Το Ισραήλ πάντως δεν θεωρείται καθόλου rogue state. Και για να σε προλάβω, τα πυρηνικά τα απέκτησε από τους Γάλλους παρά τη σφοδρή αντίθεση -και αντίδραση- των Αμερικανών.Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:03 6 εκατομμύρια δολάρια ήταν στραγάλια για τρεις ατομικές βόμβες ακόμα και το 1992. Ήταν χρήματα που βρίσκονταν άνετα. Σωστά δεν έκανε κίνηση ο Μητσοτάκης όμως διότι αργά ή γρήγορα η αγοραπωλησία θα μαθευόταν και θα θεωρούμασταν rogue state από όλο τον πλανήτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν η Ελλάδα ήθελε να αγοράσει 3 ατομικές βόμβες
Re: Όταν η Ελλάδα ήθελε να αγοράσει 3 ατομικές βόμβες
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Η Ελλαδα ΔΕΝ μπορει να ανταγωνιστει την Τουρκια στο παιχνιδι των στρατιωτικων εξοπλισμων και γι αυτο εχει στραφει προς την διπλωματια ..
- Καραμελίτσα
Όχι, δεν έχω μείνει ούτε δευτερόλεπτο εκεί, god forbid, έχω περάσει διαμέσου του νομού μόνον, με ανεβασμένα παράθυρα.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:24Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το λόγο. Μήπως είχατε κάνει φαντάροι εκεί και σας έμεινε απωθημένο;Beria έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:12Κανένα μίσος.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:02
Το μίσος για τον Πύργο το έχετε κοινό όλοι οι πράσινοι στο φόρουμ;
Ψυχρή εκτίμηση των δεδομένων
Είστε Ηλεία, Καραμελιτσα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
To εργαστήριο στη Ντιμόνα υπήρχε απ' το 1965.... Jericho 1, 2 από κει βγήκαν.Scouser έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:27Το Ισραήλ πάντως δεν θεωρείται καθόλου rogue state. Και για να σε προλάβω, τα πυρηνικά τα απέκτησε από τους Γάλλους παρά τη σφοδρή αντίθεση -και αντίδραση- των Αμερικανών.Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:03 6 εκατομμύρια δολάρια ήταν στραγάλια για τρεις ατομικές βόμβες ακόμα και το 1992. Ήταν χρήματα που βρίσκονταν άνετα. Σωστά δεν έκανε κίνηση ο Μητσοτάκης όμως διότι αργά ή γρήγορα η αγοραπωλησία θα μαθευόταν και θα θεωρούμασταν rogue state από όλο τον πλανήτη.
- Λίνο Βεντούρα
Δόξα τω Θεώ, από διπλωματία σκίζουμεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:27 Η Ελλαδα ΔΕΝ μπορει να ανταγωνιστει την Τουρκια στο παιχνιδι των στρατιωτικων εξοπλισμων και γι αυτο εχει στραφει προς την διπλωματια ..
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Καραμελίτσα
Εν μέρει.Beria έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:32Είστε Ηλεία, Καραμελιτσα;Καραμελίτσα έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:24Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το λόγο. Μήπως είχατε κάνει φαντάροι εκεί και σας έμεινε απωθημένο;
Z
Ο Τζίμης έλεγε ένα ανέκδοτο που ήταν κάπως ετσι:Καραμελίτσα έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:34Εν μέρει.Beria έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:32Είστε Ηλεία, Καραμελιτσα;Καραμελίτσα έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:24
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το λόγο. Μήπως είχατε κάνει φαντάροι εκεί και σας έμεινε απωθημένο;
- Γιατρέ, έσπασα το χέρι μου σε διάφορα μέρη
