Εύχομαι να τιμωρηθεί.The Rebel έγραψε: 18 Μαρ 2021, 20:09 17/03/2021
Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που μίλησε απρεπώς στον ντελιβερά.
Μετατέθηκε εκτός Τροχαίας και σε άλλη υπηρεσία ο τροχονόμος που ακούγεται σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας να μιλά απρεπώς σε ντελιβερά ο οποίος διαμαρτύρεται για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου με τον 23χρονο Ιάσονα και υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη την περασμένη Παρασκευή 12/3.
Ο τροχονόμος ακούγεται στο βίντεο να μιλάει απρεπώς στον διανομέα, ο οποίος προσπαθεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη.
Η απόφαση για την ΕΔΕ σε βάρος του τροχονόμου ελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 16/3 (https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... tin-eisodo). Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν έμεινε όμως μόνο στην ΕΔΕ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο τροχονόμος μετακινήθηκε από τη θέση του. Συγκεκριμένα μετακινήθηκε σε υπηρεσία εκτός Τροχαίας χωρίς να έχει γίνει γνωστό σε ποια.
Η διαδικασία της ΕΔΕ συνεχίζεται.
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... -ntelivera
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τροχαίο στην Βουλή με υπηρεσιακό όχημα
Re: Τροχαίο στην Βουλή με υπηρεσιακό όχημα
Χειροτερη τιμωρια απ' το να ειναι τροχονομος?sympathy έγραψε: 19 Μαρ 2021, 01:40Εύχομαι να τιμωρηθεί.The Rebel έγραψε: 18 Μαρ 2021, 20:09 17/03/2021
Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που μίλησε απρεπώς στον ντελιβερά.
Μετατέθηκε εκτός Τροχαίας και σε άλλη υπηρεσία ο τροχονόμος που ακούγεται σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας να μιλά απρεπώς σε ντελιβερά ο οποίος διαμαρτύρεται για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου με τον 23χρονο Ιάσονα και υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη την περασμένη Παρασκευή 12/3.
Ο τροχονόμος ακούγεται στο βίντεο να μιλάει απρεπώς στον διανομέα, ο οποίος προσπαθεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη.
Η απόφαση για την ΕΔΕ σε βάρος του τροχονόμου ελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 16/3 (https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... tin-eisodo). Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν έμεινε όμως μόνο στην ΕΔΕ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο τροχονόμος μετακινήθηκε από τη θέση του. Συγκεκριμένα μετακινήθηκε σε υπηρεσία εκτός Τροχαίας χωρίς να έχει γίνει γνωστό σε ποια.
Η υποκρισία είναι ότι όλους αυτούς δεν τους τιμωρούν γιατί συγκαλύπτουν, αλλά γιατί τους κάνει τσακωτούς η κάμερα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
sympathy έγραψε: 19 Μαρ 2021, 01:40Εύχομαι να τιμωρηθεί.The Rebel έγραψε: 18 Μαρ 2021, 20:09 17/03/2021
Τον γάμησαν. Βασικά η <<τιμωρία>> δεν αφορά το πως μίλησε, αλλά το γεγονός πως το έκανε με ανοιχτές τις κάμερες και καταγράφηκε.
Αναμένεται "βεβαίωση κατ' εξαίρεση παραβίασης ερυθρού σηματοδότη".
Προσεχώς.
Προσεχώς.
ψάξε για ψυχιατρική βοήθεια jj
άμεσα
άμεσα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Έχεις δουλέψει ποτέ σε γραφείο αστυνομίας, να σηκώνεις τηλέφωνα και να απαντάς στον κάθε έναν που φοβάται τη γάτα του;nowhere έγραψε: 17 Μαρ 2021, 13:40 διαβάζω ο τροχονόμος που απειλούσε τον μάρτυρα τιμωρήθηκε με μετάθεση σε γραφείο.εντάξει αυτό είναι απάνθρωπο
Δεν μπορείς να καταλάβεις το δράμα.
Κακό αστείο θα ειναι αυτό. Το αυτοκίνητο έστριψε παράνομα. Υπάρχει τροχονόμος εκεί ακριβως για να ειναι εφικτή αυτή η κουλαμάρα που κάνουν γιατί βαριούνται να πάνε γύρω ή έστω να κάνουν το τετράγωνο και να κατέβουν απο το κολωνάκι, αλλά ο τροχονόμος δεν ειναι εκεί, δεν έχει δικαίωμα να στρίψει λοιπόν.Το τροχαιο της βουλης θα καταληξει σε συνιπαιτηοτητα του οδηγου της μηχανης σε ποσοστο 20-40%
Πέρα απο αυτό, σταματάει στην μέση της λωρίδας αντί να περάσει γρήγορα γιατι η πύλη ειναι κλειστή, ακόμα και να τον είχε δει το μηχανάκι, τόσο κόπανος δεν περίμενε να ειναι μάλλον.
Προσπέρασε από δεξιά το ταξί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- wooded glade
Από το video φαίνονται τα εξής:
Η στροφή που πήρε το αυτοκίνητο της βουλής ήταν βέβαια παράνομη και επίσης επειδή το αυτοκίνητο ήταν μεγάλο δεν πρόλαβε να περάσει όλο πριν χτυπήσει το μηχανάκι. Δεν φταίει η ταχύτητα του αυτοκινήτου, αυτό που έκανε ήταν να δημουργήσει ένα "τείχος" πάνω στο οποίο έπεσε ο άλλος.
Αλλά και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Επίσης -πιθανόν- δεν πρόσεχε και δεν φόραγε καλά το κράνος του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.
Η στροφή που πήρε το αυτοκίνητο της βουλής ήταν βέβαια παράνομη και επίσης επειδή το αυτοκίνητο ήταν μεγάλο δεν πρόλαβε να περάσει όλο πριν χτυπήσει το μηχανάκι. Δεν φταίει η ταχύτητα του αυτοκινήτου, αυτό που έκανε ήταν να δημουργήσει ένα "τείχος" πάνω στο οποίο έπεσε ο άλλος.
Αλλά και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Επίσης -πιθανόν- δεν πρόσεχε και δεν φόραγε καλά το κράνος του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
2 δεν είναι οι λωρίδες ανόδου;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
έκοψε γιατι η πήλη ηταν κλειστή, με την ησυχία του.
Δεν ξέρω από Αθήνα
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 25 Απαντήσεις