!!! DEVELOPMENT MODE !!!

O Μητσοτάκης Κολοκοτρώνης και η Αγγελόπουλου Μπουμπουλίνα : upd το έσβησαν.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: O Μητσοτάκης Κολοκοτρώνης και η Αγγελόπουλου Μπουμπουλίνα : upd το έσβησαν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Gewponos90 έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:54
ST48410 έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:52
Beria έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:04 Θα προσπαθήσω να μιλήσω σοβαρά, αν και το ζήτημα δεν βοηθά

Αυτό το πράγμα που ζούμε είναι σαν να μας έχουν πετάξει σε ταινία του Μπορατ. Πιστεύετε ότι όλη αυτή η γελοιότητα που αναπαράγεται διαρκώς από τα ΜΜΕ απέναντι στον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση είναι επιλογή της κυβέρνησης, ή είναι τόσο θλιβεροί και ανόητοι οι δημοσιογράφοι;
Αρχικά νόμιζα ότι ήταν πλάκα. Εκτιμώ ότι αυτός που το έκανε δεν το έκανε για να γλύψει. Μάλλον για να προκαλέσει ζημιά το έκανε. Δεν μπορώ να πιστέψω ούτε ότι ο Μητσοτάκης είναι τόσο χαζός, ούτε αυτοί στην εφημερίδα τόσο βλάκες. Μήπως ο όμιλος στέλνει μηνύματα;
Λες να έχει προβοκάτορα το Βήμα;
Δεν παρακολουθώ εξελίξεις. Δεν μπορώ να πω. Αυτό τυπώθηκε ή έπαιξε μόνο σε σποτάκι;
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ST48410 έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:56

Αρχικά νόμιζα ότι ήταν πλάκα. Εκτιμώ ότι αυτός που το έκανε δεν το έκανε για να γλύψει. Μάλλον για να προκαλέσει ζημιά το έκανε. Δεν μπορώ να πιστέψω ούτε ότι ο Μητσοτάκης είναι τόσο χαζός, ούτε αυτοί στην εφημερίδα τόσο βλάκες. Μήπως ο όμιλος στέλνει μηνύματα;
Δεν παρακολουθώ εξελίξεις. Δεν μπορώ να πω. Αυτό τυπώθηκε ή έπαιξε μόνο σε σποτάκι;

Δεν έχω ιδέα. Αλλά είναι τόσο αστείο :smt005:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αδυνατώ να πιστέψω πως δεν είναι φάρσα. Τόσο γελοίοι; :smt005: :smt005: :smt005:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αποκλείουμε να έγινε απλά για το meme value;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ST48410

Gewponos90 έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:57 Δεν έχω ιδέα. Αλλά είναι τόσο αστείο :smt005:
Ούτε εγώ. Αν όμως αυτό εγκρίθηκε από αρχισυντάκτες και λοιπούς, δηλαδή το είδαν άνθρωποι με πείρα, δεν μπορεί να μην κατάλαβαν ότι είναι γελοίο στο βαθμό του προσβλητικού. Και τότε γιατί προχώρησαν;

ΥΓ. Καμία φορά έχω την ίδια αίσθηση με τα νήματα του Μπλε Μπούμπη.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Beria έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:25
Καραμελίτσα έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:16
Beria έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:04 Θα προσπαθήσω να μιλήσω σοβαρά, αν και το ζήτημα δεν βοηθά

Αυτό το πράγμα που ζούμε είναι σαν να μας έχουν πετάξει σε ταινία του Μπορατ. Πιστεύετε ότι όλη αυτή η γελοιότητα που αναπαράγεται διαρκώς από τα ΜΜΕ απέναντι στον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση είναι επιλογή της κυβέρνησης, ή είναι τόσο θλιβεροί και ανόητοι οι δημοσιογράφοι;

Θέλω την ειλικρινή σας άποψη. Μπορεί δηλαδή το επιτελείο του Μητσοτάκη, ή ακόμα και ο ίδιος να σιγοντάρει αυτό το μπαράζ κολακείας που έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιοποίησης;
Και αν δεν είναι έτσι, όταν τα βλέπει όλα αυτά γιατί δεν παρεμβάινει να τους πει ότι 'με εκθέτετε ρε μαλάκες';

Τι σκατά; Παρακολουθώ τα ΜΜΕ περισσότερα από 45 χρόνια και έχω διαβάσει για την ιστορία του ελληνικού τύπου και ποτε δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοια εικόνα χαμηλού γούστου, ανελέητου γλειψίματος της εξουσίας και έλλειψης κάθε μέτρου.
Ακόμα και στη χούντα δεν υπήρχε τέτοια εικόνα του τύπου· είχε και εκλάμψεις.
Είναι τα ίδια μμε και οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι, με την ίδια αποστολή. Απλά τότε έπαιζαν την αντιπολίτευση.

Προφανώς και θέλει την κολακεία ο πρωθυπουργός μας. Ναρκισσιστής όχι υψηλής ευφυίας, τί περιμένες δηλαδή;
Κι όμως δεν είναι έτσι
Ούτε το 74 τα μέσα έπαιξαν τετοιο κακόγουστο παιχνίδι σπατουλαρίσματος του αφέντη, ούτε το 81 (ακόμα και ο βόθρος που λεγόταν Αυριανή ήταν μεμονωμένο περιστατικό) , ούτε τον Σημίτη. Ποτέ άλλοτε δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιο κωμικοτραγικό λιβάνισμα εξουσίας, τόσο εξόφθαλμα
Για τον τάπερμαν διαφωνώ, προσεγγίζει πολύ η κατάσταση. Τις άλλες δύο περιπτώσεις, δεν τις πρόλαβα.

Το ερώτημα σου, όμως αν μου επιτρέψεις να το συνοψίσω είναι μάλλον το εξής:
Είναι τόσο γελοίοι οι δημοσιογράφοι ή τόσο ολίγιστος ο πρωθυπουργός;

Δεν ξέρω από ποια μεριά βαθαίνει το χάσμα, για το καλό μας εύχομαι από τα ΜΜΕ.
My Life had stood, a Loaded Gun
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

ST48410 έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:56

δεν είναι προβοκάτσια, παρόμοια κιτσάτο είναι πάντα το πρωτοσέλιδο του βημαγκαζίνου την 25η, δες και το περσινό πχ, απλά φέτος έβαλαν φάτσες πολιτικών και καλά για τα 200 χρόνια. Προφανώς δεν τους απασχολεί το κράξιμο, σου λένε "ε κι αν γίνει ντόρος απλά το κατεβάζουμε από παντού και ξεχνιέται".
Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης »

Θέλω την ειλικρινή σας άποψη. Μπορεί δηλαδή το επιτελείο του Μητσοτάκη, ή ακόμα και ο ίδιος να σιγοντάρει αυτό το μπαράζ κολακείας που έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιοποίησης;
Και αν δεν είναι έτσι, όταν τα βλέπει όλα αυτά γιατί δεν παρεμβάινει να τους πει ότι 'με εκθέτετε ρε μαλάκες';

Τι σκατά; Παρακολουθώ τα ΜΜΕ περισσότερα από 45 χρόνια και έχω διαβάσει για την ιστορία του ελληνικού τύπου και ποτε δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοια εικόνα χαμηλού γούστου, ανελέητου γλειψίματος της εξουσίας και έλλειψης κάθε μέτρου.
Μια συγκυρία που δε βοηθά καθόλου είναι και η ποιοτική έκπτωση της εγχώριας (και όχι μόνο) δημοσιογραφίας.

