Ενδιαφέρον είναι πως αυτό ήταν το εξηκοστό ένατο πόστ σου.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:38 Είμαι άντρας ετεροφυλόφιλος κι έτσι νιώθω. Δεν πρόκειται κάτι - οτιδήποτε βασικά - να το κλωνίσει αυτό. Γιατί να ασχολούμαι με το τι είναι ο άλλος;
Θέλω να πω το να σκούζει κάποιος για το γκεϊλίκι του άλλου μάλλον κάτι τρέχει. Διαφωνεί κανείς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα από τους "άντρακλες" δεξιούς της Νουδούλας?
Re: ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα από τους "άντρακλες" δεξιούς της Νουδούλας?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΟΚ καλή σύμπτωση για πλάκα.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:40Ενδιαφέρον είναι πως αυτό ήταν το εξηκοστό ένατο πόστ σου.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:38 Είμαι άντρας ετεροφυλόφιλος κι έτσι νιώθω. Δεν πρόκειται κάτι - οτιδήποτε βασικά - να το κλωνίσει αυτό. Γιατί να ασχολούμαι με το τι είναι ο άλλος;
Θέλω να πω το να σκούζει κάποιος για το γκεϊλίκι του άλλου μάλλον κάτι τρέχει. Διαφωνεί κανείς;
Είπα όμως κάτι σημαντικό πιστεύω. Γιατί όλη αυτή η γκεολογία; Δεν μπορεί να κάτσει στη φάση του ένας άντρας και να μην ασχοληθεί με το τι κάνει ο άλλος;
Ποιοί ασχολούνται με ποιούς, είναι το θέμα. Μάλλον εκείνοι ασχολούνται μ' εμάς.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:43ΟΚ καλή σύμπτωση για πλάκα.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:40Ενδιαφέρον είναι πως αυτό ήταν το εξηκοστό ένατο πόστ σου.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:38 Είμαι άντρας ετεροφυλόφιλος κι έτσι νιώθω. Δεν πρόκειται κάτι - οτιδήποτε βασικά - να το κλωνίσει αυτό. Γιατί να ασχολούμαι με το τι είναι ο άλλος;
Είπα όμως κάτι σημαντικό πιστεύω. Γιατί όλη αυτή η γκεολογία; Δεν μπορεί να κάτσει στη φάση του ένας άντρας και να μην ασχοληθεί με το τι κάνει ο άλλος;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σοβαρά μιλάς τώρα; Εσύ έκανες το νήμα και τα σχόλια δίνουν κι παίρνουν κάθε φορά από συγκεκριμένη κοψιά ανθρώπων. Έλα τώρα, να μιλάμε σαν μεγάλοι και σωστοί.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:07Ποιοί ασχολούνται με ποιούς, είναι το θέμα. Μάλλον εκείνοι ασχολούνται μ' εμάς.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:43ΟΚ καλή σύμπτωση για πλάκα.
Εγώ έφερα συγκεκριμένη πληροφορία, την οποία κάποιοι δημιούργησαν.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:10Σοβαρά μιλάς τώρα; Εσύ έκανες το νήμα και τα σχόλια δίνουν κι παίρνουν κάθε φορά από συγκεκριμένη κοψιά ανθρώπων. Έλα τώρα, να μιλάμε σαν μεγάλοι και σωστοί.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:07Ποιοί ασχολούνται με ποιούς, είναι το θέμα. Μάλλον εκείνοι ασχολούνται μ' εμάς.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 17:43
ΟΚ καλή σύμπτωση για πλάκα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και γιατί; Βρήκες ενδιαφέρον να γίνεται ντόρος γύρω από θέματα ομοφυλοφιλίας, κραξίματός της, παρανομίες που σχετίζονται με αυτά και διάφορα άλλα που προκαλούν σασπένς;Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:13Εγώ έφερα συγκεκριμένη πληροφορία, την οποία κάποιοι δημιούργησαν.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:10Σοβαρά μιλάς τώρα; Εσύ έκανες το νήμα και τα σχόλια δίνουν κι παίρνουν κάθε φορά από συγκεκριμένη κοψιά ανθρώπων. Έλα τώρα, να μιλάμε σαν μεγάλοι και σωστοί.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:07
Ποιοί ασχολούνται με ποιούς, είναι το θέμα. Μάλλον εκείνοι ασχολούνται μ' εμάς.
