θα γίνουν και φίλες στο τέλοςGeorge_V έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:07Αwkward moment αν σου απαντησει "Ε καλα και ο δικος μου νομιζεις οτι ειναι του αντρα μου?"ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:00καλύτερο θα ήταν να της έλεγες να μην στεναχωριέται γιατί δεν είναι του γιόκα τηςNaida έγραψε: 21 Μαρ 2021, 22:56 Θα της έλεγα ότι πηδηχτηκα και με τον γείτονα μπας και φέρω γιο αλλά υπερίσχυσε το μαλακοσπέρμα του γιου της.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ Ω ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΝ PHORUM ..
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ Ω ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΝ PHORUM ..
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Α έτσι μάλιστα ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:06έχεις δίκιοNaida έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:04Όχι γιατί έτσι θα νιώσει και την ευθύνη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:00
καλύτερο θα ήταν να της έλεγες να μην στεναχωριέται γιατί δεν είναι του γιόκα της![]()
έπρεπε τότε να της πεις ότι έχεις ήδη τρεις γιους από τρεις διαφορετικούς άντρες στο παρελθόν (κάτι που δεν γνωρίζει καν ο γιόκας της)
μόνο ο δικός της δε τα κατάφερε![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε σε αυτη τη περιπτωση θα τρεχουμε το παληκαρι στην εντατικη. Δυο απανωτα σοκ που να τα αντέξει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:08θα γίνουν και φίλες στο τέλοςGeorge_V έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:07Αwkward moment αν σου απαντησει "Ε καλα και ο δικος μου νομιζεις οτι ειναι του αντρα μου?"ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μαρ 2021, 23:00
καλύτερο θα ήταν να της έλεγες να μην στεναχωριέται γιατί δεν είναι του γιόκα της![]()
![]()
![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Naida έγραψε: 21 Μαρ 2021, 22:56 Θα της έλεγα ότι πηδηχτηκα και με τον γείτονα μπας και φέρω γιο αλλά υπερίσχυσε το μαλακοσπέρμα του γιου της.
καλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση