Φυσικά.sys3x έγραψε: 21 Μαρ 2021, 14:32Τώρα καταλαβαίνεις γιατί θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μια rtx έστω σειρά 2, νάνε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Σκανδιναβοί μίζεροι και δυστυχισμένοι, γι'αυτό έρχονται Ελλάδα το καλοκαίρι
- Dwarven Blacksmith
Re: Οι Σκανδιναβοί μίζεροι και δυστυχισμένοι, γι'αυτό έρχονται Ελλάδα το καλοκαίρι
- Dwarven Blacksmith
Re: Οι Σκανδιναβοί μίζεροι και δυστυχισμένοι, γι'αυτό έρχονται Ελλάδα το καλοκαίρι
Σενέκας πως βλέπεις την αντίστοιχη έρευνα της Ipsos?
- Cecily Anne
Θα έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα να βγει στατιστικό απλό συνταγογράφηση αντικαταθλιπτικών, αλλά σε εμάς είναι όλοι σχεδόν αδιαγνωστοι, οπότε πάλι μαλακιά σύγκριση θα είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχω ποστάρει πριν δεδομένα της ΕΕ που λεν το ανάποδο.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 14:56 Θα έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα να βγει στατιστικό απλό συνταγογράφηση αντικαταθλιπτικών, αλλά σε εμάς είναι όλοι σχεδόν αδιαγνωστοι, οπότε πάλι μαλακιά σύγκριση θα είναι.
Όσο ισχυρότερη είναι η επίδραση της θρησκείας στη ζωή των ανθρώπων, τόσο λιγότερες ουσίες καταναλώνουν για να χαίρονται, είτε αυτές οι ουσίες είναι αντικαταθλιπτικά είτε τσιγάρα κι αλκοόλ.
- Cecily Anne
Δεν μου ανοίγει δυστυχώς, βέβαια είμαι από κινητό ίσως φταίει αυτό.nyxtovios έγραψε: 21 Μαρ 2021, 14:57Έχω ποστάρει πριν δεδομένα της ΕΕ που λεν το ανάποδο.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 14:56 Θα έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα να βγει στατιστικό απλό συνταγογράφηση αντικαταθλιπτικών, αλλά σε εμάς είναι όλοι σχεδόν αδιαγνωστοι, οπότε πάλι μαλακιά σύγκριση θα είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Δεν είναι παράλογο, αν ολα τα προβλήματα σου περιμένεις να στα λύσει ο θεός, δεν έχεις λόγο για κατάθλιψη, άγχος κλπ.1451 έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:00 Όσο ισχυρότερη είναι η επίδραση της θρησκείας στη ζωή των ανθρώπων, τόσο λιγότερες ουσίες καταναλώνουν για να χαίρονται, είτε αυτές οι ουσίες είναι αντικαταθλιπτικά είτε τσιγάρα κι αλκοόλ.
Πρέπει να έχει θέμα το λινκ. Το διόρθωσα. Κάπου μέσα λέει για source data όπου φαίνεται πιο καθαρά. Ισλανδία, Φινλανδία, και Σουηδία δεν τις λες και χαμηλά στην κατάταξηCecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:00Δεν μου ανοίγει δυστυχώς, βέβαια είμαι από κινητό ίσως φταίει αυτό.nyxtovios έγραψε: 21 Μαρ 2021, 14:57Έχω ποστάρει πριν δεδομένα της ΕΕ που λεν το ανάποδο.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 14:56 Θα έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα να βγει στατιστικό απλό συνταγογράφηση αντικαταθλιπτικών, αλλά σε εμάς είναι όλοι σχεδόν αδιαγνωστοι, οπότε πάλι μαλακιά σύγκριση θα είναι.
- Cecily Anne
Tώρα το άνοιξα, όμως δεν βλέπω το "ανάποδο" που λες ότι παραθέτεις. Εγώ υποστηρίζω ότι, αν βλέπαμε κάποιο στατιστικό με βάση τη συνταγογράφηση πχ. ή με βάση την εξέταση (το "reported cases" που περιγράφει το λινκ με καλύπτει, εφόσον εμπεριέχει γνωμάτευση) πιθανά να έβγαινε μεγαλύτερο το ποσοστό του Βορρά σε σχέση με εμάς, αλλά γράφω ότι θα πρέπει να συνυπολογιστεί ο βασικός παράγοντας, ότι δηλαδή σε εμάς είναι κατά βάση όλοι αδιάγνωστοι, διότι μιλάμε για νοοτροπία ανατολής στα θέματα ψυχιατρικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.nyxtovios έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:04Πρέπει να έχει θέμα το λινκ. Το διόρθωσα. Κάπου μέσα λέει για source data όπου φαίνεται πιο καθαρά. Ισλανδία, Φινλανδία, και Σουηδία δεν τις λες και χαμηλά στην κατάταξηCecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:00Δεν μου ανοίγει δυστυχώς, βέβαια είμαι από κινητό ίσως φταίει αυτό.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο ανάποδο και δεν το έπιασα.
- Dwarven Blacksmith
Τα περί κλίματος, ότι δηλαδή υπάρχει ένα mood bonus ή debuff ανάλογα με την ηλιοφάνεια έχουν μια επιστημονική βάση.
Οπότε εφόσον κοιτάμε ανθρωπογενείς παράγοντες ικανοποίησης, είναι δίκαιο να το βγάλουμε κάπως εκτός από τους υπολογισμούς.
Οπότε εφόσον κοιτάμε ανθρωπογενείς παράγοντες ικανοποίησης, είναι δίκαιο να το βγάλουμε κάπως εκτός από τους υπολογισμούς.
Εννοώ ότι έχουν αρκετές περιπτώσεις στην Σκανδιναβία, σίγουρα δεν τους λες οι πιο ευτυχισμένοι.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:29Tώρα το άνοιξα, όμως δεν βλέπω το "ανάποδο" που λες ότι παραθέτεις. Εγώ υποστηρίζω ότι, αν βλέπαμε κάποιο στατιστικό με βάση τη συνταγογράφηση πχ. ή με βάση την εξέταση (το "reported cases" που περιγράφει το λινκ με καλύπτει, εφόσον εμπεριέχει γνωμάτευση) πιθανά να έβγαινε μεγαλύτερο το ποσοστό του Βορρά σε σχέση με εμάς, αλλά γράφω ότι θα πρέπει να συνυπολογιστεί ο βασικός παράγοντας, ότι δηλαδή σε εμάς είναι κατά βάση όλοι αδιάγνωστοι, διότι μιλάμε για νοοτροπία ανατολής στα θέματα ψυχιατρικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.nyxtovios έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:04Πρέπει να έχει θέμα το λινκ. Το διόρθωσα. Κάπου μέσα λέει για source data όπου φαίνεται πιο καθαρά. Ισλανδία, Φινλανδία, και Σουηδία δεν τις λες και χαμηλά στην κατάταξηCecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:00
Δεν μου ανοίγει δυστυχώς, βέβαια είμαι από κινητό ίσως φταίει αυτό.
- Cecily Anne
Δεν μπορείς σε πολυπαραγοντικό σύστημα αιτιών να αφαιρείς αιτίες, διότι δεν είναι ότι ένα πράγμα από μόνο τους σχετίζεται με την κατάθλιψη. Θέλω να πω ότι μπορείς να υπολογίσεις σε πόσους δημιουργείται κατάθλιψη από την μουντάδα και τη βροχή αυτούσια και να τους αφαιρέσεις, αλλά μετά δεν μπορείς να αφαιρέσεις την επιβάρυνση αυτού του παράγοντα σε άλλους παράγοντες που αθροιστικά με διαφορετικά ποσοστά μπορεί να οδηγήσουν σε κατάθλιψη. Δηλαδή πχ ένας έχει κατάθλιψη γιατί είναι άνεργος και κλεισμένος σε ένα σπίτι που βρέχει και τον άφησε και η γκόμενα. Άντε τώρα βρες ποσοστιαία πώς το ένα επηρεάζει το άλλο, να τα σταθμίσεις και να κάνεις μελέτη, για να τα αφαιρέσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:33 Τα περί κλίματος, ότι δηλαδή υπάρχει ένα mood bonus ή debuff ανάλογα με την ηλιοφάνεια έχουν μια επιστημονική βάση.
- Cecily Anne
Ναι, δε διαφώνησα σε αυτό, κι εγώ τους θεωρώ υψηλούς σε ποσοστά καταθλίψεων, απλά αυτό που ισχυρίζομαι έξτρα είναι ότι τα δικά μας ποσοστά είναι αποτυχία σκέτη, διότι δεν έχουμε τη νοοτροπία να ζητήσουμε βοήθεια σε θέματα τέτοια, οπότε κατά βάση έχουμε αρκετούς αδιάγνωστους σε σχέση με τις πιο ανεπτυγμένες χώρες.nyxtovios έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:37Εννοώ ότι έχουν αρκετές περιπτώσεις στην Σκανδιναβία, σίγουρα δεν τους λες οι πιο ευτυχισμένοι.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:29Tώρα το άνοιξα, όμως δεν βλέπω το "ανάποδο" που λες ότι παραθέτεις. Εγώ υποστηρίζω ότι, αν βλέπαμε κάποιο στατιστικό με βάση τη συνταγογράφηση πχ. ή με βάση την εξέταση (το "reported cases" που περιγράφει το λινκ με καλύπτει, εφόσον εμπεριέχει γνωμάτευση) πιθανά να έβγαινε μεγαλύτερο το ποσοστό του Βορρά σε σχέση με εμάς, αλλά γράφω ότι θα πρέπει να συνυπολογιστεί ο βασικός παράγοντας, ότι δηλαδή σε εμάς είναι κατά βάση όλοι αδιάγνωστοι, διότι μιλάμε για νοοτροπία ανατολής στα θέματα ψυχιατρικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.nyxtovios έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:04
Πρέπει να έχει θέμα το λινκ. Το διόρθωσα. Κάπου μέσα λέει για source data όπου φαίνεται πιο καθαρά. Ισλανδία, Φινλανδία, και Σουηδία δεν τις λες και χαμηλά στην κατάταξη
Πιθανό.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:42Ναι, δε διαφώνησα σε αυτό, κι εγώ τους θεωρώ υψηλούς σε ποσοστά καταθλίψεων, απλά αυτό που ισχυρίζομαι έξτρα είναι ότι τα δικά μας ποσοστά είναι αποτυχία σκέτη, διότι δεν έχουμε τη νοοτροπία να ζητήσουμε βοήθεια σε θέματα τέτοια, οπότε κατά βάση έχουμε αρκετούς αδιάγνωστους σε σχέση με τις πιο ανεπτυγμένες χώρες.nyxtovios έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:37Εννοώ ότι έχουν αρκετές περιπτώσεις στην Σκανδιναβία, σίγουρα δεν τους λες οι πιο ευτυχισμένοι.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:29
Tώρα το άνοιξα, όμως δεν βλέπω το "ανάποδο" που λες ότι παραθέτεις. Εγώ υποστηρίζω ότι, αν βλέπαμε κάποιο στατιστικό με βάση τη συνταγογράφηση πχ. ή με βάση την εξέταση (το "reported cases" που περιγράφει το λινκ με καλύπτει, εφόσον εμπεριέχει γνωμάτευση) πιθανά να έβγαινε μεγαλύτερο το ποσοστό του Βορρά σε σχέση με εμάς, αλλά γράφω ότι θα πρέπει να συνυπολογιστεί ο βασικός παράγοντας, ότι δηλαδή σε εμάς είναι κατά βάση όλοι αδιάγνωστοι, διότι μιλάμε για νοοτροπία ανατολής στα θέματα ψυχιατρικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Πιθανό όμως είναι απλώς να μην την παλεύουν.
- Δημοκρατικός
Όλοι έχουμε ακούσει για το κύμα φυγής των Σκανδιναβών απο τις μίζερες χώρες τους για να εγκατασταθούν στον ηλιόλουστο ευτυχισμένο 3ο κόσμο.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris