Ρε συ σταματα να το παιζεις εξυπνος.
Δεν ειναι φοινιξ αυτος.Ουτε τετοιο σχημα εχει ουτε τετοιο μεγεθος.
Οντως ειναι ΧΩΚ σε μια ηλιθια πατεντα που προσπαθησαν να κανουν οι μουλαδες.
ΤΟ ουριαιο πτερωμα δεν ειναι χωκ και το μεγεθος του ειναι φυσικα μικροτερο απο αυτο του χωκ. ΑΝ δεν ειναι φοινξ τοτε ειναι καποιος αλλος ιρανικος πυραυλος πυροτεχνημα.
Χωκ ειναι λεμε.
Ψαξε λιγο στο ρημαδι το ιντερνετ και μην επιμενεις.
Το Τομκατ ειναι κτηνος!!!
Και που θα τις τοποθετούσαν; Στην αυλή του ιδιώτη;
Την ίδια απορία έχω και εγώ.Άντε και τις έπαιρναν τις ατομικές βόμβες, δε θα έπρεπε να τις φυλάξουν κάπου?
Μου φαίνεται πως η ιστορία είναι λίγο μούφα.
ΤΟ ρυγχος, το ουριαιο πτερωμα , το μηκος καθως και το γυμνο και τερατωδες ακροφυσια του ιρανικου κατασκευασματος ειναι κραυγαλεα αποδειξη. Νουμερα κομμωτικης.
Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:03
6 εκατομμύρια δολάρια ήταν στραγάλια για τρεις ατομικές βόμβες ακόμα και το 1992. Ήταν χρήματα που βρίσκονταν άνετα. Σωστά δεν έκανε κίνηση ο Μητσοτάκης όμως διότι αργά ή γρήγορα η αγοραπωλησία θα μαθευόταν και θα θεωρούμασταν rogue state από όλο τον πλανήτη.
Σωστα. Θα μας είχαν όλοι στο γιούχα και θα ήμασταν χρεοκοπημενοι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:03
6 εκατομμύρια δολάρια ήταν στραγάλια για τρεις ατομικές βόμβες ακόμα και το 1992. Ήταν χρήματα που βρίσκονταν άνετα. Σωστά δεν έκανε κίνηση ο Μητσοτάκης όμως διότι αργά ή γρήγορα η αγοραπωλησία θα μαθευόταν και θα θεωρούμασταν rogue state από όλο τον πλανήτη.
Σωστα. Θα μας είχαν όλοι στο γιούχα και θα ήμασταν χρεοκοπημενοι.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.