοσκοπια εφοσον δεν υπαρχει εκμεταλλευση ουτε κερδιζει καποιος εις βαρος καποιου αλλου, η λεξη κλειδι ειναι εμπιστοσυνη απο τους early adopters, τα crypto δε φτιαχτηκαν απο κερδοσκοπους ουτε βασιζονται στη λογικη της αρπαχτης
- Dwarven Blacksmith
Ναι, ναι. Δε θα πουλήσουν ποτέ οι φίλοι σου εδώ, είναι θέμα εμπιστοσύνης στην τεχνολογία και αυτή δεν αλλάζει με την τιμή.omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:05Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 13:53Εγώ πάντως δε λέω κανέναν κακό κερδοσκόπο, ίσα-ίσα απείρως καλύτερα από ηθικής απόψεως να κερδοσκοπεί κάποιος με crypto παρά με σπίτια.pikey25 έγραψε: 22 Μαρ 2021, 02:37 καποιοι νομιζουν οτι αν βαλουν 50 και 100 διφραγκα στα κρυπτο θα τους αρμεξουμε καθως θα κερδισουμε απο καποιο ponzi scheme
![]()
δεν υπαρχει κερδοσκοπια εφοσον δεν υπαρχει εκμεταλλευση ουτε κερδιζει καποιος εις βαρος καποιου αλλου, η λεξη κλειδι ειναι εμπιστοσυνη απο τους early adopters, τα crypto δε φτιαχτηκαν απο κερδοσκοπους ουτε βασιζονται στη λογικη της αρπαχτης
Dogecoin to teh moon!!1!
- omg kai 3 lol
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:08Ναι, ναι. Δε θα πουλήσουν ποτέ οι φίλοι σου εδώ, είναι θέμα εμπιστοσύνης στην τεχνολογία και αυτή δεν αλλάζει με την τιμή.omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:05Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 13:53
Εγώ πάντως δε λέω κανέναν κακό κερδοσκόπο, ίσα-ίσα απείρως καλύτερα από ηθικής απόψεως να κερδοσκοπεί κάποιος με crypto παρά με σπίτια.
δεν υπαρχει κερδοσκοπια εφοσον δεν υπαρχει εκμεταλλευση ουτε κερδιζει καποιος εις βαρος καποιου αλλου, η λεξη κλειδι ειναι εμπιστοσυνη απο τους early adopters, τα crypto δε φτιαχτηκαν απο κερδοσκοπους ουτε βασιζονται στη λογικη της αρπαχτης![]()
Dogecoin to teh moon!!1!
ρε φιλε το να βαλει καποιος το 1% ή το 10% των οικονομιων του σε ενα crypto οπως θα μπορουσε καλλιστα να το κανει με οποιαδηποτε μετοχη, ακινητο, asset, fund κλπ δεν τον κανει κερδοσκοπο ουτε ειναι αυτος που κινει τις εξελιξεις, η λογικη των κρυπτο δεν ειναι ακουμπηστε τα μας για να πλουτισετε σα τις αλβανικες πυραμιδες, ειναι το αποκεντρωμενο και ασφαλες συστημα συναλλαγων οπως εξηγειται πιο πανω
- Dwarven Blacksmith
Μια χαρά φίλε, εγώ πείστηκα. Μήπως έχεις τίποτα Bitcoin να μου πουλήσεις σε τιμές 2009;omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:13Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:08Ναι, ναι. Δε θα πουλήσουν ποτέ οι φίλοι σου εδώ, είναι θέμα εμπιστοσύνης στην τεχνολογία και αυτή δεν αλλάζει με την τιμή.omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:05
δεν υπαρχει κερδοσκοπια εφοσον δεν υπαρχει εκμεταλλευση ουτε κερδιζει καποιος εις βαρος καποιου αλλου, η λεξη κλειδι ειναι εμπιστοσυνη απο τους early adopters, τα crypto δε φτιαχτηκαν απο κερδοσκοπους ουτε βασιζονται στη λογικη της αρπαχτης![]()
Dogecoin to teh moon!!1!
