!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Τραμπ ήταν γραφικός...

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο Τραμπ ήταν γραφικός...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2021, 10:31
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2021, 10:23 Πόσα νήματα για το ίδιο θέμα;

Μακάρι να ήταν η γραφικότητα το πρόβλημα του Τραμπ.
Ποιο ήταν το πρόβλημά του; Κάτι έχω υπόψη, αλλά θέλω να σε ακούσω να το λες, γι' αυτό ρωτάω.
Νομίζω αρκετά έγραψα τα τελευταία χρόνια.
Αρίστος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 10:57 Ο Τραμπ ευχομαι να μην ηταν ο τελευταιος ρεαλιστης πολιτικος της Δυσης και αυριο να μη μιλαμε ολοι κινεζικα.

.
Γιατί όχι; Υπέροχη γλώσσα. Έχω και νήμα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:34

Οχι γιατι για την Κινα δεν υπαρχουν αστικες ελευθεριες παρα μονο στυγνος ολοκληρωτισμος. Ο Τραμπ δεν ηταν μονο αντικινεζος, ηταν και πραγματικα φιλελευθερος οσον αφορα τις αστικες ελευθεριες ενω πιχι η κυβερνηση Μπαιντεν δειχνει μια ταση να τις περιστειλει, για να το πω ευγενικα.

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Αρίστος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:36
Οχι γιατι για την Κινα δεν υπαρχουν αστικες ελευθεριες παρα μονο στυγνος ολοκληρωτισμος. Ο Τραμπ δεν ηταν μονο αντικινεζος, ηταν και πραγματικα φιλελευθερος οσον αφορα τις αστικες ελευθεριες ενω πιχι η κυβερνηση Μπαιντεν δειχνει μια ταση να τις περιστειλει, για να το πω ευγενικα.

.
Δεν ξερω τι εννοείς αστικές ελευθερίες, ελευθερίες πάντως μια χαρά υπάρχουν.
Θα αφήσεις τα πολιτικά και θα γράφεις για τους Ατλαντες πάλι και δε θα σ ενοχλεί κανείς.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Χοντρό αυτό που ειπε ο Μπάιντεν, όμως έχει δίκιο. Οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας εξολοθρεύουν τους αντιφρονούντες έναν έναν, σαν σε ταινία Τζέιμς Μποντ.

Ο Τραμπ παρίστανε ότι δεν τρέχει κάστανο με τον Πούτιν, για τους γνωστούς λόγους.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2021, 09:50 Φυσικά και ήταν γραφικός. Του ταίριαζαν και πολλοί άλλοι επιθετικοί προσδιορισμοί χειρότεροι του "γραφικός".
Εφυγε όμως ο Τραμπ που ήταν "γραφικός και άλλα χειρότερα" (εγκληματίας για μια φορά δεν ήταν) και ήρθετε εσείς οι "σοβαροί". Άντε τώρα να βομβαρδίσετε κανένα λαό για το καλό της..."προόδου".
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:38
Αρίστος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:36

.
Θα αφήσεις τα πολιτικά και θα γράφεις για τους Ατλαντες πάλι και δε θα σ ενοχλεί κανείς.
Κράτος το οποίο πριμοδοτεί τους πολίτες του με ειδικά προνόμια όταν εκφράζουν συγκεκριμένες απόψεις στο ίντερνετ και που χαντακώνει τους αντιφρονούντες, δεν είναι ελεύθερο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Δεν αποκλειω να το εχει χασει και να ειπε τετοιο πραγμα, απο την αλλη ομως, ειπε ψεμματα;

απο ποτε ειναι καλο να χαιδευεις δικτατορες και κραζουμε αυτους που λενε την πραγματικοτητα;

για να ρισκαρουμε τι, πολεμο; ενω αν τον αφηνουμε να κανει το βρωμικο παιχνιδι του με οχημα τον μεγαλο εχθρο μας ειναι καλυτερα;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:47
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:38
Αρίστος έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:36 Οχι γιατι για την Κινα δεν υπαρχουν αστικες ελευθεριες παρα μονο στυγνος ολοκληρωτισμος. Ο Τραμπ δεν ηταν μονο αντικινεζος, ηταν και πραγματικα φιλελευθερος οσον αφορα τις αστικες ελευθεριες ενω πιχι η κυβερνηση Μπαιντεν δειχνει μια ταση να τις περιστειλει, για να το πω ευγενικα.

