Δες λίγο ξανά. Αυτό κοιτάει 45ο διαγώνια στην λωρίδα από την οποία αν κατάλαβα καλά ήρθε το όχημα της Μπακογιάννη. Έχει καμία δουλειά να εξυπηρετήσει την Ακαδημίας; Εκείνοι έχουν τα δικά τους φανάρια. Γιατί να έχει και ένα απέναντι;vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:11 Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα. Εξυπηρετεί τα οχήματα που βγαίνουν στη Β. Σοφίας από Ακαδημίας και τη διάβαση πεζών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τροχαίο στην Βουλή με υπηρεσιακό όχημα
Re: Τροχαίο στην Βουλή με υπηρεσιακό όχημα
Ναι, δεν είπα ότι είναι 50/50La Bourgeoisie έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:16Η συνυπαιτιότητα οριζεται νομιζω αναλογος σε ποσοστο.Δεν σημαινει οτι ευθυνονται εξισου και οι δυο.vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:00 Από το video, όσο δηλαδή μας αφήνουν να δούμε, φαίνεται ότι ο οδηγός της μηχανής κινείται καθ΄ υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Αν αυτό ισχύει, υπάρχει συνυπαιτιότητα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
vatraxos
Κοίτα φώτο από Ακαδημίας. Το φανάρι είναι κάθετο σε αυτήν

Σε πολλά σημεία υπάρχει φανάρι και στις δύο πλευρές του δρόμου. Θα σου βρω και επανέρχομαι.ST48410 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:16Δες λίγο ξανά. Αυτό κοιτάει 45ο διαγώνια στην λωρίδα από την οποία αν κατάλαβα καλά ήρθε το όχημα της Μπακογιάννη. Έχει καμία δουλειά να εξυπηρετήσει την Ακαδημίας; Εκείνοι έχουν τα δικά τους φανάρια. Γιατί να έχει και ένα απέναντι;vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:11 Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα. Εξυπηρετεί τα οχήματα που βγαίνουν στη Β. Σοφίας από Ακαδημίας και τη διάβαση πεζών.
Μήπως αυτό είναι ένα φανάρι που αντί να έχει τοποθετηθεί στο μέσο του δρόμου για να επιτρέπει τη στροφή στα αυτοκίνητα που μπαίνουν στη Βουλή, μπήκε απέναντι;
- La Bourgeoisie
Δεν εννοεισα οτι το ειπες ..το ρωτησα προς διευκρινηση γιατι δεν ειμαι και νομικος να το πω σιγουρα.Μηπως γνωριζεις εν προκειμενω το ποσοστο συνυπαιτιοτητας;vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:17Ναι, δεν είπα ότι είναι 50/50La Bourgeoisie έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:16Η συνυπαιτιότητα οριζεται νομιζω αναλογος σε ποσοστο.Δεν σημαινει οτι ευθυνονται εξισου και οι δυο.vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:00 Από το video, όσο δηλαδή μας αφήνουν να δούμε, φαίνεται ότι ο οδηγός της μηχανής κινείται καθ΄ υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Αν αυτό ισχύει, υπάρχει συνυπαιτιότητα.
Δεν την τελευταία φωτογραφία. Από την Ακαδημίας δεν φαίνεται κανvatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:20 Σε πολλά σημεία υπάρχει φανάρι και στις δύο πλευρές του δρόμου. Θα σου βρω και επανέρχομαι.
Εξυπηρετεί αυτούς επί της Β. ΣοφίαςST48410 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:16Δες λίγο ξανά. Αυτό κοιτάει 45ο διαγώνια στην λωρίδα από την οποία αν κατάλαβα καλά ήρθε το όχημα της Μπακογιάννη. Έχει καμία δουλειά να εξυπηρετήσει την Ακαδημίας; Εκείνοι έχουν τα δικά τους φανάρια. Γιατί να έχει και ένα απέναντι;vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:11 Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα. Εξυπηρετεί τα οχήματα που βγαίνουν στη Β. Σοφίας από Ακαδημίας και τη διάβαση πεζών.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αυτό. Όσους πάνε προς Σύνταγμαvagabondo έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:22Εξυπηρετεί αυτούς επί της Β. ΣοφίαςST48410 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:16Δες λίγο ξανά. Αυτό κοιτάει 45ο διαγώνια στην λωρίδα από την οποία αν κατάλαβα καλά ήρθε το όχημα της Μπακογιάννη. Έχει καμία δουλειά να εξυπηρετήσει την Ακαδημίας; Εκείνοι έχουν τα δικά τους φανάρια. Γιατί να έχει και ένα απέναντι;vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:11 Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα. Εξυπηρετεί τα οχήματα που βγαίνουν στη Β. Σοφίας από Ακαδημίας και τη διάβαση πεζών.
Ναι. Αλλά εδώ το βλέπει ο οδηγός. Από την Ακαδημίας δεν φαίνεται καν. Δες την δεύτερη φωτογραφίαvatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:22 Στάθη δες εδώ, κι εδώ λοξά κοιτάζει
https://www.google.com/maps/@38.009977, ... 384!8i8192
Αυτό έχει μια λογική αλλά πάλι είναι πολύ παράλογα τοποθετημένο εκεί. Πάρα πολύ παράλογα. Εναέριο θα έπρεπε να ήταν.vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:22Αυτό. Όσους πάνε προς Σύνταγμαvagabondo έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:22Εξυπηρετεί αυτούς επί της Β. ΣοφίαςST48410 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:16
Δες λίγο ξανά. Αυτό κοιτάει 45ο διαγώνια στην λωρίδα από την οποία αν κατάλαβα καλά ήρθε το όχημα της Μπακογιάννη. Έχει καμία δουλειά να εξυπηρετήσει την Ακαδημίας; Εκείνοι έχουν τα δικά τους φανάρια. Γιατί να έχει και ένα απέναντι;
Για τους πεζούς και για την κάθοδο της Β Σοφίας φαίνεται να είναι.ST48410 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:20 vatraxos
![]()
Επικουρικά δηλαδή στο δεξί και το κρεμαστό. Οκ, κατάλαβα.gassim έγραψε: 19 Μαρ 2021, 19:26 Για τους πεζούς και για την κάθοδο της Β Σοφίας φαίνεται να είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 25 Απαντήσεις