- να μην ξαναπεράσετε από αυτά τα μέρη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το πρόγραμμα είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα, τουλάχιστον από το 1956. Ήταν τυχεροί ή μάλλον άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά οι Ισραηλινοί γιατί λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στην εξουσία ο Ντε Γκωλ που δεν ήθελε ούτε να ακούει για το Ισραήλ. Οι Αμερικανοί ήταν τόσο αντίθετοι, που επί Κένεντι ο Ισραηλινός Α/ΓΕΑ φοβόταν ότι θα πραγματοποιούνταν αμερικανική επιδρομή με ειδικές δυνάμεις στη Ντιμόνα για να καταστρέψουν τις εγκαταστάσεις.Στύγιος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:33To εργαστήριο στη Ντιμόνα υπήρχε απ' το 1965.... Jericho 1, 2 από κει βγήκαν.Scouser έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:27Το Ισραήλ πάντως δεν θεωρείται καθόλου rogue state. Και για να σε προλάβω, τα πυρηνικά τα απέκτησε από τους Γάλλους παρά τη σφοδρή αντίθεση -και αντίδραση- των Αμερικανών.Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:03 6 εκατομμύρια δολάρια ήταν στραγάλια για τρεις ατομικές βόμβες ακόμα και το 1992. Ήταν χρήματα που βρίσκονταν άνετα. Σωστά δεν έκανε κίνηση ο Μητσοτάκης όμως διότι αργά ή γρήγορα η αγοραπωλησία θα μαθευόταν και θα θεωρούμασταν rogue state από όλο τον πλανήτη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Μια και είσαι γνώστης, Νακεύβ ..Scouser έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:38Το πρόγραμμα είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα, τουλάχιστον από το 1956. Ήταν τυχεροί ή μάλλον άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά οι Ισραηλινοί γιατί λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στην εξουσία ο Ντε Γκωλ που δεν ήθελε ούτε να ακούει για το Ισραήλ. Οι Αμερικανοί ήταν τόσο αντίθετοι, που επί Κένεντι ο Ισραηλινός Α/ΓΕΑ φοβόταν ότι θα πραγματοποιούνταν αμερικανική επιδρομή με ειδικές δυνάμεις στη Ντιμόνα για να καταστρέψουν τις εγκαταστάσεις.Στύγιος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:33To εργαστήριο στη Ντιμόνα υπήρχε απ' το 1965.... Jericho 1, 2 από κει βγήκαν.Scouser έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:27
Το Ισραήλ πάντως δεν θεωρείται καθόλου rogue state. Και για να σε προλάβω, τα πυρηνικά τα απέκτησε από τους Γάλλους παρά τη σφοδρή αντίθεση -και αντίδραση- των Αμερικανών.![]()
- hellegennes
Ναι, είναι γελοίο το αντίτιμο.Von Mackensen έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:31 Εμένα μου φαίνεται το ποσό πολύ μικρό. 2 εκ μόνο κάθε βόμβα;
Σπουδαία πράγματα έχτιζε ο σοβιετικός λαός. Όπλα μαζικής καταστροφής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
nikos p 2020
Τακτικά πυρηνικά ήταν 50 κιλοτόνων το πολύ. Και οι Αμερικάνοι τα ίδια φτιάχνουνhellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:48Ναι, είναι γελοίο το αντίτιμο.Von Mackensen έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:31 Εμένα μου φαίνεται το ποσό πολύ μικρό. 2 εκ μόνο κάθε βόμβα;
Σπουδαία πράγματα έχτιζε ο σοβιετικός λαός. Όπλα μαζικής καταστροφής.
- hellegennes
Α, τόσο απλό είναι;stergiosbik έγραψε: 19 Μαρ 2021, 20:14 Δηλαδή το πρόβλημα είναι πως θα ρίχναμε στην Τουρκία;
Μια χαρά θα έβρισκαν τρόπο να τις αγκιστρωσουν σε ένα μαχητικό και απλά μετά να κάνει μια άφεση.
Σιγά το δύσκολο.
Ούτε στόχευση χρειάζεται να γίνει,ούτε τιποτα.
Και 1 χλμ να σκάσει πιο πέρα κλάιν μάιν.Πουτανα όλα έτσι κι αλλιώς.
Εδώ οι ΗΠΑ στον Β' Παγκόσμιο απλά την πέταξαν από την ιπτάμενη μαούνα κι εσείς αμφιβάλλετε οτι στον 21ο αιώνα θα βρισκαμε τρόπο να την κρεμάσουμε σε ένα αεροπλάνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ρώτησα και παραπάνω: σε πόσα σημερινά ευρώ αντιστοιχούν 2 εκατομμύρια δραχμές του 1992;hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:48Ναι, είναι γελοίο το αντίτιμο.Von Mackensen έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:31 Εμένα μου φαίνεται το ποσό πολύ μικρό. 2 εκ μόνο κάθε βόμβα;
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση