Naida έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:40
Ομελέτα με αυγά χτυπημένα με λίγο εβαπορέ, πιπεριές και τυρί. Την συνόδευσα με λίγη κετσαπ που μ αρέσει. Αν και δεν το έχω με το τηγάνι καλή βγήκε.
Ομελετα με κετσαπ;
Ομελετα με κετσαπ; Ομελετα με κετσαπ; Ομελετα με κετσαπ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 19 Μαρ 2021, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ομελέτα με αυγά χτυπημένα με λίγο εβαπορέ, πιπεριές και τυρί. Την συνόδευσα με λίγη κετσαπ που μ αρέσει. Αν και δεν το έχω με το τηγάνι καλή βγήκε.
Ομελετα με κετσαπ;
Ομελετα με κετσαπ;
Έφερε προχθές κυπριακές πίτες (για να τις δοκιμάσουμε... ) και χαλούμιν. Έψησα πιπεριές με λίγο λουκάνικο και το χαλούμιν. Ετριψα καρότο και ψιλόκοψα κρεμμυδάκι. Όλα μέσα στο πιτάκι που το είχα ζεστάνει πρώτα. Ζήτησε και δεύτερο και τώρα τσακίζει ότι απόμεινε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ομελετα με κετσαπ;
Στην άκρη ήταν το κετσαπ όχι μέσα.
Και μέσα πάει, να χτυπηθεί με το αβγό, δοκίμασέ το.
Σημερις φτιαξαμε αυτη την συνταγη.
Εξαιρετικη!
Μονο που εγω προσθεσα και λιγο κοκκινο καυτερο πιπερι μιας και τρωμε τα φαγητα πικαντικα.
Αξιζει να την δοκιμασετε.