Χάθηκε η νουδούλα να ασχοληθούμε; Μπας και βρούμε κάτι θετικό ρε παιδί μου έτσι για την έκπληξη.
Γιατί μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες, τις οποίες και εκθέτω στο αρχικό πόστ.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:18Και γιατί; Βρήκες ενδιαφέρον να γίνεται ντόρος γύρω από θέματα ομοφυλοφιλίας, κραξίματός της, παρανομίες που σχετίζονται με αυτά και διάφορα άλλα που προκαλούν σασπένς;
Χάθηκε η νουδούλα να ασχοληθούμε; Μπας και βρούμε κάτι θετικό ρε παιδί μου έτσι για την έκπληξη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε να.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:23Γιατί μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες, τις οποίες και εκθέτω στο αρχικό πόστ.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:18Και γιατί; Βρήκες ενδιαφέρον να γίνεται ντόρος γύρω από θέματα ομοφυλοφιλίας, κραξίματός της, παρανομίες που σχετίζονται με αυτά και διάφορα άλλα που προκαλούν σασπένς;Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:13
Εγώ έφερα συγκεκριμένη πληροφορία, την οποία κάποιοι δημιούργησαν.
viewtopic.php?f=29&t=29902&start=15#p1839068
Καλά δεν είχες αντιληφθεί ποτέ ότι υπάρχει ζήτημα δικαιωμάτων;
- Δημοκρατικός
Το κύκνειο άσμα της ομοφοβικής Ελλάδας.
Καλώς ήλθατε στην Ευρώπη.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Special edition για τα 200 χρόνια.
Πραγματικά, θεωρούσα οτι έκανες πλάκα λέγοντας τα αυτά.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:27Ε να.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:23Γιατί μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες, τις οποίες και εκθέτω στο αρχικό πόστ.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:18
Και γιατί; Βρήκες ενδιαφέρον να γίνεται ντόρος γύρω από θέματα ομοφυλοφιλίας, κραξίματός της, παρανομίες που σχετίζονται με αυτά και διάφορα άλλα που προκαλούν σασπένς;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μπζίτ, εσύ, δηλαδή, έχεις "γίνει Ευρωπαίος"?Δημοκρατικός έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:28 Το κύκνειο άσμα της ομοφοβικής Ελλάδας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Δημοκρατικός
Ως προς το ότι δεν ασχολούμαι με το τι κάνει καθένας με τον κώλο του, ναι.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:34Μπζίτ, εσύ, δηλαδή, έχεις "γίνει Ευρωπαίος"?Δημοκρατικός έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:28 Το κύκνειο άσμα της ομοφοβικής Ελλάδας.
Καλώς ήλθατε στην Ευρώπη.![]()
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Εεεεε, τότε δεν είσαι κανονικός Ευρωπέος. Για να γίνεις, ε, ξέρεις τώρα, πρέπει να δοκιμάσεις.Δημοκρατικός έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:36Ως προς το ότι δεν ασχολούμαι με το τι κάνει καθένας με τον κώλο του, ναι.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:34Μπζίτ, εσύ, δηλαδή, έχεις "γίνει Ευρωπαίος"?Δημοκρατικός έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:28 Το κύκνειο άσμα της ομοφοβικής Ελλάδας.
Καλώς ήλθατε στην Ευρώπη.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:34Πραγματικά, θεωρούσα οτι έκανες πλάκα λέγοντας τα αυτά.Καλοκαίρι έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:27Ε να.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2021, 18:23
Γιατί μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες, τις οποίες και εκθέτω στο αρχικό πόστ.
Στο κομμάτι με τη ΚΝΕ πράγματι. Αλλά και πάλι όχι εντελώς. Περιέχει και αλήθεια μέσα. Τους διέγραφαν τους ομοφυλόφιλους γιατί ήταν δυσφήμιση στο κίνημα. Τα υπόλοιπα τα εννοώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 2849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 1 Απαντήσεις