Να γελάς και να κλαίς...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
.
Εβλεπα τώρα στό Αμέρικα 115 δισεκατομμύρια το κόστος της Αστεινομίας.....
Οσο τό ΑΕΠ της μπουρδεΕλλάδας.....
Καί την περισσότερη ωρα πίνουν καφέδες τα γουρούνια.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΝΔ ψηφισα το 2019 και το 2015 εχω ψηφίσει ΑΝΕΛ και τις δύο φορέςΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 18:42Ε κι εγώ σου λέω ότι σαφώς έχει περισσότερους φαν στο σύριζα παρά στη νδ.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 18:35 Εννοειται οτι ο Τραγκας θελει να παρει και απο ΝΔ και απο ΣΥΡΙΖΑ.
.
Εγώ πχ στις επόμενες, αν δεν γίνει κάποια σοβαρή στραβή και δεν αρχίσουν κι αυτοί τα ό,τι να 'ναι "ανοίγματα" θα το ρίξω τζημ. Από νδ ό,τι να ήταν να δω, το έχω δει.
Μέχρι εκεί φτάνουν και επικοινωνιακά έχουν μπλέξει την καρδάρα με το γάλα με το σάκκο του μποξ.![]()
Συριζα ποτέ τον σιχαίνομαι αυτές τις εκλογές ολοι πρέπει να πάμε με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αντιπολιτευση που κανει ο Γιώργος Τράγκας
Ολοι οι άλλοι καλύπτουν με την στάση τους τον Μητσοτάκη
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
Σας στηρίζω λέμε.JohnnyB έγραψε: 12 Μαρ 2021, 17:49ΝΔ ψηφισα το 2019 και το 2015 εχω ψηφίσει ΑΝΕΛ και τις δύο φορέςΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 18:42Ε κι εγώ σου λέω ότι σαφώς έχει περισσότερους φαν στο σύριζα παρά στη νδ.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 18:35 Εννοειται οτι ο Τραγκας θελει να παρει και απο ΝΔ και απο ΣΥΡΙΖΑ.
.
Εγώ πχ στις επόμενες, αν δεν γίνει κάποια σοβαρή στραβή και δεν αρχίσουν κι αυτοί τα ό,τι να 'ναι "ανοίγματα" θα το ρίξω τζημ. Από νδ ό,τι να ήταν να δω, το έχω δει.
Μέχρι εκεί φτάνουν και επικοινωνιακά έχουν μπλέξει την καρδάρα με το γάλα με το σάκκο του μποξ.![]()
Συριζα ποτέ τον σιχαίνομαι αυτές τις εκλογές ολοι πρέπει να πάμε με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αντιπολιτευση που κανει ο Γιώργος Τράγκας
Ολοι οι άλλοι καλύπτουν με την στάση τους τον Μητσοτάκη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Το σκέφτηκες αναλυτικά ή το φιλοσόφησες κιόλας ότι είναι πειστήριο "κοινωνικής αγανάκτισης" ένα πανό που γράφει "Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων" και συνοδεύεται απο κουκουλοφόρους ενώ αυτοί που το κρατούν καλύπτονται πίσω απο αυτό;
Golden Age έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:05Το σκέφτηκες αναλυτικά ή το φιλοσόφησες κιόλας ότι είναι πειστήριο "κοινωνικής αγανάκτισης" ένα πανό που γράφει "Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων" και συνοδεύεται απο κουκουλοφόρους ενώ αυτοί που το κρατούν καλύπτονται πίσω απο αυτό;
.
Προσωπική επιθυμία είναι....
Εχω αλλεργία σέ επαφη με Γουρούνια απο μικρός.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Στον πατέρα που πήγε να βοηθήσει την σοβαρά ασθενή κόρη του πρόστιμο, ο εφοπλιστάκος κορωνοπάρτι.
Golden Age, εξακολουθείς να είσαι υπέρ των πιγκουΐνων?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παρακάτω είναι γκρεμός. Μη πας βιαστικός άλλη φοράLugozzi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:14Στις φωτο που ανέβασα δεν φαίνεται το όπλο στην τσέπη του αστυνομικού.Gewponos90 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:08Lugozzi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 22:43
Δεν έχω δει το βίντεο, μόνο φωτο βρήκα
[img]https://i.postimg.cc/SKQf2T2X/FB-I ... .jpg[/img]
Έχει μπει κάτι σελίδες πίσω. Το πιστόλι του αστυνομικού είναι κανονικά στην τσέπη του. Ακόμα γελάμε με τους ηλίθιους που το βλέπουν σαν όπλο αυτό πριν αρχίσει τις γκλοπιες ο αστυνομικός
Φαίνεται ξεκάθαρα στις φώτο του μπερια.
Πάμε παρακάτω
Ο Λουγκόζι το συνηθίζει, όπου βρεί γκρεμό να βάζει κάτω το κεφάλι και βζινννννννννννννννν!John Dear έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:36Παρακάτω είναι γκρεμός. Μη πας βιαστικός άλλη φοράLugozzi έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:14Στις φωτο που ανέβασα δεν φαίνεται το όπλο στην τσέπη του αστυνομικού.Gewponos90 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:08
Έχει μπει κάτι σελίδες πίσω. Το πιστόλι του αστυνομικού είναι κανονικά στην τσέπη του. Ακόμα γελάμε με τους ηλίθιους που το βλέπουν σαν όπλο αυτό πριν αρχίσει τις γκλοπιες ο αστυνομικός
Φαίνεται ξεκάθαρα στις φώτο του μπερια.
Πάμε παρακάτω![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο πατέρας που πήγε να κάνει μήνυση για τον ξυλοδαρμό της κόρης του που είχε και σοβαρή ασθένεια λες;Kauldron έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:32
Στον πατέρα που πήγε να βοηθήσει την σοβαρά ασθενή κόρη του πρόστιμο, ο εφοπλιστάκος κορωνοπάρτι.
Για δειξε μου που το συνηθίζω?Kauldron έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:40Ο Λουγκόζι το συνηθίζει, όπου βρεί γκρεμό να βάζει κάτω το κεφάλι και βζινννννννννννννννν!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Golden Age
Δεν είμαι ούτε έφηβος, ούτε 20χρονος για να βλέπω την αστυνομία σαν κάποιο ανεξάρτητο οργανισμό ώστε να είμαι "υπερ" ή "κατα" επειδή έτσι λένε σε έναν τραγούδι τους οι "ACAB ultras".Kauldron έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:32
Όργανο του κράτους είναι. Και φυσικά μέσα σε έναν οργανισμό θα υπάρχουν και οι καλοί και οι κακοί.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
και γιατι να μην ειναι αφου ο χωρος της τυροπιτας εσπευσε να δικαιολογησει την μπατσαρια?Kauldron έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:32
ελα στους εθνοκοινωνιστες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τον πληθυντικό που τον βρήκες? Αφού μόνο εσύ είσαι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Μαρ 2021, 16:09και γιατι να μην ειναι αφου ο χωρος της τυροπιτας εσπευσε να δικαιολογησει την μπατσαρια?Kauldron έγραψε: 21 Μαρ 2021, 15:32
Golden Age, εξακολουθείς να είσαι υπέρ των πιγκουΐνων?![]()
ελα στους εθνοκοινωνιστες![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia