Οι αταίριαστες.

Απαισιες, εμετος.
Δεν μπορείς να εκτιμήσεις το ρόλο της πυγολαμπίδας Ελβετέ Τραπεζίτη. Δε θα χρειαστείς ποτέ φακό να βρεις την κλειδαρότρυπα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 20 Μαρ 2021, 00:53![]()
![]()
![]()
Περισσότερο απο όλα μου την δινει η φωνή της στα νεύρα, αλλά θα την πήγαινα στο Seasons* στην πλατεία του Αμαρουσσίου για ποτό εαν μου
υποσχόταν οτι θα ηταν αμίλητη.![]()
* για όσους δεν το γνωρίζουν οι πατούληδες προσκαλλούν φιλους/γνωστους/ψωνισμένους για πάρτυ και δημόσιες σχέσεις στο Seasons , όπου έχουν ενα ορισμένο τραπέζι μονίμως κλεισμένο όπου κανείς άλλος δεν επιτρέπεται να καθίσει ειτε ειναι αυτοί στο Seasons είτε οχι .
Υπαρχει αξιοπρεπης επιχειρηματιας που κανει τετοια εξυπηρετηση στους Πατουλαιους;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 20 Μαρ 2021, 00:53![]()
![]()
![]()
Περισσότερο απο όλα μου την δινει η φωνή της στα νεύρα, αλλά θα την πήγαινα στο Seasons* στην πλατεία του Αμαρουσσίου για ποτό εαν μου
υποσχόταν οτι θα ηταν αμίλητη.![]()
* για όσους δεν το γνωρίζουν οι πατούληδες προσκαλλούν φιλους/γνωστους/ψωνισμένους για πάρτυ και δημόσιες σχέσεις στο Seasons , όπου έχουν ενα ορισμένο τραπέζι μονίμως κλεισμένο όπου κανείς άλλος δεν επιτρέπεται να καθίσει ειτε ειναι αυτοί στο Seasons είτε οχι .

Ένα καντήλι, ένας σταυρός και τέσσερα σταλίκια