.
Κράτος το οποίο πριμοδοτεί τους πολίτες του με ειδικά προνόμια όταν εκφράζουν συγκεκριμένες απόψεις στο ίντερνετ και που χαντακώνει τους αντιφρονούντες, δεν είναι ελεύθερο.
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ λίστα Πέτσα δεν πήρα, λες να την πήραν αυτοί που εκφράζουν συγκεκριμένες απόψεις;
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Golden Age έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:45
Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2021, 09:50 Φυσικά και ήταν γραφικός. Του ταίριαζαν και πολλοί άλλοι επιθετικοί προσδιορισμοί χειρότεροι του "γραφικός".
Εφυγε όμως ο Τραμπ που ήταν "γραφικός και άλλα χειρότερα" (εγκληματίας για μια φορά δεν ήταν) και ήρθετε εσείς οι "σοβαροί". Άντε τώρα να βομβαρδίσετε κανένα λαό για το καλό της..."προόδου".
Ή με την Ελλάδα, ή με τον Τραμπ, τον Ερντογάν, τον Πούτιν, και τόσους άλλους άθλιους ανθέλληνες. Πήρατε ξεκάθαρη θέση, προδότες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:53
Golden Age έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:45
Ή με την Ελλάδα, ή με τον Τραμπ, τον Ερντογάν, τον Πούτιν, και τόσους άλλους άθλιους ανθέλληνες. Πήρατε ξεκάθαρη θέση, προδότες.
Μπαγιάτισε το προπαγανιστικό κολπάκι. Άκκου "ανθέλληνες" ο Τραμπ και ο Πούτιν...

Εσένα πάντως δεν είδα να σε προβληματίζουν τέτοια πράγματα για τον Τραμπ. Άλλα είναι αυτά που σε ενοχλούν ("γραφικός" κλπ...).

Θέλεις "σοβαρούς" "προοδευτικούς".

Στις πόσες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις θα εκτoνωθεί η αντιφα κοινωνική σας οργή;

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ποιο ήταν το πρόβλημά του; Κάτι έχω υπόψη, αλλά θέλω να σε ακούσω να το λες, γι' αυτό ρωτάω.
Έκανε σφιχτες χειραψίες!!11!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Lugozzi έγραψε: 19 Μαρ 2021, 12:13

Κοντά έπεσες :smt005: :smt047
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2021, 12:41
Lugozzi έγραψε: 19 Μαρ 2021, 12:13

Κοντά έπεσες :smt005: :smt047
ΠΗΔΟΥΣΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ!! 1
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι δηλωμένοι ανθελληνες (αντιφα, αριστεροί, φιλελεμπουρες, παπαγαλάκια δημοσιογράφοι, φαν του μπολιμπολιντισμου, μερκελιστες) ήταν και είναι κατά του Τραμπ και υπέρ του Μπάιντεν.
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Ju-87 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 12:55 Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι δηλωμένοι ανθελληνες (αντιφα, αριστεροί, φιλελεμπουρες, παπαγαλάκια δημοσιογράφοι, φαν του μπολιμπολιντισμου, μερκελιστες) ήταν και είναι κατά του Τραμπ και υπέρ του Μπάιντεν.
ειναι σα να εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε φτηνο ντεκαφεινε στιγμιαιο καφε απομιμηση νεσκαφε με νησιωτικο νερο απο τη βρυση για πρωινο η χαλασμενη πορτοκαλαδα με γευση μουχλας. Και τα δυο ειναι αηδια, αλλα τουλαχιστον το ενα δε θα σε κανει να ξερνας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”