Έχει και αυτό πολλές υποπαραμέτρους:

- οι περισσότεροι δημοσιογράφοι βγαίνουν από ΙΕΚ της πλάκας, κάτι που οφείλεται και στην σταδιακή απαξίωση της δημόσιας τριτοβάθμιας, στη σπάνη δημοσιογραφικών τμημάτων ΑΕΙ σε σχέση με τη ζήτηση αλλά και στην πρόσληψη της φύσης του επαγγέλματος (ανάγκη για νεανικά πρόσωπα, γενικότερα μια πιο fast food αντίληψη σε σχέση με άλλες ειδικότητες)

- έλλειψη πόρων σε συνδυασμό με την παγκοσμιοποίηση των μέσων και τη νέα φύση της πληροφορίας που έχουμε μάθει να καταναλώνουμε (μικρά κείμενα τύπου λεζάντας) έχουν οδηγήσει στην σχεδόν πλήρη απουσία πρωτογενούς έρευνας

- (σε συνδυασμό με το παραπάνω) απελπιστική βορειοαμερικανοποίση των θεματικών και της γλώσσας. Δε χρειάζεται να επεκταθώ, ανοίξτε ένα οποιοδήποτε πόρταλ, και ακόμα και όταν τα "άρθρα" δεν είναι κάκιστες μεταφράσεις από αμερικανικά μέσα, είναι σαν να ήταν.

Δηλαδή έχουμε άρθρα γραμμένα πρωτότυπα στα ελληνικά και που αναφέρονται σε εγχώρια ειδησεογραφία, και είναι σα να τα έγραψε αμερικανίδα part time blogger.

Και γλωσσικά (αμερικανισμοί του τύπου "μπαίνω στα παπούτσια του") και θεματικά (άρθρο για τον ρατσισμό στην Ελλάδα να αναφέρεται στο ζήτημα με ταυτοτικούς όρους που ανήκουν στο αμερικανικό παράδειγμα).

Το αστείο είναι ότι όταν γύρισα Ελλάδα ανακάλυψα με ανακούφιση ότι οι κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων διατηρούν ένα γλωσσικό επίπεδο και περιέχουν και κάποια θέματα πρωτογενούς έρευνας, καλύτερη εντύπωση δε μου είχε κάνει το ... Βήμα :roll:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Jolly Roger έγραψε: 19 Μαρ 2021, 00:02 δεν είναι προβοκάτσια, παρόμοια κιτσάτο είναι πάντα το πρωτοσέλιδο του βημαγκαζίνου την 25η, δες και το περσινό πχ, απλά φέτος έβαλαν φάτσες πολιτικών και καλά για τα 200 χρόνια. Προφανώς δεν τους απασχολεί το κράξιμο, σου λένε "ε κι αν γίνει ντόρος απλά το κατεβάζουμε από παντού και ξεχνιέται".
ΟΚ. Τότε μπορεί να είναι κάποιο μαρκετίστικο κόλπο να παίξουν στην επικαιρότητα. Ακόμα κι έτσι θα πρεπε κάποιος να σκεφτεί τον αντίκτυπο.

Μάλλον έχεις δίκιο.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ST48410 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 00:01
Gewponos90 έγραψε: 18 Μαρ 2021, 23:57 Δεν έχω ιδέα. Αλλά είναι τόσο αστείο :smt005:
Ούτε εγώ. Αν όμως αυτό εγκρίθηκε από αρχισυντάκτες και λοιπούς, δηλαδή το είδαν άνθρωποι με πείρα, δεν μπορεί να μην κατάλαβαν ότι είναι γελοίο στο βαθμό του προσβλητικού. Και τότε γιατί προχώρησαν;

ΥΓ. Καμία φορά έχω την ίδια αίσθηση με τα νήματα του Μπλε Μπούμπη.
Ο μπλε Μπουμπής δεν ξέρω πού κολλάει, αλλά παίζει να είναι τζιμανι μπροστά στους αρχισυντάκτες αν το εξώφυλλο είναι πραγματικο.