ρε φιλε το να βαλει καποιος το 1% ή το 10% των οικονομιων του σε ενα crypto οπως θα μπορουσε καλλιστα να το κανει με οποιαδηποτε μετοχη, ακινητο, asset, fund κλπ δεν τον κανει κερδοσκοπο ουτε ειναι αυτος που κινει τις εξελιξεις, η λογικη των κρυπτο δεν ειναι ακουμπηστε τα μας για να πλουτισετε σα τις αλβανικες πυραμιδες, ειναι το αποκεντρωμενο και ασφαλες συστημα συναλλαγων οπως εξηγειται πιο πανω
Δε θέλω να σε εκμεταλλευτώ, απλά ψήθηκα με το αποκεντρωμενο και ασφαλες συστημα συναλλαγων.
- omg kai 3 lol
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:29Μια χαρά φίλε, εγώ πείστηκα. Μήπως έχεις τίποτα Bitcoin να μου πουλήσεις σε τιμές 2009;omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:13Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:08
Ναι, ναι. Δε θα πουλήσουν ποτέ οι φίλοι σου εδώ, είναι θέμα εμπιστοσύνης στην τεχνολογία και αυτή δεν αλλάζει με την τιμή.![]()
Dogecoin to teh moon!!1!
Δε θέλω να σε εκμεταλλευτώ, απλά ψήθηκα με το αποκεντρωμενο και ασφαλες συστημα συναλλαγων.
ξερεις δεν ειμαστε στο 2009 ουτε στο 1999 οταν οι αγροτες πουλουσαν σα προβατα τα χωραφια και τα προβατα και αγοραζαν μετοχες σα να μην υπαρχει αυριο,
αυτη τη στιγμη το bitcoin ειναι η νο1 google αναζητηση ξεπερνωντας ακομα και τον covid-19
εχεις ολα τα μεσα να ενημερωθεις αντι να κανεις τον αμφισβητια εκ του προχειρου
το 2029 παιζει να μου λες παλι το ιδιο πραγμα για τις τιμες του 2021
δεν προκειται να σε πεισω εγω ουτε το εχω σκοπο, μονος σου θα πειστεις αν κανεις το κοπο και διαβασεις τα facts
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 22 Μαρ 2021, 14:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Σίγουρα δεν έχει να κάνει με τα μηδενικά επιτόκια στις καταθέσεις, απλά άρχισε να ψήνεται ο κόσμος για layer 2 rolled up transactions.omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:42Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:29Μια χαρά φίλε, εγώ πείστηκα. Μήπως έχεις τίποτα Bitcoin να μου πουλήσεις σε τιμές 2009;omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:13
ξερεις δεν ειμαστε στο 2009 ουτε στο 1999 οταν οι αγροτες πουλουσαν σα προβατα τα χωραφια και τα προβατα και αγοραζαν μετοχες σα να μην υπαρχει αυριο,
αυτη τη στιγμη το bitcoin ειναι η νο1 google αναζητηση ξεπερνωντας ακομα και τον covid-19
εχεις ολα τα μεσα να ενημερωθεις αντι να κανεις τον αμφισβητια εκ του προχειρου![]()
Έγινε φίλε μου, θα ενημερωθώ.
- omg kai 3 lol
btw τα μηδενικα επιτοκια ισχυουν απο τα 90ςDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:46Σίγουρα δεν έχει να κάνει με τα μηδενικά επιτόκια στις καταθέσεις, απλά άρχισε να ψήνεται ο κόσμος για layer 2 rolled up transactions.omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:42Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:29
Μια χαρά φίλε, εγώ πείστηκα. Μήπως έχεις τίποτα Bitcoin να μου πουλήσεις σε τιμές 2009;
εχεις ολα τα μεσα να ενημερωθεις αντι να κανεις τον αμφισβητια εκ του προχειρου![]()
Έγινε φίλε μου, θα ενημερωθώ.