Edit: Τώρα είδα το προηγούμενο. Μάλλον είναι αληθινό λοιπόν :smt005:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Βελανιδοφάγος Ούννος
Phorum.gr user: Βελανιδοφάγος Ούννος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βελανιδοφάγος Ούννος »

Beria
Πολύ ενδιαφέρον, ευχαριστώ για την αναλυτική αφήγηση.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Μάλλον σαρκαστικό είναι το πρωτοσέλιδο.Τώρα βέβαια η σχέση του μέσου Έλληνα με τον σαρκασμό είναι αντίστοιχη με
τη σχέση που έχω εγώ με το κλασικό μπαλέτο, οπότε από αυτήν την άποψη ήταν λανθασμένη μάλλον η επιλογή του Βήματος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Gewponos90 έγραψε: 19 Μαρ 2021, 00:08 Ο μπλε Μπουμπής δεν ξέρω πού κολλάει..
Στο ότι πολλές φορές αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος πως κάνει αβάντα σε ένα κόμμα, συμπεριφερόμενος με αυτό τον τρόπο.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

σε τι inception ζούμε ρε μλκς;
έχουμε φτάσει σε σημείο να μην είμαστε σίγουροι αν το σουπεράκι του ΣΚΑΙ με την υπέρκομψη Μαρέβα ήταν ευφυής σαρκασμός, προβοκάτσια κρυφοζαίου υπαλλήλου, ή αληθινή προσωπολατρική αφοσίωση.
εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες! οι ρουφιάνοι! οι δημοσιογράφοι!
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 19 Μαρ 2021, 00:05

Μια συγκυρία που δε βοηθά καθόλου είναι και η ποιοτική έκπτωση της εγχώριας (και όχι μόνο) δημοσιογραφίας.

Έχει και αυτό πολλές υποπαραμέτρους:

- οι περισσότεροι δημοσιογράφοι βγαίνουν από ΙΕΚ της πλάκας, κάτι που οφείλεται και στην σταδιακή απαξίωση της δημόσιας τριτοβάθμιας, στη σπάνη δημοσιογραφικών τμημάτων ΑΕΙ σε σχέση με τη ζήτηση αλλά και στην πρόσληψη της φύσης του επαγγέλματος (ανάγκη για νεανικά πρόσωπα, γενικότερα μια πιο fast food αντίληψη σε σχέση με άλλες ειδικότητες)

- έλλειψη πόρων σε συνδυασμό με την παγκοσμιοποίηση των μέσων και τη νέα φύση της πληροφορίας που έχουμε μάθει να καταναλώνουμε (μικρά κείμενα τύπου λεζάντας) έχουν οδηγήσει στην σχεδόν πλήρη απουσία πρωτογενούς έρευνας

- (σε συνδυασμό με το παραπάνω) απελπιστική βορειοαμερικανοποίση των θεματικών και της γλώσσας. Δε χρειάζεται να επεκταθώ, ανοίξτε ένα οποιοδήποτε πόρταλ, και ακόμα και όταν τα "άρθρα" δεν είναι κάκιστες μεταφράσεις από αμερικανικά μέσα, είναι σαν να ήταν.

Δηλαδή έχουμε άρθρα γραμμένα πρωτότυπα στα ελληνικά και που αναφέρονται σε εγχώρια ειδησεογραφία, και είναι σα να τα έγραψε αμερικανίδα part time blogger.

Και γλωσσικά (αμερικανισμοί του τύπου "μπαίνω στα παπούτσια του") και θεματικά (άρθρο για τον ρατσισμό στην Ελλάδα να αναφέρεται στο ζήτημα με ταυτοτικούς όρους που ανήκουν στο αμερικανικό παράδειγμα).

Το αστείο είναι ότι όταν γύρισα Ελλάδα ανακάλυψα με ανακούφιση ότι οι κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων διατηρούν ένα γλωσσικό επίπεδο και περιέχουν και κάποια θέματα πρωτογενούς έρευνας, καλύτερη εντύπωση δε μου είχε κάνει το ... Βήμα :roll:
Δε ξέρω κατά πόσο εξέπεσε η δημοσιογραφία σε κάτι που δεν είχε εκπέσει παλαιότερα, απλώς έχουν αυξηθεί οι συνδέσεις στο Ίντερνετ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”